16.BÖLÜM

14.2K 591 13
                                    

Selamunaleykum Canlarımm 😘💕

Yeni bölüm an itibariyle gelmiştir.
Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi çok merak ediyorum.

Sizi bölümle başbaşa bırakıyorum.

Oy ve özellikle yorumlarınızı bekliyorum😘😘

Keyifli okumalar💞

Hiçbir şey söylemeden sessizce oturuyorduk. Emir'e dönüp;

"Bir şey söylemeyecek misin?" dedim.

"Sen cevap vermedin ki benden cevap bekliyorsun. Çok basit bir soru sordum. Ben senin için neyim?"

"Tamam cevap vereceğim ama söyleyeceklerim seni üzebilir."

"Dinliyorum." oturduğum yerden dikleşip gözlerimi kucağımdaki ellerime çevirdim.

"Sen benim annem tarafından zorla evlendirildiğim, abimin kardeşim dediği birisin. Hiçbir zaman başka biri olamazsın benim için. Kocam, aşık olduğum adam, çocuklarımın babası... Bunları bekleme benden çünkü olmaz. Üzgünüm ama daha fazlası değilsin." yanımdan kalkıp yatağın diğer tarafına gitti. Başını ellerinin arasına aldı.

"Özür dilerim. Kırmak iste-"

"O kadar mı kötü biriyim?"

"Hayır ama-"

"Sana eş, çocuklarına baba olamayacak kadar mı sevmiyorsun? Ben, ben..." diyerek hırsla oturduğu yerden kalktı ve ceketini alıp odadan çıktı. Ben de arkasından bakakalmıştım.

Keşke... Keşke başka bi zamanda başka bir şekilde karşılaşsaydık. Belki o zaman herşey daha farklı olabilirdi. Kötü biri değildi. Tamam dengesizdi ama hangimizin denge terazisi vardı ki? Banyoya girip duş alsam iyi olacaktı. Kıyafetlerimi alıp banyoya girdim. Güzel bir duşun ardından kendimi yatağa attım. Pijama giymeyi sevmesem de artık Emirle aynı odada kalacağım için daha kapalı şeyler giymem lazımdı. Yatağın içine girip örtüyü üzerime çektim. Tam yatağa yayılmıştım ki kapım tıklandı.

"Kızım benim. Gelebilir miyim?" yatakta doğrulup sırtımı yatak başlığına dayadım.

"Gel anne." dedim Kapıyı açıp içeriye girdi. Yatağa yaklaşıp karşıma oturdu.

"Kızım sana birşey soracağım ama bana doğru cevap vereceksin." Acaba ne soracaktı? Ya cevap veremeyeceğim bir şey sorarsa? Biraz tereddüt ederek;

"Şey... Tabi."

"Emirle aranızda problem mi var kızım?" Bir problem mi? Bir, az kalır bizim herşeyimiz problem demek istesem de;

"Yok anne nereden çıkardın?"

"Akşamın bu vaktinde, yeni evli bir adam, güzel karısını bırakıp bir hışımla evden çıkıyorsa sence her şey yolunda mı demek?" Kafamı örtüye çevirip düşünmeye başladım. Ama cevap bulamamıştım.

"Kızım bana her şeyi anlatabilirsin. Hiç çekinme. Her evlilikte problem olur ama çözüm kavga- gürültü değildir. Bir tarafın alttan alması lazım. Erkekler sinirlendiklerinde mantıklarını kaybeder. Ne yaptıklarını ne de söylediklerini bilmezler. Sen çok akıllı bir kızsın. Nerede ne yapacağını bilirsin. Emir normalde çok sinirli biri değildir ama bazen insanların dönüm noktaları olur. O noktada ya savaşıp kazanırsın ya da kendini bırakıp kaybolursun. Emir şu an dönüm noktasında, onu idare et. Birbirinizi kırmayın, bebeğinizi düşünün."

"Haklısın anne ama bana hiçbir şey anlatmıyor. Benden sakladığı şeyler var ama söylemiyor." Hira teyze biraz daha yaklaşıp bana sarıldı.

HAYATIMIN  KÖRDÜĞÜMÜ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin