38.BÖLÜM

9K 314 52
                                    

Selamunaleyküm Canlar 🙌

Yepisyeni bir bölümle karşınızdayım 😗

Öncelikle bir şey yazacağım sonra sizi upuzun bir bölümle baş başa bırakacağım 😊

Ben bu kitabı ilk yazmaya başladığımda bundan 3 sene önce üniveristede okuyordum...
Yazmaya başladığım ilk kitabımdı...
Çok heyecanlı bir şekilde başlamıştım ve yazdıkça yazasım gelmiş 2 günde 6 bölüm yazmıştım.( Tabi bu iki günde okula da gittim ama kitap her an aklımdaydı)
Kitabın yaklaşık ilk 18 bölümünü ilk yazmaya başladığım zamanlarda attım. Tabi yeni olduğum için ve takipçi sayım iki elin parmaklarının sayısını geçmediği için kitabın okunmasını, en azından 💯 kişi olmasını bir heyecanla bekledim.
3 ay kadar kitapla uğraştım ve bu arada ikinci kitabımı yazmaya başladım. İkinci kitabım daha çok tutunca yoluma onunla devam ettim. Yaklaşık 1.5 sene önce de diğer kitabımı final yapıp tekrar bu kitabıma devam etmeye karar verdim. Ve yeni bölümle birlikte bir an da bir sürü okunma, oy ve yorum gelince çok mutlu oldum. Çünkü ne olursa olsun bu benim ilk göz ağrım. Diğer kitaplarımdan çok farklı benim için.

1.5 senedir bu kitabıma devam ediyorum. Bölümler biraz geç gelse de bazen aylarca beklemek zorunda kalsanız da size uzun ve keyifli bölümler yazmaya çalışdım. Ve yazmaya devam ediyorum.


Şimdi soracaksınız niye böyle bir not yazdın? diye. Cevap vereyim... Final bölümüne adım adım yaklaştık... Bundan sonraki bölümde kitabın asıl konuları ve sırlar yavaş yavaş ortaya çıkıp tahminen 3 bölümde herşey ortaya çıkacak ve final olacak. Bu yazıyı yazmak için belki de biraz erken oldu ama şu an finale yakın bölümleri yazmaya başladığım için bir duygusallık çöktü 😑
Ben de düşüncelerimi ve hislerimi sizlerle paylaşmak istedim.

İnşAllah herşey planladığım gibi giderse 5-6 bölüm sonra final olacak ve aklınızdaki tüm sorulardan kurtulacaksınız😊

Bu bölümde sizden farklı bir şey istiyorum aslında. Kitabın finaliyle ilgili veya sırlarla ilgili bir tahmininiz varsa benimle paylaşmanızı istiyorum. Sırlara yaklaşan hatta bilen arkadaşa gelecek bölümü ithaf edeceğim.

Yorumları şimdiden merak etmeye başladım. Bakalım neler çıkacak💭

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum 💞

Keyifli okumalar ❣


Tepemdeki güneşin sıcağı tüm havaya yayılırken sıcaktan boynuma yapışan saçlarımı boynumun bir tarafına toparlayıp terleyen boynuma elimle serinlik yaptım. Çok da sıcak değildi ama hamilelikten olsa gerek bunalmıştım.

Üzerimdeki pudra pembesi kolları dökümlü ve ayak bileğime kadar uzanan etekleri uçuş uçuş olan elbisenin yukarı kıvrılmış kısmını düzeltip oturabilecek bir gölge bulabilmek için etrafa bakındım.

Karşımda kocaman, masmavi bir göl vardı. Gölün büyük bir kısmında su kamışları ve göle yakın yerlerde küçüklü büyüklü bolca ağaç vardı. Burası çok güzel bir yerdi ... Ama ne bir bank ne de bir gölgelik... Bu sıcakta sığınabileceğim hiçbir yer yoktu... Ayaklarımı ıslatıp bir ağaç gölgesine geçersem biraz da olsa üzerimdeki bunaltıdan kurtulabilirdim sanırım...

Göle doğru ilerlerken taşlık yerden başlayıp gölün içine doğru uzanan küçük tahta göl iskelesini fark ettim. Sazlığın ortasında kalan iskele biraz da olsa gölgelikliydi...

HAYATIMIN  KÖRDÜĞÜMÜ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin