3. rész

677 42 23
                                    

Tegnap tanultam a közelharcot. Számos új rúgást és ütést sikerült begyakorolnom. Rengeteg új trükköt mutatott Adolph. A különleges képességeimről is beszéltünk. Például amelyik varázslatot ideiglenesen egyszeri alkalommal használhattam. Azt valójában irányítom is. Nagyon keményen dolgoztam azért hogy a lehető legtökéletesebben elsajátítsák az összes tudást, és trükköt amit mutatott a tanítóm. Azért küzdöttem hogy a lehető legjobb lehessek. Ma azokról a csillagszellemekről lesz szó amiket csak a csillagok őrzői tudnak megidézni.

-Lucy, ideje felkelni! - szólt fel az öreg bácsi.

-Már fent vagyok!

Gyorsan lementem.

-Büszke vagyok rád! - tettetett meghatódottságot.

-Héj, nem is kelek mindig olyan későn! - durcáztam.

-Igazad van, a délután 1 aztán épp hogy csak nem hajnal. - mondta

-Jó,jó tényleg elaludtam tegnap…- motyogtam.

-Na ideje reggelizni!

-Rendben!

Leültünk az asztalhoz. A bácsi már feltálalta az ételt. Pirítóst kaptam tojásrántottával. Nagyon finom lett. Valójában Adolph igazán dolgozhatna mesterszakácsként is. Minden amit főz, egyszerűen mennyei.

-Ismét nagyszerű lett. - mondtam mikor befejeztem az étkezést. - Köszönöm.

-Nagyon szívesen, Lucy. - mosolyodott el, majd egy lapot és egy tollat rakott le elém. - De itt az ideje a tanulásnak. Ma azokról a csillagszellemekről lesz szó akiket csak egy a csillagok őrzői közül tud megidézni. Ott van például Dragosaur. Ő egy sárkány-dinoszaurusz keverék. Nagyon ijesztő tud lenni pedig igazából jószívű és kedves. Lejegyezted?

-Persze- bólintottam.

-Aztán mondjuk Lavafighter. Ő egy igazán vad de erős csillagszellem. A Mars védelmezője, csak akkor szabad lehívni ha tényleg nagyon fontos dologról van szó. És a Holdhölgy. A származása a nevéből is kiderül. Nincs sok dolga, őt kisebb harcoknál is hívhatod, bár ott nincs sok haszna. A manipulációra specializálódott úgyhogy inkább belopózásnál nagy segítség. És IceLord. Ő egy jégcsillagszellem akit nyugodtan hívhatsz, nincs feladata de elég sok mágiát vesz el a megidézése. És persze PoisonWitch. Ő a mérgekkel harcol. A te mágikus erőd fejlődésével ő is többet tud neked segíteni. Hívhatod a léggel foglalkozó Selenát is bár ő egy kicsit nehéz természetű. Aqvauris ikertestvére. Azután ott van GoldenMonkey aki egy igen erős ám buta csillagszellem. És persze ott van a Hangok úrnője aki Lyra unokatestvére. A pusztító hangok a különlegessége. Egy egész horda ellenfelet is képes megsüketíteni.

Az egész nap eltelt ezekkel az ismertetésekkel. Este még igyekeztem bemagolni a fontosabb információkat majd elnyomott az álom.

Sziasztok! Bocsánat hogy ilyen unalmas és még rövid islett. Szeretnék kérdezni valamit. Szerintetek részletezzem a tanítást és hozzák belőle minimum egy részt (amikor a csillagok őrzőjinek történetéről lenne szó) vagy egy nagy idő átugrás után már a Fairy Tailbe való visszaérkezés legyen a téma és a történelmet pedig valahogy a történetbe szőjjem bele? Annak aki válaszol előre is köszi!

Annie-chan

A sárkány csillagaWhere stories live. Discover now