10. Neverím

565 32 0
                                    

,,Neverím tomu," poviem nahlas keď sa dívam ako odnášajú mŕtvolu toho bastarda. ,,Ako si to kurva mohol dovoliť?" mojím telom prechádza hnev. Pokúsil sa ublížiť Gemme. Mojej Gem. Nakazený bastard.

,,Kľud. Gemma je v izbe a už spí. Budeš sa musieť ukľudniť skôr ako pôjdeš hovoriť s klanom."

Liam má pravdu. Viac menej ako vždy. No nič to nemení na fakte, že by som najradšej telo toho zmrda napichol na kôl a nechal ho hniť v lese.

,,Harry, chápem tvoje rozčúlenie ale teraz sa musíš sústrediť. Dedič klanu je mŕtvy, to sa nebude vysvetľovať ľahko."

Vypijem ďaľší pohár bourbonu a snažím sa upkojiť.

,,Povedz Louisovi neh pošle pri jej dvere dvoch mužov," poviem Liamovi a odchádzam do pracovne, kde na mňa čaká klan toho pankharta.

Najradšej by som ich všetkých popravil na dvore ako psov.

,,Povie nám už niekto, čo sa deje? A kde je Mark?" prehovorí na mňa jeden z nich hneď ako vojdem.

,,Je mŕtvy," poviem a v pokoji prejdem ku stolu.

Oni môj pokoj nezdieľajú a ich prekvapenie sa mieša s hnevom.

,,Čo sa sakra stalo?" spýta sa znova ten istý za celú bandu ako nejaký hovorca.

,,Pokúsil sa zabiť a znásilniť moju sestru. A zabil aj jedného z mojich chlapov. Bohužial neskapal mojou rukou," poviem a dívam sa na ich bledé tváre počas toho ako rozprávam ďalej. ,,Nezabil ho ani nikto z nášho klanu. Slúžka, ktorá išla okolo moju sestru zachránila. Nemyslím si, že je tu viac, čo vysvetlovať. Jeho telo vám dajú moji muži. Odkážte to všetko jeho otcovi pošlem s vami aj svojich chlapov a tí vyjednajú dohodu," čakám či mi ešte niekto z nich niečo povie.

Nečakám dlho kým sa po tretí krát ozve ten istý chlap.

,,Vydaj nám tú slúžku. Vezmeme ju so sebou a popravíme. Šéf by na tom aj tak neskôr trval," jeho žiadosť ma neprekvapí skôr naopak, bol som na ňu pripravený.

,,Je mŕtva. Zastrelil som ju hneď ako som tam vošiel," odpoviem presvedčivo.

,,Tak v tom prípade budeme chcieť aj jej telo. Nezaručujem, či to a tvoje peniaze budú stačiť ale to sa aj tak skôr či neskôr dozvieme."

Chlap, ktorý sa menoval za hlas klanu má pravdu. Dozvieme sa to. Mám pocit zadosťučinenia z toho, že ani na jednej z tvárí nevidím ani stopu po ľútosti.

,,Môžte sa vyspať tu alebo môžte odísť. Zajtra o dvanástej moji chlapi prídu s oboma telami," poviem a tým rozhovor ukončujem. Mávnem rukou ku dverám aby pochopili, že je čas odísť.

,,Zvládol si to dobre," ozve sa môj otec keď všetci odídu. ,,No vždy to mohlo byť lepšie."

,,Nezaujíma ma čo si myslíš. Tento okres už patrí mne. Je moja vec, čo sa tu deje."

,,To áno ale tento klan je stále môj. A zostane to tak kým neumriem. A preto by ťa malo zaujímať čo si myslím synak,"

,,Nehovor mi tak. Tvojím synom niesom odkedy si sa pokúsil zabiť moju sestru. A áno klan je stále tvoj ale ktovie ak zajtra u Abernathovcov niečo nevýjde možno ho zdedím skôr ako si myslíš," poviem a opustím pracovňu.

Môj život je plný imbecilov

Skôr ako sa nadtým hlbšie zamyslím stojím pred izbou Zayna. Zaklopem skôr ako vojdem a ako prvé si všimnem tú malú v jeho posteli. Kľudne spí a ja nemôžem uveriť, že práve jej vďačím za záhranu Gem.

Little Bit MadWhere stories live. Discover now