5. Nechytím sa nedotknutého

716 41 2
                                    

Strach zo znásilnenia bol silný. Nechcela som sex takto. A neviem či moje telo zvládne ďalší nával bolesti. A som si viac ako istá, že prísť o panenstvo je bolestivá záležitosť. O to viac ak sa to stane s chorým sadistom.

Kolená si tisnem k hrudi kým sledujem ako si odopína pracku na opasku. Robí to pomaly a precízne. Vychutnáva si zdesenie, ktoré sa zo mňa šíri celou izbou. Keď dokončí predchádzajúcu prácu stiahne si tričko a ja tak vidím hruď posiatu tetovaniami.

Nakloní sa ku mne a ja sa inštinktívne posuniem vzad. Čím je bližšie ku mne tým bližšie som ja k čelu postele. Zrýchleme dýcham bez toho aby som oči spustila z jeho tváre. Veľmi pomaly naťahuje ruku až sa dotkne vonkajšej strany môjho stehna. Jemne rukou kĺže nižšie až kým nenarazí na miesto nad členkom okolo, ktorého obopne celú ruku a surovo ma stiahne nižšie a ja tak zostanem pod ním. Moje lono je mu vystavené v zelenom spodnom prádle ako švédske stoly.

Snažím sa zodvihnúť a rukami zatlačiť na jeho plecia a tak ho od seba dostať ďalej no jeho mohutným telom chlapa nepohnem. Nevzdávam sa a začnem ho búchať päsťami, kopať nohami a snažiť sa dostať z pod jeho tela. Kričím aj keď môj krik nepočuť.

,,Pššt," zvrátený výraz v jeho očiach ma núti bojovať silnejšie až kým mi obe ruky nepridrží nad hlavou. Druhou rukou si siahne do zadného vrecka jeansov a vytiahne vreckový nôž. Jeho čepeľ sa zaleskne v momente ako sa otvorí.

,,S divokými ja zábava," povie pokojne zatiaľ čo sa chladnou čepeľou prechádza po mojej tvári. ,,Ale len ak sú nahé," nôž pritlačí k môjmu krku a ja prestanem kopať nohami. Uvoľním ruky a moje oči opustí posledná slza. Nechcem zomrieť.

Víťazoslávne sa usmieva zatiaľ čo vyzlieka seba a mňa zároveň. Nedívam sa naňho. Sústreďujem sa na železnú pachuť krvi v mojich ústach spôsobemú zubami zarytými vo vnútornej strane líc.

Keď zacítim ako sa čo si mi obšuchne o stehno zmeraviem. Cítim jeho blízkosť na celom svojom tele a jeho dych nad mojou kľúčnou kosťou. Keď sa prvý krát dotkne môjho rozkroku úplne nelogicky vzdychnem. Nie, že by sa mi to páčilo. Z celej situácie mi nemôže byť viacej zle ale bol to reflex.

Cítim ako sa mi nohy trasú od strachu a snažia sa dostať bližšie k sebe. Pomaly sa do mňa dostáva a v tom zacítim bolesť až musím vykríknuť. Nechty zaryjem do  matracu a hlavu vyvrátim. Avšak skôr ako bolesť pokračuje zmizne všetok tlak na moje lono.

,,Čo to, sakra?" Povie so zmätením v hlase. ,,Ty si panna," Povie s určitou dávkou hnevu v hlase.

Z postele zmizne tlak jeho telo a mojím telom sa po dlhej dobe preženie radosť. Posadím sa a obliekam si uniformu aj nohavičky. Ignorujem bolesť, ktorú mi spôsobujú tie pohyby. Neviem prečo ho moje panenstvo odradilo ale nikdy som zaň nebola vďačnejšia ako teraz.

Keď je nahý už len od pása dolu pozrie na mňa a v jeho očiach vidím niečo čo neviem identifikovať. Díva sa na mňa, ani neviem ako. Ale nie je to opovrhovanie ani hnev či nenávisť. Dokonca mám pocit, že sa naozaj len možno, skutočne pousmial.

,,Ako sa voláš?" Spýtal sa úplne nepochopiteľne na moje meno.

,,Rayna," vyhŕkla som zo strachu, že ak budem mlčať vráti sa k predchádzajúcej činnosti.

,,Tak poď somnou," zavelí a je na odchode. Moje telo sa samo vyberie za ním akoby z pudu sebazáchovy.

Kráčam za ním a celú cestu sa ošívam nervozitou. Na bosé chodidlá je mi zima. Moje vlasy sú mastné a strapaté a celkovo by som sa nemohla cítiť pohodlne. Aj keby mám na sebe viac ako dva kusy oblečenia.

Harry, slizký had, ma zavedie až do kuchyne. Pred vchodom do nej zastanem a v kostiach vycítim blížiace sa nebezpečenstvo. Kuchyňa je plná jeho priateľov. Len čo zaznamenali náš príchod začali si ma nelichotivo obzerať. Ako mäso vo výklade. Ich pohľady boli tak nepríjemné až pálili. A v akejkoľvek inej situácií by som sa so strachom rozbehla preč.

,,Nenúť ma, ťa dotiahnuť," povie kučeravý úplne pokojne a ja tak veľmi pomaly vojdem do jamy levovej.

Po očku zazriem Nialla, ktorý má trochu podozrievavý pohľad. Keď sa naše oči stretnú povzbudzujúco sa usmeje. Odvrátim od neho zrak a spravím ďaľších pár krokov k linke.

Kráčam opatrne a obzerám sa po ich tvárach, keď zrazu jediné čo vidím je dlažba. Jeden z nich ma potkol a teraz sa na tom dobre zabávajú. Kolená ma zabolia rovnako ako dlane a znova mi je do plaču.

,,Kde je Malik?" počujem Harryho. Skôr ako zodvihnem hlavu si poutieram pár sĺz, ktoré mi vyhŕkli a skontrolujem svoju nohu. Aj keď už som na nohách dívam sa do zeme.

,,Nebodaj ti chýbam," ozve sa hlas spoza mňa a ja sa nútim nezdvihnúť hlavu.

,,Budem od teba niečo potrebovať," uchechtol sa Harry a pokračoval: ,,Viete chlapi je tu taký problém. Pred chvíľou som si to skoro rozdal, " Zasmeje sa a sním všetci v miestnosti.

Žalúdok sa mi začne obracať a do očí sa mi tlačia nové slzy. Moje zlé tušenie naberá na intenzite.

,,Lenže táto malá podvraťáčka je panna," ďaľší smiech. V hlave sa mi už prehrávajú scenáre a pomaly začínam mať predstavu o tom čo sa bude diať.

,,Ja sa jej nechytím kým bude takáto..." posledné slovo nechal visieť vo vzduchu.

Nedotknutá

,,Čo Harry? Čistá?" zasmial sa ktosi po mojej lavici.

,,Aký v tom je problém? Aspoň by bola úzka," prehovoril, myslím Liam.

,,Na dôvody sa pýtať nemáte," jeho hlas bol chladný. ,,Len ju toho zbavte, budem v izbe," povedal bez jedinej emócie a ja som v krku pocítila žlč.

Zdvihla som hlavu aby som videla ako on opúšta miestnosť. Všetky pohľady v miestnosti sa zrazu upierali mojím smerom. Tucet párov očí prechádzal po mojom tele a mne z očí vyšli slzy.

Vedela som, že nie je kam újsť. Moja nočná mora sa začala, už v našej ulici. A teraz viem, že jej koniec sa neblíži.

,,Prosím," vyšlo zo mna zúfalo. Na nič viac som sa nezmohla medzi plačom.

Nikto z nich na to nebral ohľad, keď sa ma začali dotýkať a trhať mi šaty. Nikoho z nich nazaujímalo či to bolí keď sa hádali kto bude prvý.

Little Bit MadHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin