9. Uteč blázon 2/2

661 40 2
                                    

,,Tešíš sa?" spýta sa ma moja krásna sestra s úsmevom počas cesty autom.

,,Samozrejme Gem," odpoviem spokojne a usmejem sa na ňu.

Sotva sa ovládam. Moja sestra, ktorú chránim odkedy som mal ledva osem rokov, má dnes zásnuby a ja sakra ani neviem s kým. Prisahám pri Bohu, že ak to je nejaký podvraťák...

,,Nerozmýšľaj toľko Harry. Čím viac sa mračíš, tým skôr budeš mať vrásky," zasmeje sa a pohodí svojimi takmer bielimi vlasmi.

Keď Trevor zastaví pred domom podám mu stovku predtým ako moje auto odparkuje. Je to dobrý chlap. Má ženu a dve malé dcéry. Samozrejme platím mu rovnako ako všetkým. Trev je však moje "dievča na všetko". Nie raz musel zakopávať buzerantské mŕtvoly v lesoch. A za to sa firemné odmeny nájdu.

O pár chvíľ už pred domom zaparkuje asi tucet ďaľších áut a viem, že tu počty z ďaleka nekončia.

Znechutenie vo mne vrie keď vidím otcovo auto a tak rýchlo vojdem do domu.

,,Musíme sa porozprávať bráško," počujem ako prvé, keď ku mne príde Zayn a podá mi ruku.

Celý dom vyzerá akoby ho zdobil oddiel skautiek.

Pozdravím všetkých predtým ako vojdem do kuchyne, kde ako prvú zbadám Nat.

,,Harrold ako to vyzeráš? Už by si mal byť oblečený," povie so zamračením na moje oblečenie ale s humorom v hlase.

Usmejem sa na ňu a nechám sa objať. ,,Aj ty si mi chýbala," Nat je pre mňa ako mama. Potom, čo sa na nás so sestrou moja mama vykašlala a odišla k inému klanu sa o mňa táto žena starala. A ja sa jej to snažím oplatiť. Keď sme so sestrou zostali dospelý postaral som sa o Natin život.

,,Nevedela som, že Niall má priateľku. Nerozumiem prečo ju skrýva v izbe," zasmeje sa. Neviem o čom hovorí ale klamal by som ak by som tvrdil, že ma to zaujíma.

,,Oh ty o tom asi nevieš. Tak v tom prípade som nič nepovedala," usmeje sa a tvári sa nevinne.

Ešte chvíľu sa rozprávame keď vojde Gem a začnú sa s Nat vítať. Na tento druh konverzácie nie som psychicky pripravený a tak sa vyparím skôr ako začujem niečo o šatách alebo iných sračkách.

Po ceste do izby vidím prísť Abernathovcov a spomeniem si na tú Niallovú malú. Že by Nat myslela ju? Nebudem sa dnes zaťažovať ňou. Veľký deň má dnes moja sestra.

Aj tak, keď už som pri svojej izbe obzriem sa a vidím Marka zasraného Abernatha s kamarátom stáť pri Niallových dverách. Moju sestru chcel odkedy som mu prvý krát rozbil nos lebo na ňu pozeral. A ona ho pozvala na svoje zásnuby. Musím sa zasmiať a pri príchode do izby idem hneď do šatníku. Vezmem čo treba a mierim do sprchy. Dívam sa do zrkadla a prinútim sa nasadiť úsmev. Už sa neviem dočkať kedy tento cirkus skončí.

○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○

,,Harry povedz, že nehovorí o tom o čom si myslím, že hovorí," povie Gem a ja mám chuť Zayna rozporcovať. Vedel čo robí keď o tej malej hovoril pred Gem.

,,Kľud láska. Určite to nie je tak strašné," utešuje moju sestru jej už oficiálny snúbenec. Je to rus a jeho prízvuk mi lezie na nervy. Ale Michal je vec cez, ktorú sa dokážem preniesť, kým bude Gem spokojná.

,,Harry okamžite ju priveď, chcem ju vidieť," rozkáže si a ja automaticky odmietnem. Robila by len bordel.

,,Zayn ihneď," varovne naňho pozrie a ja viem, že je všetko v hajzli. Vždy spraví presne to, čo ona chce a serie na to čo chcem ja. Pri každej našej hádke je na jej strane. Presne tak ako dnes. Aj napriek môjmu varovnému pohľadu sa otočí a odíde.

Little Bit MadWhere stories live. Discover now