Deconectare...

8 3 0
                                    

31 Martie...

Ultima zi din luna martie. Wow! Dar timpul chiar trece repede! Și cred că am avut un sfârșit de lună chiar relaxant și frumos. Nu m-am mai jucat cu un fluturaș și niște palete de ceva timp și azi m-am întors în timp, când eram mică, nu știam ce-i ăla telefon, net, laptop, nu prea stăteam la TV și băteam drumul să mă joc până seara. Astea sunt amintiri plăcute ale copilăriei și mi-a plăcut să mă întorc în vremea aia azi. Să stai cu bff și pur și simplu să te joci este așa frumos. Să uiți de stres, de griji, de liceu, de ce te durea ieri și să te deconctezi total. 

Să lași tehnologia care te înconjoară și-ți consumă toate zilele și nopțile... și să îți lași tefonul într-un rucsac, în timp ce tu stai într-un parc, înconjurat de natură, de băncuțe, de copii care se joacă și râd, de ... acel vibe bun, cred că este de o mie de ori mai bine decât să stai în casă, pe instagram sau facebook. 

Când e frumos afară, nu ezitați! Ieșiți afară! Bucurați-vă de natură! De timpul petrecut cu prietenul, prietena ta /cel mai bun/ bună! De gașca de nebuni ce acum parcă face parte din familia ta! Zilele sunt prea prețioase pentru a le irosi într-o cameră, pe un telefon sau computer.  

Fericirea aceea venită din râsurile voastre, din glumele spuse, din momentele pe care le creați, de timpul pe care-l petreceți împreună, de plimbările pe care le aveți, de libertatea pe care o simțiți...este așa liniștitoare și relaxantă. După o zi ca asta... cea care va urma va fi așa de bună! Parcă ți-ai fi reîncărcat bateria. 

;) 

Pagini din jurnal ...Donde viven las historias. Descúbrelo ahora