Valentine s Day...

33 6 11
                                    

Da, da...suntem deja în 15... S-a dus și iubirea și tot :)) 

Multe prietene nu suportă ziua asta și am stat să le întreb de ce. Nu că și eu m-aș da în vânt după ea, dar...eram curioasă și am întâlnit diferite motive. Bff o zis că urăște Ziua Îndrăgostiților pentru că e singură. Altele au zis că este o zi așa de comercială și celebrează... o dragoste falsă... și că bărbații se chinuie să le ofere iubitelor sau soțiilor lor cadouri...și ajung într-o criză de cumpărat flori și de scos afară la o cină romantică... ei bine au dreptate. 

Ziua Îndrăgostiților...Hm....Nici nu prea știam ce era sau la ce se referea când eram copil. Și acum că am crescut și văd lumea altfel și înțeleg lucruri... mi se pare drăguț să văd cupluri fericite pe stradă... mai ales dacă sunt din cele mai învărstă care au trecut prin multe împreună și la bine ...și la rău. Adică să ...le vezi pur și simplu pe expresia fețelor prin câți ani de iubire au trecut și să le vezi aceeași flacără din ochi ce arde. Mă topesc instant... Și logic că visez și eu la așa ceva...Să fiu o bătrânică haioasă și de gașcă care va fi gata să meargă la supermarket cu bătrânelul ei de braț. 

Și așa rămân eu pierdută în vise o vreme...

Revenind...Aș vrea să văd mai multă iubire adevărată prin jurul meu. Să fim serioși...Fetelor! Doar pentru că aveți doișpe sau treișpe ani asta nu înseamnă că tu chiar ști...ce e aia „iubire"! Dar sunt și persoane care nici la douăzeci nu știu! Dar pe bune acum... Doar pentru că ți se pare ție că arată bine din poza de profil, îți dă un ador, două ...la pozele pe care le postezi tu și vorbiți puțin pe mess...asta nu înseamnă „iubire"! Înseamnă doar o simplă joacă de-a plăcutul. Pentru că ...dragii mei... îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar noi am uitat să trăim cu adevărat. Orice facem... facem pe internet... și pe rețelele sociale. Am uitat cum era înainte ca toate astea să apară...

Era vremea aia când părinții țineau cu dinții de fetele lor și nu le permiteau să iasă cu oricine și erau fete decente și educate ( că acum s-a cam rărit genul ăla de fete) și acel el...îi trimitea fetei de care-i plăcea scrisori pe care fata le ținea ascunse și apoi băiatul venea acasă să-i întâlnească tatăl și... poate vi se pare așa aiurea acum....pentru că generația asta își pierde ușor, ușor ....bunul simț. Mai ales fetele, din păcate. Și nu mai sunt acele fete delicate,inteligente... sfioase...timide, ce pot flirta ușor...Acum ele „merg la agățat" ...în cluburi în haine care nu prea există și se ceartă cu ai lor. Mi se pare oribil. Și acum ajungem să credem că dacă iubiții noștri ....cică...ne dau un mesaj cu „Te iubesc!" chiar așa e! 

Ce mult greșim!

Pentru că ... vorbele astea sunt suflate de vânt ...

Faptele sunt uitate. Și tocmai ele contează cel mai tare! 

El te iubește cu adevărat când lasă de o parte mess-ul și telefonul și iese cu tine în realitate. Și îți ține mâna în a lui de față cu toți pe stradă și râde cu tine și te face să te simți bine cu el. Și îți dă atenție!! Multă! Pentru că vrea să te vadă zâmbind tot timpul. Și stă să te asculte...și să simți pe tine și pe pielea ta ochii ăia care te urmăresc...și să fie acolo pentru tine când ai nevoie. El să fie la un telefon sau mesaj distanță și să te facă să râzi când tu plângi! Și să simți că cineva are grijă de tine...în afară de ai tăi. Să fie persoana aia a cărui zâmbet și ai cărui ochi vrei să-i vezi zilnic și să stai să adormi pe el în timp ce vorbește ... și să vreți să faceți cele mai nebunești lucruri împreună! Să fie gata să sacrifice ore din viața lui pentru a sta cu tine și chiar să-și sacrifice fericirea lui pentru a ta! 

Sună așa bine, dar așa imposibil, nu? 

Dar eu cred că ziua asta de 14 februarie... trebuie să fie una la fel ca celelalte. Pentru că tu trebuie să simți că este Valentine S Day în fiecare zi... El trebuie să te răsfețe zilnic dacă ține la tine! Și tu trebuie să îi arăți că fără el nu poți... la fel de mult! 

Nu doar odată la 365 de zile! Ci tot timpul! :))) 

Eu, de exemplu am petrecut ziua de ieri plimbându-mă! Cu cine... nu e important! Dar am râs și am creat amintiri...  :))

E o zi care celebrează iubirea. Așa că nu contează dacă ai sau nu iubit sau iubită. Important este să te simți iubit. Adică doar pentru că bff nu are prieten asta nu înseamnă că eu nu o iubesc și că ador să ies cu ea. =))) Deci nu contează cum ești...ce statut ai... Distrează-te și profită de ofertele din magazine la dulciuri ! ;) 



Pagini din jurnal ...Where stories live. Discover now