Slăbiciuni...

19 5 4
                                    

3 Martie...

A trecut și iarna... ( sperăm) :)) că doar România poate avea 4 anotimpuri într-o singură săptămână...și a venit primăvara la rând! Abia aștept să vină ușor, ușor căldura. Să zicem că aștept și vacanțele... 

Primăvara e frumoasă. E ...precum ai începe un an nou și vezi cum totul se schimbă prin jurul tău. Dar mereu există oamenii ăia depresivi... care nu se bucură din orice...

Nu că m-aș afla printre ei...dar starea pe care o am acum e... ... ... ...

Da, stau din nou să scriu seara tot ce-mi trece prin minte și cum ați citit titlul... v-ați dat seama că voi vorbi despre cea mai idioată și tâmpită parte din personalitatea mea.. faptul că sunt prea ...bună!

 M-am săturat să fiu așa de drăguță cu cei din jurul meu, deși unele persoane nu merită. M-am săturat să ajut mereu oamenii care odată mi-au făcut rău. M-am săturat să trec cu vederea greșelile altora... și am obosit să mai văd ce e mai frumos în persoane, ignorându-le defectele. 

Le dau unora așa de multă afecțiune și atenție...și primesc în schimb... doar vorbe în vânt. Asta m-a evervat mereu la mine. Faptul că mereu cad de proastă și că mereu trebuie să fiu aia bună care vede partea plină a paharului. Eu las de la mine, în timp ce alții profită de bunătatea mea, crezându-mă proastă și slabă. Dar știți ceva...? Eu am fost învățată să întorc și celălalt obraz și o voi face până la capăt. 

Ei pierd... 

Indiferent de situație, eu mereu căștig. Nu direct, dar rămân cu o conștiință împăcată...pentru că am făcut lucrurile corect, iar ceilalți vor avea o conștiință încărcată pentru că efectiv ... și-au bătut joc. 

Să iei de prost pe cineva și să crezi că-l ai la degetul mic e cea mai mare dovadă de idioțenie! Pentru că acea persoană are sentimente! Și dacă sunt rănite... există ceva numit „karmă"... care lucrează. Și am văzut ce poate face... Așa că decât să te dai mare și tare că tu ai cea mai mare putere de manipulare și te pricepi să duci oamenii cu vorba... stai tu liniștit... că asta nu te face un om bun, te face un om de... nimic. 

Am ignorat, m-am făcut că n-am nimic...și că nu m-a durut ce ai făcut și ce ai zis, mi-am zis că va fi totul bine peste o vreme scurtă, că așa e la început și că trecutul trebuie lăsat în urmă. Am început din nou să sper. Mi-ai dat să gust din paradis și m-am trezit singură în pustiu... a nu știu câta oară. Nu mai face asta, doar...încetează, pentru că mă faci să obosesc. Investesc destule...investesc cât pentru amândoi. Îmi dau timpul, îmi dau emoțiile, îmi dau afecțiunea, îmi dau tot ce pot da... pentru că ...în caz că nu te-ai prins până acum... însemni ceva pentru mine, la naiba! Trezește-te! Vezi ce ai lângă tine. Deschide-ți ochii până nu va fi prea târziu, în puii mei! Realizează că dacă sunt aici...acum și țin la tine... dacă mă mai faci să plâng din nou din simpla ta nepăsare și delăsare...atunci ai pierdut... o... persoană care te putea duce pe culmea fericirii și avea grijă să rămâi acolo, să nu pățești nimic... Nu știu de ce ești așa. Nu știu ce tot ai! Nu știu...multe! Aș putea afla răspunsurile dacă ai veni odată să ne vedem... Și în caz că nici de asta nu te-ai prins, da... la naiba....da mi-e dor de tine, așa că fă cum faci și vino la banca aia unde ne-am făcut sute de amintiri și ...hai în puii mei să vorbim! Spune-mi ... explică-mi...și lasă-mă și pe mine să-ți spun ..lucruri pe care am obosit să le mai țin pentru mine și le spun în șoaptă...seara, când stau cu niște căști în urechi și plâng!  Aș vrea să am curajul să-ți fac așa de multe..să te fac să te simți cum mă simt eu acum... dar nu o fac, pentru că diferența dintre noi doi este că eu sunt mai simțită decât tine și mă gândesc la consecințe, îți aduci aminte? Mereu mă pun în pielea celui cu care vorbesc și mă gândesc la cum s-ar putea simți dacă îi zic ceva ce s-ar putea să-l deranjeze. Tu faci asta? Te gândești măcar la cum mă simt? La ce fac? ...Sau doar pur și simplu te doare undeva? Pentru că dai impresia asta... din păcate. De ce nu poți fi și tu altfel? Hă? Bine... să fi tu, dar puțin altfel? Cer imposibilul? ..... Doar... trezește-te din transa asta în care ești și doar ...gândește-te la cât de multe îți pot da... la cât țin la tine, în comparație cu tine, gândește-te la cum sunt eu și compară cu alte persoane... Eu îți voi vrea mereu binele, față de alții, eu voi fi acolo să te ascult când vrei să vorbești și să te înțeleg... De ce vrei să pierzi asta? ... 

Încă o întrebare la care nu voi afla răspunsul...

 Se pare că o las așa ...din nou. Cercul ăla cu „Înainte și înapoi" ...în care dacă intri...nu prea scapi e așa prezent...încă. Urăsc asta... Și uite că am ajuns din nou din cea care iubește totul... în cea care urăște totul ... din vina ta... din nou! 

Primăvară fericită mie! 



Pagini din jurnal ...Where stories live. Discover now