Poglavlje 6

2.4K 114 11
                                    


Stefan

Probudio me je bol, ukočenost, okrenuo sam glavu ka Stefaniji ona je i dalje leţala na mojim grudima, zatim sam okrenuo glavu ka satu na zidu bilo je rano, rešio sam da ustanem. Polako sam se izvukao iz kreveta da je ne probudim, mirno je spavala, pogledao sam ka njoj, lice joj je još više bilo otečeno i modro.

Pokrio sam je i krenuo ka kupatilu, unutra sam zastao pred ogledalom i zatvorio oči. U misli mi se vratilo detinstvo...

Budim se noć je, ne čujem ništa, hladno je ustajem i odlazim ka maminoj sobi, otvaram vrata i tu je mrak, kad sam prišao njenom krevetu lagani odsjaj mesečine padao je na njeno lice, imala je modricu ispod levog oka, posekotinu koja je natekla na levoj strani usne, neko ju je udario, udario jako. Sigurno još jedan od njenih noćnih posetioca, otkrio sam mamu, bila je samo u gaćicama i majci, na butinama imala je takođe masnice ličile su kao prsti, ljudski prsti. Suza je pala niz moj obraz, osetio sam se tako bespomoćno nisam joj mogao pomoći sledio sam se ispred vrata kao i svaki put, retke su bile situacije da njena druženja prođu, a da ona ne plače, ne vrišti... Ušao sam u krevet pored nje i ona se trgnula okrenula ka meni, "Hej bebo..." pogledao sam je i samo se ušuškao na jastuk pored nje videla je da plačem, posegla je rukama i privukla me u zagrljaj.

"Dobro sam, nemoj plakati mama je dobro," ja sam zaplakao jače. "Mama obećavam ti nikad neću biti takav prema ženama, nikad ih neću udariti, brani ću žene kao što si ti, nezaštićene, volim te mama izvini što tebe ne mogu da odbranim..."

Ona je zatresla glavom, "Ne bebo nisi ti kriv, i postaraj se da održiš svoje obećanje, žene uvek tretiraj sa poštovanjem, pažnjom i ljubavlju..." Plakao sam i kroz suze obećao. "Hoću mama obećavam..."

Otvorio sam oči i pogledao u svoj odraz u ogledalu, izneverio sam mamu, nisam uspeo da je zaštitim, nisam uspeo da je odbranim, Stefanija je bila prekrivena masnicama, baš kao što je nekad davno bila i moja mama.

Otvorio sam česmu i umio se, što je bilo suludo, jer sam svakako planirao pod tuš.

Skinuo sam sve sa sebe i upalio vodu, čim sam zakoračio pod vrelu vodu opustio sam se, glava mi se praznila i u nju je ušetala Ešli.

Video sam je kako se uvija podamnom na krevetu, video sam fragmente one noći u mom krevetu, i odmah sam očvrsnuo, nedostajala mi je, rukom sam uhvatio svoj kurac i stisnuo ga, dok sam pod zatvorenim očima video njeno golo telo, njene bujne grudi lagano sam se mazio, gledao sam kako se polako zabijam u nju, slike te noći ispunile su moj um, i veoma brzo ja sam svršio, svršio sam misleći na nju.

Zatvorio sam vodu i izašao iz tuš kabine, kad sam peškirom protrljao kosu podigao sam glavu podigao pogled na vratima je stojala Stefanija, upijala me je i odmeravala, "Izvini piškilo mi se, nisam znala da si unutra."

Pogled na njeno izubijano lice me je ošinulo, ogrnuo sam peškir lagano oko sebe, "U redu je, gotov sam." Krenuo sam ka njoj da izađem napolje, ali ona me je uhvatila za ruku zaustavila me, zastao sam i pogledao dole ka njoj.

"Hvala ti, hvala što si došao po mene, hvala što sam ti toliko bitna."

Lagano sam klimnuo. "Nema problema, uvek ću biti tu za tebe."

Podigla se lagano na prste i spojila svoje usne sa mojim, bio sam zatečen, iznenađen, nisam znao šta da radim, kako da se ponašam, ţeleo sam da je odgurnem, ţeleo sam da joj kaţem da imam nekog da sam zauzet, ali onda mi je u misli došla ona kako se slama, kako jeca i nisam rekao ni reč, pustio sam je, lagano je ljubila moje usne, kad je osetila da ih ne otvaram odmakla se. Stidljivo se nasmejala, pustila mi ruku, "Hvala još jednom." Rekla je. Da li je to bio način da se zahvali? Da sigurno jeste, još jednom sam bez reči klimnuo glavom i izašao iz kupatila.

Ljubav PobeđujeWhere stories live. Discover now