🔱《Bölüm 21》🔱

3K 301 47
                                    

kendinibilyeter

"Adını düşündünüz mü?"
Baekhyun başını yaşlı gözlere çevirdiğinde kendisine gülümseyerek bakan annesine karşılık verdi.

"Aslında iki haftalık oldu bile anne ve bir kaç isim düşünsek de karar veremedik. Sanırım bugün Chanyeol geldiğinde karar veririz. Çünkü akşama isim şenliği gibi bir şey düzenlenecekmiş ki bende ilk defa bulunacağım."

Yaşlı kadın hâlâ yüzünden belli olan donuklukla başını salladığında yanakları bütün yüzünü ele geçirmiş bebek annesinin yanında huzurla uyuyor, minik göğsü kendisi gibi küçük küçük inip kalkıyordu.

"Baekhyun, ben hâlâ anlamıyorum. Bu bebeği... nasıl sen doğurmuş olabilirsin ki?" Sürünün ana omegası, bebek doğduktan bir kaç gün sonra annesini çağırmıştı. Kendisi dikişlerinden dolayı yerinden doğru düzgün kalkmadığı için de koskoca sürü lideri ve diğer iki alfa eşlik etmişti annesini almak için. Yaşlı kadın yanında ki üç oğlanı yıllardır tanıdığı için hiç endişe etmemişti. Fakat gözünü açıp kapayıncaya kadar az önce gördüğü ağaçların arasında oluşan koskoca yerleşim yerleri kadını resmen şoka sokmuştu. Sehun değişen şeyler hakkında ufaktan bir şeyler söylese de fazla ileri gitmemişti. Ve bir kaç gündür kendisine hazmettirilerek anlatılanlardan dolayı hâlâ daha şoktaydı. Üstüne üstlük bir de erkekliğinden zerre şüphe duymadığı oğlunun sadece beş ay içerisinde bir bebek doğurduğunu duyduğundan beri sanki mümkünmüş gibi daha da şoka girmişti.

"Anne, buraya gelirken esrarengiz şeyler gördüğünü biliyorum. Ve... nasıl anlatsam bilmiyorum ama bende artık bu gördüğün esrarengiz hayatın bir parçası oldum. Ve o inanamadığın bebek doğurabilme özelliğine de sahip oldum tabii." Baekhyun sona doğru kıstığı ve mahçup olduğu belli olan sesiyle söylemişti.

"Ama sen erkeksin! Ve bize hiçbir şey söylemedin!" Bayan Byun'un sert çıkışı üzerine bebek sıçrayarak uyanmış ve tam ağlayacağı sırada Baekhyun oğlunu kucaklayınca bebek sesini yavaşça kesmiş ve annesine anlamsız anlamsız bakmaya başlamışken Baekhyun bebeğine kocaman gülümseyip yumuşak boynuna bir öpücük kondurmuştu. Bu sırada Bayan Byun az önce sert çıkıştığı için vicdanı sızlamış ve gördüğü mükemmel manzaraya karşı gülümseyivermişti.

"Özür dilerim oğlum, bağırmak istememiştim. Ama beni anla. Kurt insan mıdır? İnsan kurt mudur? Bunlar bana çok yabancı. Ancak fantastik film veya kitaplarda olur işte."

Annesi oğlunun bir elini tutarken Baekhyun resmen dejavu yaşamıştı. Zira ilk zamanlar kendisi de bu psikolojideydi.

"Önemli değil anne ve evet ben erkeğim ama buradaki doğaya aykırı bir durum değil."

Bayan Byun yine anlamayan bir suratla bakıyor ve tam konuşacakken içeriye siyah kaftanını omuzlarından çıkartarak giren baş alfa ile ağzını kapatmış ve hepsinin bakışları odaya giren adama çevrilmişti. Chanyeol ise odasında olan tenıdık kadını görünce hemen kaftanını geri giyip açıkta kalan gövdesini kapatırken küçük bebeğinden aynı kendisi gibi minik bir gülüş kazanmıştı.

Daha odaklanması oluşmasa da iki gündür çok nadir de olsa, özellikle Kris geldiği zaman, ufak bir göz teması kuruyordu.

"Hah! Bir de atladığım konu... Yahu siz en son sıkı fıkı bir arkadaştınız? Ama çoktan garip bir şekilde evlenmiş ve çocuk sahibi olmuşsunuz?"
Baek'in annesi sitem edercesine söylediğinde ikisi de birbirine bakarak gülmüşlerdi.

"Aslına bakarsanız Baekhyun beni arkadaşı olarak görüyordu. Ben her daim onu seviyordum."

Chanyeol yatağın köşesine otururken anne Byun'a bakıp söylemiş ve oğlunun koluna attığı minik tekmelerine maruz kalmıştı. Bu yaptığı tatlı hareketlere karşılık oğlunu kucağına almıştı ki yaşlı kadın daha fazla ikilinin yanında kalamayacağını anlayıp odadan çıktığında kendi yaşlarında otoritesi buram buram kokan bir bayanla daha karşılaşmıştı. O da odaya girecekti ki kadını eliyle durdurup gülümseyerek söyledi.

Diseased Love || ChanBaekWhere stories live. Discover now