🔱《Bölüm 14》🔱 (M)

4.3K 287 108
                                    

kendinibilyeter

"Chanyeol, kızma ama ben artık evime gitmek istiyorum. Kaç gün oldu sıkıldım artık buradaki yabancı bakışlardan ve çevreden."

Yaklaşık iki haftadır buradaydım ve artık bunalmıştım. Sürekli tansiyonlar benim yüzümden yükseliyordu.
Özellikle Kris ve Chanyeol arasında ve ben buna daha fazla tanık olmak da istemiyordum. İsterlerse birbirlerini yesinler umrumda bile değildi!

Kapı pervazına yaslanıp söylerken salonda uzanmış siyah çerçeveli gözlükleriyle bağdaş kurmuş bir şeyler okuyan eşime(!) baktım.
Dediklerim dikkatini çekmiş olacak ki başını yavaşça bana çevirdi.

"Olmaz Baekhyun. Sana anlattım ya, biraz daha sabretmen gerekiyor. Bir hafta kadar bir süre kaldı, hadi bir tanem."
Ellerini bana doğru uzatmış gelmemi beklerken söylemişti. Ama bu söyledikleri doğru olsa da oldukça sinirlenmiştim.

"Hayır! İstemiyorum bu aptalların içinde kalmayı! Ayrıca sürekli yanındayım bu durumdan da çok sıkıldım! Dışarı çıkmama izin vermiyorsun. Yok Kris'tir, yok buraları bilmezsin bir şey olur! Ah sıkıldım, özgürlüğümü geri istiyorum! Kuralları sikeyim ya burada kalmak istemiyorum!"

Ben bağırmaktan kızarırken yerimde de duramıyor ayaklarımı sürekli küçük çocuklar gibi yere vuruyordum. Chanyeol ise kaşlarını havalandırmış ve gülerek bana bakarken oturduğu yerden kalkıp yanıma geldi ve beni yavaşça duvarla arasına aldı.

"Haklısın bebeğim. Ama bir süre sonra buranın hakimi ben ve benden hemen sonra da sen olacaksın. O zaman istediğini de yapabilirsin. Ve evet özgürlüğünü kısıtladığım için özür dilerim ama bu senin iyiliğin için. Sadece bir hafta beklemen gerek, biraz daha sabret hayatım. Ayrıca sana söylediğim gibi sinirli olmaya başlamışsın eğer farkındaysan. Senden ricam kendini kontrol et, kurdunun seni ele geçirmesine izin verme."

Sakin bir ses tonuyla anlatırken içimde bir yerde hissettiğim kedi gibi mayışmışlık hissiyle bana olduköa yakın bedenin göğsüne doğru sokuldum.

"Hadi kurdumu biraz eğit sevgilim."

Ellerimi göğsüne sürterek yavaşça boynuna dolarken az önce sarfettiğim sözler yüzünden kendime kızdım. Zira bana da bağırarak karşılık vereceğini düşünmüştüm ama o aksini yapıp beni sakinleştirmişti.

"Kurdumuuu.. eğit?"
Anlamadığını belli eden sözleri beni gülümsetirken kalçalarımı sallayıp ona doğru sürttüm.

"Anlatsana kurda dönüştüğünde omega minik kalıyor mu alfasının yanında?"

Başımı kaldırıp yüzlerimiz oldukça yakınken gülümseyerek söyledim ve dudaklarım sıkı bir öpücüğünü kazandı.

"Hmm.. öğreneceksin."

Belimi tutan elleri kalçalarıma inerken dudaklarımı ısırıp gözlerinin içine baktım.

Chanyeol'un bakışları koyulaşırken, anlam veremediğim bir şekilde gözlerine kitlenip kalmıştım. Sanki gözleriyle bana bir şeyler anlatıyordu. Beynimin için de yankılanan sesle, bakışlarım gözlerinden dudaklarına kaymıştı. Ama o konuşmuyordu?

"Seni istiyorum Baek."

Vücudumun daha da yandığını hissettim. Özellikle boynum da ki mühür garip bir zevk vererek yanmıştı.
Gözlerimi kapatmamla odaya baskın bir koku yayılmıştı. Derince kokladım kokuyu. Sanki bir daha koklayamayacakmışım gibi..

Diseased Love || ChanBaekTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang