injured bruce.

540 22 1
                                    

''Starku slyšíš mě?!''
''Ježiš klidně se zrzko, všichni bychom tě tu slyšeli i bez sluchátka!''
''Hydra má své dokumenty pod bunkrem, musíš se dostat dolů,'' informovala ho Nat.
''Rozumím,'' odpověděl.
Po těchto dokumentech prahli už dost dlouho a konečně je mají před nosy. Jedná se o rychlou akci, kde zmydlí agenty Hydry, rozbijí pár bunkrů a tanků, získají dokumenty a můžou jet oslavovat.
''Dnes je to až překvapivě jednoduchý, nezdá se vám?'' ozval se Clint.
''Takže máš volný ruce?'' řekl udýchaně Steve, kolem kterého se hromadili agenti.
''Potřebuješ píchnout Cape?'' zeptal se Clint.
''Pomoc by se hodila,'' hodil štít, který smetl tři agenty najednou.
Během chvilky blesk udeřil do zbylých agentů a ti se sesunuli k zemi.
''Příště si pospěš Bartone,'' triumfálně řekl Thor.
''Díky Thore.''
''Jak jsme na tom?''
''Stark letěl pro dokumenty, naším úkolem je se postarat o agenty venku,'' nařídil Steve pro celý tým než pro samotného Thora.
''Joo, když je mluva o mě, myslím že pomoc by se mi hod-,''
''Tony?!''
''Je jich tu moc, budu potřebovat píchnout.''
''Alee, plechovka to nezvládá sama?'' ozvala se Nat.
''Haha, připomeň mi že ti příště nebudu vylepšovat tvoje hračičky,'' řekl víc udýchaně než chtěl.
''Tony vylepšuji je já,'' ozval se Bruce, který čekal na signál v Quinjetu. Natasha se ušklíbla a Tony mezitím vyřídil posledního agenta a vrhl se do přízemí.
''Dobře, tohle můžeme vyřešit doma. Starku máš ty dokumenty?'' zeptal se Steve.
''Cape myslím, že tohle bys měl vidět.''
Tony přistál na zemi a vylezl z jeho brnění, které začalo skenovat prostor. Všichni členi zvedli své ruce, kde se jim díky hologramu promítal obraz z Iron Mana. Všude byly zbraně, které ani SHIELD neměl možnost vyrobit.
''Co to k sakru je za zbraně?'' zeptal se Clint.
''Bruci vidíš je taky?'' zeptal se Tony.
Bruce seděl u obrazovky a sledoval živý přenos přehlídky zbraní.
''Nic takového jsem ještě neviděl. O tomhle by se ani Rossovi nezdálo.''
''Zbraně vyřešíme později, ty dokumenty jsou důležitější.''
''Zbláznil si se? Nechat tu tyhle věcičky je čistý zlo,'' argumentoval Tony.
''Musím souhlasit s Tonym, Steve nemůžeme je tu nechat,'' přidal se Bruce.
Steve se chvíli neozýval.
''Dobře, vezmi dokumenty, my přijdeme pro zbraně,'' rozkázal Steve.
''Hotovo, jsou vaše týme,'' řekl Tony a vlezl zpět do obleku. Najednou ze země vyjela hlídka dalších agentů, kteří začali okamžitě střílet.
''Ehm, teď bych potřeboval opravdu pomoct!'' snažil se vyhýbat vylepšeným kulkám, které jednoduše proletěly jeho oblekem. Jiné kulky zase rušily signál s týmem. Tony vypálil díru do stropu a vyletěl ven. Přistál před týmem.
''Máme problém,'' řekl Tony a vylezl z obleku, který začal zkratovat. S krokem kupředu spadl na zem, kde se k němu sehnul Clint.
''Stark krvácí, dvě kulky v boku. Bruci myslíš, že bys mohl-?''
''Jdu pro něj,'' řekl a s Quinjetem doletěl blíž k nim. Vylezl a došel k Tonymu.
''Chlapci?'' ozvala se Nat, ''Řítí se na nás velká hromada chobotnic, nejlepší čas bojovat.''
''Rozumíme. Dostaň ho na loď a pak se k nám vrať. Budeme potřebovat Hulka.''
''Dobře,'' chytl Tonyho kolem trupu a pomohl mu dostat se do lodi. Posadil ho na lavičku, kde mu píchl injekci, která zpomalí krvácení a zajistí čas než se dostanou zpět do laborky.
''Budeš v pohodě?''
''Neboj se o mě. Jdi jim nakopat zadek,'' povzbudil Tony. Bruce přikývl hlavou a hned, co vyšel zpět do lesa se proměnil v Hulka.
Tým mezitím bojovali s agenty Hydry, což se jim z půlky dařilo. Byli už trochu pomlácení, ale nic co by nerozchodili. Jejich vylepšené zbraně byly problémem navíc. Natasha dostala pár chlápků a zbraně rozbila svými 'kousanci' na ruce. Clint vystřelil šíp s bombou, která zlikvidovala šest agentů najednou. Thor se Stevem udělali jejich 'kouzlo' a pomocí štítu a kladiva sundali formující se agenty. Zbytek agentů ustupoval. Hulk přiběhl a začal dohánět vystrašené agenty.
''Dobře týme, seberte vylepšené zbraně a dostaňte se ke Quinjetu. Nat ukolébavku pro Bannera.''
Tým vzal opatrně neznámé zbraně a odnesl je na loď k Tonymu. Hulk dobil poslední zbylé a pomalu se vracel zpět. Nat na něj čekala s trikem u stromů. Thor, Steve a Clint byli u Tonyho a čekali na dokončení ukolébavky.
Než Hulk došel k Natashe, stihl se ještě párkrát otočil jakoby tušil, že ještě není konec. Když už byl u Natashy z polo-zničeného bunkru vylezli dva agenti, kteří měli pospolu na ramenou položený raketomet, z kterého vystřelili přímo na Hulka. Ten zařval a vběhl proti raketě. Raketa vydávala elektromagnetické rezonance, které pomohli k navrácení Bannera. Než stihla Natasha či Hulk jakkoliv zareagovat, raketa 'škrábla Hulka' na boku a vletěla do vzdáleného lesa, kde bouchla. Dvěma zůstávajícím agentům proletěl šíp hrudí a ti se sesunuli k zemi. Natasha se zvedla ze země a vyhlížela Hulka, který nebyl nikde k vidění. Pokud zase utekl, bude trvat věčnost než ho naženou zpět. Koukla se před sebe a zaostřila, že na zemi leží Bruce, který má potíže vstát.
''Bruci?!'' rozběhla se k němu. Když k němu přiběhla, rychle si klekla a triko se snažila přitlačit na ránu, kterou měl na boku břicha. Bruce měl tržnou ránu o 10cm na levém boku. Chytil ji ruku.
''Ne! Moje krev... m-může ti ublížit...''
''Jenže takhle vykrvácíš!'' klepal se ji hlas, který dával najevo její strach. Přiznat si, že se bála o Bruce a že ho může ztratit je těžké. Ještě těžší, když víte, že to nedávna bylo nemožné.
''Thore, potřebujeme tě,'' ozval se Clint do sluchátka. Thor přiběhl na místo a přimáčkl Brucovi na ránu triko. Ten zasyčel a snažil se udržet při vědomí. Odnesl ho na loď, kde ho položil na lůžko. Steve podal Thorovi injekci, kterou mu píchl stejně jako Bruce Tonymu předtím. Clint došel k Natashe a podal ji ruku.
''Pojď, musíme jít.'' Chvíli na jeho ruku koukala, ale poté se zvedla sama.
''Zvládne to, bude muset kvůli tobě,'' poplácal ji po zádech a došli spolu do Quinjetu.

brutasha - oneshots.Where stories live. Discover now