happy new year.

464 27 1
                                    

V pozadí hrála hudba, lidi se radovali a ona stála na balkóně ve snaze se nadýchat čerstvého vzduchu. Tony byl extravagantní člověk a rád dělal párty v Avengers Tower pro všechny jeho přátele a přátele Avengers na Nový rok. Není to tak, že by si neužívala oslavování, ale měla ráda malá přátelská setkání. A tohle určitě nebylo v pojmu malém. Bylo pár minut před odpočítáváním a ona neměla chuť se vrátit zpět ke svým přátelům. Měla bílé šaty, černou sukni a na balkóně nejtepleji nebylo. Když se dostala hlouběji do svých vzpomínek zezadu ji přes ramena někdo přehodil sako. 

''Není takové teplo,'' přistoupil vedle ní a opřel se o zábradlí stejně jako ona. Koukala na mrakodrapy, které stály v dáli. Celý New York netrpělivě čekal. O chvíli se otočila k němu a věnovala mu děkovný úsměv za gentlemanské gesto.
''Za chvíli se bude odpočítávat, měl by ses vrátit zpět.''
''To ty taky,''
odpověděl ji.
''Na mě tam nikdo nečeká,'' usmála se a pohled vrátila zpět k městu, ''Ty co znám tam mají svoji rodinu, nebo své blízké.''
''Taky tam nikoho nemám. Tony neví ke komu dřív, ale jsem rád, že je znovu šťastný.''
Natasha se k němu otočila a bokem se opřela o zábradlí.
''Co tě přitáhlo sem?''
''Jen jsem nechtěl, abys byla na Nový rok sama,''
odtrhl se od zábradlí a podal Natashe ruku, ''Smím prosit?''
Natasha chvíli stála.
''Netancuji.''
''Já taky ne, měl bych si vzít předsevzetí,'' usmál se.
Chvíli ho nechala stát s nataženou rukou až když už to chtěl vzdát, nabídku přijala. Pohupovali se do rytmu písně, která hrála z místnosti vedle. Není to tak, že by Natasha neuměla tancovat. Když byla mladší uvažovala, že se tancem bude živit. Jenže osud to tak nechtěl. Tanec ji přináší špatné vzpomínky, ale tentokrát ne.
Bruci ji držel ruku kolem pasu a druhou ji držel ruku ve výši. Natasha držela Bruce rukou za jeho zády a druhou pevně za tu jeho. Po chvíli mu ruku pustila a oběma ho objala za zády. Hlavu si položila na jeho rameno. Bruce její gesto opakoval.

''10,9,8-''
''Šťastný Nový rok Tasho,''
odtáhl se, aby ji viděl do očí.
''7,6,5,4-''
''Šťastný Nový rok Bruci,''
koukala mu do očí s úsměvem.
''3,2,1! Jooooo! Šťastný Nový rok!'' křičeli všichni jak vedle v místnosti tak i venku z ulic. Nebe obarvily všelijaké možné barvy, které zdobily Brucův profil. Natasha se usmívala, ale Bruce byl neklidný. Měl strach z příchodu toho druhého. Sáhla po jeho ruce a prstem mu sjížděla po pulsu jako při ukolébavce. Cítila jak se po jejím doteku uklidňuje a uvolňuje. Lidé oslavovali a oni stáli na balkóně jen ve své přítomnosti. 
''Jestli ne teď, tak nikdy...,'' zamumlal Bruce, aniž by Natasha postřehla, co řekl. Natáhl ruku pro její tvář a své rty přitiskl na její. Nezajímalo ho, jestli dělá správnou věc, ale se svými pocity nechtěl dál bojovat. Možná to Natasha necítila stejně, ale jeho tvrzení vyvrátila, když mu ruce zahákla za krk a rty ho pokoušela víc. Testovali svá ústa sami na balkóně, přesto i v šílenství davu. Barvy jim hrály nad hlavami a srdce málem vyskočila z hrudi. Po chvilce se oddělily. Ale ne od sebe, čela stále u sebe. Snažili se chytit dech a usmívali se.

''Čekala jsem, kdy se odhodláš.''
''Já taky....''

Stáhla ho níž a políbila ho znovu s více klidností. 
''Tak, znovu na Nový rok?'' zeptal se Bruce. Zasmála se a přitáhla ho znovu k sobě. 
''Na to zapomeň,'' zamumlala mezi polibky. 

Když už byl čas, vrátili se spolu ruku v ruce. Nejenže vešli spolu do místnosti, ale také i do nového roku. A bude to velmi šťastný rok.

brutasha - oneshots.Kde žijí příběhy. Začni objevovat