5.

60 12 2
                                    


Náhrdelník?! Postavila som sa. Znovu prešla cez tu ryhu a potom bežala k nemu domov. Denník som schovala za chrbát a zaklopala. Zaklopala som.  Otvorila mi jeho mama. Mala opuchnuté slzy. Tak som ju objala. Bolo vidieť, že to potrebuje. Objala ma naspäť a potom sa odtiahla. ,, Môžem...sa pozrieť do jeho izby?" Len kývla a snažila sa o usmev. Usmiala som sa naspäť aj keď smutné a išla do jeho izby. Hľadala som vo všetkych šuplikoch a našla ten správny. Bola to malá krabička. Bola striebornej farby a trblietavá. Aj malá mašlička šedej farby tam bola. Otvorila som to a bol tam. Náhrdelník tam bol. Schovala som si ho aj s krabičku do vačku na nohaviciach. Nechám si to. Navždy. Odišla som s izby ale predtým sa pozrela naspäť. Kút. Hneď som si spomenula na to čo tam bolo napísané a znovu mi začali tiecť slzy. Zatvorila som ju a odišla.

27.12.2016

Ešte pár dní a bude nový rok. Všetci sa tešia iba ja nie. Skôr mi bolo do plaču. Pretože každý deň sa to zhoršuje. A tento nový rok to možno bude horšie. Nedokážem prestať na to myslieť.
Aj dnes má zbili, nemal som peniaze. Ale porezali má do ruky. Štipalo to. Povedali, že ak nebudem robiť to čo oni chcú, bude to horšie. Tento krát som im ukázal slabú stránku. Začali mi tiecť slzy a ja som prikyvol. Musel som.

Jej ďalšia kapča, dúfam že sa pači 😂😂. A prepáčte že niektorým neodpisujem v RPG. Haah...normálne má to baví 😂😊

Venovaná kapitola: nicolcom2

IceCat❤

Denník strateného chlapcaWhere stories live. Discover now