20.

65 13 18
                                    


Zatvorila som knihu a hneď sa rozbehla von z domu. Bežala som k tej budove. Po ceste mi tiekli slzy a vlasy mi zavadzali. Bežala som rýchlosťou ako som len mohla. Nechcela som aby bol... mŕtvy. Nedokážem si to predstaviť a ani nechcem!

Bežala som rýchlosťou ako som mohla, ale dážď mi pri tom až tak nevadil, aj tak som bežala. Ale spadla som. Rýchlo som sa zdvihla. Bežala som ale už pomalšie, pretože som mala oškrete koleno. Prišla som konečne k budove a bežala hore, ale nevladzala som pomaly. No musela som. Len som dúfala že neskočil, do diery som sa mohla už dávno pozrieť ale chcela som ísť až hore. Keď som tam prišla a pozerala okolo, nikde nebol. Vystrčila som hlavu a pozrela sa dole. Bol tam on. Neskoro. Prišla som neskoro! Rýchlo som sa rozbehla dole až k nemu. Chytila som ho a pritulila sa k nemu. Vzlyky boli hlasné a slzy mi tiekli prúdom. A teraz už žiadaného druhého Erika nepoznám. Som SVIŇA! Je to aj moja chyba!

O pár minút má našla už mama, zaskočilo ju to a hneď zavolala záchranku. Ale jemu už nikto nepomôže. Prišla záchranka a zobrali ho. Skúšali to, ale vedela som, že je to márne. Len zakrutili smutné hlavou a zobrali ho zo sebou, ja som utiekla preč. Nedokázala som tam byť. Nemohla som to dať s hlavy preč. Cítila som sa na dne. Prečo?!! Prečo sa to kurva stalo?!!!

------- o týždeň-----------

Na pohreb som prišla pozerala som na jeho rakvu. Všetci tam ticho sedeli a boli počuť v miestnosti iba vzlyky a plač. Čo iné by ste čakali na pohrebe.
Sedela som zadu, nechcela som byť na blízku. Keď sa išlo, zastavila som jeho mamu, podala som jej denník. Denník si zobrala a pevné ho stiskla. Objala ma a ja ju späť. Slzy ani jednej neprestali. Potom som išla domov s mamou. Doma som si ľahla na posteľ a rozmýšľala. Chalani sú už niekde, to mi nepovedali kde, za znásilnenie.

Na teba Erik nikdy nezabudnem. Aj keby to niekto chcel. Nestane sa to. Stále na teba budem myslieť v dobrom, nikdy to nebude v zlom.

Koniec. Muhahahahhahaahaa áno som zlá 😂😂😂🙌🙌😈
Dúfam že sa vám táto posledná kapitola pačila a že ste si poplakali trochu 😂😂

Venovaná kapitola: maya282005 a nicolcom2

IceCat❤

Denník strateného chlapcaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum