Hoofdstuk 33

991 30 20
                                    

Finnley Wilson (Finn) POV

Nadat Sam samen met Isaac en Jesse is weggereden voel ik gelijk de leegte van het vertrek van mijn mate. Jem pakt mijn schouder vast en zegt "ik weet hoe het voelt man, maar je ziet haar snel weer" Ik knik en loop met hem en Tess mee naar zijn auto. "Waar is Yoeri?" vraagt Tess opeens, ik grinnik en zeg "nog bij zijn mate". Die reactie hadden ze duidelijk niet verwacht want het is maar goed dat we de parkeerplaats nog niet af zijn want de auto staat opeens stil en ze draaien zich tegelijk naar me toe en roepen "WAT!". "Bij zijn mate" herhaal ik nog eens en zie ze allebei een paar keer knipperen, "ze komen volgende week samen hierheen maar ze moest nog wat dingen regelen voor ze permanent hier naartoe kon komen." "Arme meid" hoor ik Tess zacht zeggen, nu barst ik in lachen uit en zeg "eerder arme Yoeri, zijn mate kan haar mannetje wel staan en heeft alpha-bloed dus is een goede match voor hem". Tess grijnst en zegt "ik heb haar nog niet ontmoet maar ik mag Yoeri's mate nu al". Jem en ik lachen terwijl Jem de auto weer start en we richting de roedel rijden.

Eenmaal thuis aangekomen is het eerste wat ik doe een kleine tas met kleren pakken met de hoop dat vanavond alles goed gaat en ik eventueel kan blijven slapen bij mijn prachtige mate. "We zijn allebei volwassen, we zouden geen toestemming nodig moeten hebben" bromt Stefan in mijn hoofd. Ik grinnik om zijn ongeduldigheid maar weet dat mijn eigen gevoel niet veel met dat van hem scheelt. Al kan ik me wel weer indenken dat Sam me eerst graag aan haar familie wil voorstellen. Gelijk schiet de gedachte in mijn hoofd dat ik haar ook nog aan de rest van mijn familie moet voorstellen. Tess kent ze natuurlijk al maar mijn ouders nog niet. Ik zucht, eerst maar eens afwachten hoe het vanavond gaat en daarna kunnen we verder gaan plannen. De rest van mijn vuile was van de reis gooi ik in de wasmand met de wetenschap dat de omega's waarschijnlijk toch binnenkort komen om alles weer aan kant te maken na mijn thuiskomst. Het was vandaag te kort dag om nog iets te kunnen doen dus ik wil niet zeggen dat mijn huis vies is maar wel een beetje stoffig en met onze gevoelige neus merk je dat snel.

Ik leg alvast mijn kleding klaar voor vanavond en stuur Sam een appje met de vraag hoe laat ik het beste kan komen. Daarna ga ik naar mijn kantoor om wat papierwerk in te halen. Yoeri en ik hebben wel wat werk gedaan in Florida maar we werden beide een beetje afgeleid. Ik weet dat Jem de laatste tijd veel werk heeft gedaan van ons allemaal maar daar moet nu zo langzaamaan maar weer verandering in komen. Het valt me nog mee met hoeveel mails ik open heb staan als ik mijn mailbox open maar ga toch maar snel aan de slag. Na een tijdje gaat mijn telefoon met een berichtje terug van Sammy met een tijd, snel zet ik mijn wekker om niet te laat te komen en ga weer aan het werk. Het was toch meer werk nog dan gedacht. Net als ik een mail wil openen van de Alpha van de Black Shadow roedel gaat mijn wekker, dat komt morgen dan wel. Snel klap ik mijn laptop dicht en ga douchen en daarna me omkleden.

Ik rij naar de legerbasis toe en zie daar een heel hekwerk om de hele basis staan met een poort met daarbij een bewakershuisje. Langzaam rijd ik richting het huisje en word daar staande gehouden door een man in uniform. "Wat zijn uw zaken hier meneer" vraagt de man als ik mijn raampje naar beneden heb gedaan. "Ik kom op bezoek bij de familie Black, ik word verwacht door hun" antwoord ik hem. "Dat zal ik even na moet gaan meneer. Kan ik uw identiteitsbewijs in de tussentijd controleren?" Ik geef hem mijn ID-kaart en hij loopt het huisje in, met mijn weerwolfgehoor luister ik wat er allemaal gezegd wordt. "Generaal Black, sorry dat ik stoor. Ik heb een meneer hier aan de poort staan die zegt u verwacht te worden." Ik hoor even niks en dan gaat de bewaker weer verder "Natuurlijk meneer, ik zal hem direct doorsturen. Is hij bekend op het terrein of moet ik instructies meegeven om bij u huis te komen." Ik hoor opeens een raar geluid die ik later herken als een scanner, daarna hoor ik de bewaker gedag zeggen en komt hij weer naar buiten. "U wordt inderdaad verwacht meneer Wilson. Hier heeft u uw identiteitsbewijs terug." hij geeft me nog de instructies om naar het huis van de familie Black te komen en daarna kan ik doorrijden. Langzaam rijd ik het terrein op, de waarschuwing was mij gegeven dat ze streng zijn op snelheidsovertredingen.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Feb 25, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Midnight MoonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu