Hoofdstuk 27

1.1K 40 10
                                    

Afbeelding hierboven is Ryan Robertson

Finnley Wilson (Finn) POV

Ik zit zenuwachtig in de auto richting ons vliegveld. Het is de eerste keer dan ik Sam alleen ga laten en zowel ik als Stefan vinden dat idee drie keer niks. Ze heeft vandaag ook nog eens een belangrijke operatie en ik kan er niet voor haar zijn na die tijd. Ik weet wel dat ze op haar werk Austin en Julian heeft, haar collega's en goede vrienden waar ik al snel kennis mee gemaakt heb. Laten we zeggen dat als ik kan, ik nogal vaak met haar middagpauze in het ziekenhuis te vinden ben. Ik heb haar familie nog niet officieel ontmoet, maar volgens Sam weten ze wel dat we wat hebben, of hoe mensen dat ook noemen. We proberen zoveel mogelijk met elkaar te sms'en of appen om de tijd zo kort mogelijk te laten lijken. Ik had hier totaal geen zin in, maar ik kan niet mijn verantwoordlijkheden voor me uit blijven schuiven. Ik heb al veel te veel op Yoeri afgeschoven de laatste tijd, gelukkig vindt hij het niet erg maar toch. We zijn op weg naar een Alpha-conferentie die de nieuwe Alpha van de Zwarte Schaduw roedel bijeen geroepen had. Ik hoop dat hij het beter gaat doen dan zijn vader, daar heb ik nog weleens problemen mee gehad. En zeker nu ik Sam heb wil ik problemen ze zo ver mogelijk bij ons uit de buurt houden.

Als mijn privéjet land krijg ik een berichtje van Sam dat ze klaar is met de operatie. De hele autoreis naar het roedelhuis zit ik druk met haar te sms'en, ik vertrouw Yoeri erop dat hij ons wel juist stuurt. Hij had al wel gezegd dat we laat waren, maar ach, al zijn we laat wat willen ze eraan doen. Op de uitnodigging stond, Alpha, Luna en Beta van de roedel, maar mooi niet dat ik Sam hier mee naar toe ga nemen. Nu niet en misschien wel nooit niet, maar tenminste niet totdat we gemate zijn.

Finn's privéjet

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Finn's privéjet

We stappen uit de auto en ik loop Yoeri achterna, nog steeds druk met Sam bezig op mijn telefoon. Het is moeilijk om deze afstand tussen ons te voelen. Ik hoor veel gepraat vanbinnen komen en als we binnen lopen is het een moment helemaal stil. We trekken ons er niks van aan, we zijn dit zo onderhand wel gewend. Ik hoor iemand dichterbij praten maar let niet echt op totdat Yoeri me opeens op mijn achterhoofd slaat, net zoals Tess altijd bij hem doet. "Hé waar is dat voor" vraag ik hem beledigd, nu pas mijn omgeving in me opnemend. Het ziet er niet verkeerd uit, maar je kan zien dat deze roedel niet gewend is om zo veel en zulke hoge gasten te ontvangen. Yoeri grinnikt even "als je mobiel en Sam dus ook even kunnen wachten dan wil de Beta hier graag dat je even meeloopt naar de Alpha, net als de andere Alpha's." Ik werp Yoeri een blik toe en hij grinnikt alleen maar luider en ik knik naar de Beta van de Zwarte Schaduw en loop met hem mee. Ik spreek wat met de andere Alpha's maar de meeste blijven bij me uit de buurt. Ik voel mijn telefoon wel trillen en moet moeite doen om niet onbeleefd te zijn en hem gewoon te pakken. Na een tijdje stapt de Beta het podium op en heet ons welkom voor hij de Alpha aankondigt. Ik moet zeggen dat deze hele conferentie voor mij niet veel nut heeft. Ik snap dat het voor de kleinere roedels hier belangrijk is om elkaar te kennen maar voor mij is het heel anders. Met de grote van mijn roedel hoef ik nergens echt meer moeite voor te doen, ja mijn gigantische roedel leiden maar daar heb ik gelukkig genoeg hulp bij. De nieuwe Alpha, lijkt me nu al wel beter dan de vorige, nu maar hopen dat hij niet in zijn vaders voetsporen treed. Er is wat onrust aan het einde van de conferentie maar niet zo belangrijk voor de gasten dat we hier gehouden worden, zullen wel rogue problemen zijn.

Midnight MoonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu