Hoofdstuk 6

1.2K 44 3
                                    

Afbeelding hierboven is Cam (Cameron)

Samantha Black (Sam) POV

Zondag ochtend, de enige dag dat hier in huis de wekkers niet afgaan. Heerlijk vind ik het. Ik stap mijn bed uit en zie dat het half 10 is, ik moet maar snel aan het ontbijt beginnen. Trek snel een jeans short en een zwart topje aan en ga naar beneden. Als ik net het beslag voor de pancakes klaar heb word er op de achterdeur geklopt, ik zie Jesse door het raam staan. "Hey lekker geslapen Sam?" vraagt hij me. "Ging wel, en jij?" "Heerlijk" hij kijkt de keuken rond "zeg me nou niet dat iedereen nog ligt te slapen" "Nou Jesse ik denk het wel, ow wacht..." ik hoor boven een deur dicht slaan, dat betekend maar 1 ding, Cam is wakker en heeft niet goed geslapen. Jesse zet een grijs op, dat betekend niet veel goeds. Ik schut lachend mijn hoofd en ga verder met de pancakes maken, hij gaar gelukkig ook zitten en doet Cam niks aan. "Goedemorgen Sam, oh en Jesse. Jij bent er vroeg bij vandaag" zegt Tony zodra hij de keuken in loopt. "Morgen, ja natuurlijk Sammy had gisteren beloofd om haar pancakes vanochtend te maken en jullie kennende moet ik daar snel bij zijn als ik er ook wat van wil hebben" We schieten allemaal in de lach want weten dat dit helemaal waar is. "Tony, als jij de rest wakker wil maken dan kunnen we zo gaan eten" hij staat op en gaat gelijk naar boven.

Sam's outfit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Sam's outfit

Zodra iedereen aan tafel zit zet ik de schaal met pancakes op tafel. Ik ga ook zitten en kijk de tafel rond, iedereen heeft al een flinke stapel gepakt en zit te smikkelen. "En wie heeft er vandaag plannen?" vraag ik. "Nou" zegt pap "het is heerlijk weer vandaag, een beetje te warm naar mijn smaak maar oké. Wat vinden jullie ervan om naar het strand te gaan?" "geweldig" "goed idee" klinkt er van verschillende kanten "geen zin" zegt Cam dan. "Oom Cam kom alsjeblieft ook mee, wie moet er anders mij helpen met mijn mooie zandprinsessenkasteel?" vraagt Em dan met een pruillipje. Ze weet dat haar ooms, vader en opa daar een zwak voor hebben. Cam probeert stand te houden maar je ziet zijn blik steeds zachter worden, uiteindelijk zucht hij "Goed dan ik kom mee."

Na het ontbijt ruimen de jongens de tafel af en ga ik Em alvast aankleden, ze krijgt een mooi mint kleurig jurkje aan met een witte strik voorop. "Ik zal je badpak in je zwemtas doen dan kunnen we die op het strand aan trekken" zeg ik tegen haar. Ze knikt en rent snel naar beneden om iemand te vragen haar sandaaltjes aan te trekken. Ik lach om haar en trek snel mijn bikini aan en doe de kleren die ik net aan had er weer overheen. Ik pak mijn grote bruine tas en ga naar beneden om er wat handdoeken en wat te drinken in te doen en maak ook nog een extra tas met eten klaar. We overleggen dat we met Jesse en papa's auto gaan en snel komen we met z'n alle op het strand aan. Tony, Cam en Isaac rennen met Em al gelijk naar een goed plekje, Cam heeft Emily op zijn rug en ze giert van het lachen. Als Cam haar neerzet trekt Tony snel haar badpak aan, ze gaat gelijk met Isaac en Cam de zee in.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Midnight MoonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu