Skrytá Pravda

22 0 0
                                    

Druhý den večer:

Teprv se začalo stmívat a my stejnak neusnuly a daly si ještě pár koleček. :D No co už no.

Tak jsme tedy vstaly věci už jsme měli připravené ve skříni. Prastarý to zařídil. Oba jsme měli kožené bundy a kalhoty a motorkarske boty. A musím říct že Jess v tom vypadá přímo božsky. Normálně slintám. Každý mi musí závidět jakou mám pěknou a hodnou babu. :P A jelikož Jess mi může číst myšlenky tak se pusmála jak skřítek od ucha k uchu a políbila mě.

Jess:
Tak připraven můj princi? Vypadáš na to že ano. Tak půjdeme. Si zacvičit měl by vydržet tak 10x víc jak my čistí upíři. Takže se nemáš čeho bát.

Na tréningu:
Prastary:
Tak Renne začneme tím že si hodíš 30 koleček. Potom se vrhneš na šplhání. Pak si zacvičíme v posilovně. Začneš zhruba na pětistech kilogramů. To by že začátku mělo stačit. A pro dnešek.

Tak jsme začali trénovat. Těch triček koleček je dobré na rozehřatí. Potom jsme začaly šplhat. Takže prastarý nás zavedl ke skále. Ať vyšplhám v co nejkratším čase nahoru. Po prvé mi to trvalo asi půl hodiny a to ta skála má zhruba 10km do výšky. Podruhé to bylo 25 minut a po třetí 15minut. Prastarý řekl že nepřestanem dokud to nevyšplhám za minutu. Tak jsem šplhal, šplhal a zase šplhal. Až se mi po 5 hodinách šplhání povedlo to dát za necelou minutu. Ani si neumíte představit jak náročné to je když nejste zvyklý. Když se mi to Teda konečně povedlo dát za minutu tak Prastarý řekl ať to zkusím ještě jednou jinak zabije Jess. Tak jsem že sebe vydal úplně vše a byl jsem tam za 3 sekundy. Jelikož jsem se rozběhl a vyskočil až na horu.

No vidíš že to jde Renne. Tak teď půjdeme do posilovny a dáš si do těla.

V posilovně:
Nejprve se pořádně protáhni a jdeme na to. Když jsem se tedy protáhl tak jsme se vrhly na věc. Hodil mi na bench(čte se benč).. Těch pětset kilo. Zkusil jsem to a kupodivu docela v pohodě udělal jsem dvacet sérií po padesáti. Potom řekl ať si dám osmset kilo. Tak jsem to udělal ale to bylo horší. Řekl ať udělám úplně stejně jako z pětisty. Tak jsem to udělal. Potil jsem se jako prase. Ruce mě už opravdu nechutně bolely a teď mi řekl ať si dám tisíc. A to už jsem řekl jestli si že mě náhodou nedělá srandu. On že né a chytl Jess podkrkem a řekl ať dělám jinak ji utrhne hlavu. Tak jsem se do toho se vztekem vrhnul. Udělal jsem to během 5minut. Pak jsem stím třiskl až se zlomila ta železná tyč. Nejdnou jak jsem vzal tak se mi zničeho  nic udělalo mdlo. A upadl jsem do bezvědomí.

Když jsem se probudil tak jsem ležel v našem pokoji a vedle mě spala Jess. Tak jsem ji nechal spát a šel se opláchnout do sprchy. Když jsem rozsvítil a podíval jsem se na sebe z blízka měl jsem na rukách a přes půlku hrudi nějaké symboly. Zkusil jsem to umít ale nešlo to. Pak mi došlo že se asi musejí projevovat schopnosti padlého. Zatím nevím jaké ale uvidíme při dalším tréningu který je pozítří. Hodil jsem si tedy sprchu. Když jsem vylízal ze sprchy tak už Jess byla vzhůru.

Jak je ti miláčku? Zeptala se. Jo už dobře. Ale podívej co se mi objevilo na rukách a hrudi.

Hmmm zajímavé dojdeme za prastarým a zkusíme se zeptat co to je za symboly. Bylo by dobré kdyby se ti vrátily vzpomínky na dětství které ti asi zřejmě vymazaly. Můžeš být totiž i starší než prastarý ale to se nedozvíme dokud nenajdeme tvého otce.

U prastarého:
Zdravím vládce. Řekla Jess a uklidnila se máme na tebe s Rennem otázku nevíte co vy mohly znamenat tyto symboly co se mu udělaly na rukách a na hrudi?
Hmm... Zajímavé tohle jsem ještě neviděl ale pojďte se mnou do knihovny snad něco najdeme.
V knihovně jsme hledaly 3 hodiny jednu knihu která byla v tom nejzapadlejším koutě knihovny a nejstarší kniha tu. Byla tak obalená prachem že jsme ji sotva viděli. Prastarý tu knihu vzal a začal v ní rychle listovat až nakonec se zastavil nad jednou stránkou a zaujatě si to četl. My s Jess jsme přistoupily blíž a zeptali se jestli našel něco co jsme hledaly

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 05, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Reborn - VyvolenýWhere stories live. Discover now