Cesta

14 1 0
                                    

Tentýž den později:
Jessica už mi vysvětlila kam jedeme. Jedeme na její panství (kdyby někdo nevěděl co to je tak je to Zámek či větší vila).
Jedeme na letiště a pak letadlem, až do Los Angels.
Jessica: Neboj letíme soukromým letadlem. Takže ti po cestě vysvětlím proč jsem te proměnila a proč jsem te musela vzít sebou.
Já: No tak povídej a nenapínej mě!
Jess: No tak uklidni se! Už jdu na to. Takže jak začít? No máme vůdce našeho klanu jeden z nejmocnějších upírů jaký kdy byl a je.
Jelikož skoro opadla mírová dohoda mezi upíry a vlkodlaky tak to smrdí válkou. A náš vůdce klanu řekl ze jeden kluk z Evropy jménem Renne je vyvolený a pomůže válku zvrátit. Neřekl jak ale je to tak, řekl že tě mám přěměnit tak abych z tebe udělala čistého upíra a né poloupíra.
Já: Jaký je rozdíl mezi polo a plným upírem?
Jess: Je to jednoduché pokud bych te jen kousla tak je z tebe jen poloviční upír ale ja ti musela darovat i vlastní krev tak proto jsi čistokrevnÿ upír. A abych se vrátila k tomu co jsem říkala. Vůdce řekl jen to že tvoje krevní linie je za prvé královského původu. Za druhé tvůj rodokmen je starší než náš vůdce sám. Nikdo až na něj nevíme proč. Jen o to ví. Takže se mě neptej jak to myslel, protože sama nevím.
Z mého pohledu: Takže jsem správně pochopil že se mnou chce mluvit váš vůdce. Jsem nějaký vyvolený a musel jsem byt přeměněn na čistokrevného upíra? Říkám to správně?
Jess: Ano říkáš. Proto taky ted letíme do Los Angels. Za vůdcem a do našeho klanu. Samozřejmě než tam dorazíme se ubytuješ u mě.:) přímo v srdci LA.
Já: Supeer nikdy jsem nebyl v LA, takže konečně taky něco nového.
----------------------------—–——————
Tak lidi potlesk 300 slov překonávám se :D Doufám že se vám to bude líbit:) A ano toto je pouze rozhovor mezi Jessicou a Rennem během letu do LA. (Los Angels) :)

Reborn - VyvolenýWhere stories live. Discover now