Večírek

10 1 0
                                    

Zrovna jsme dorazily do Spadlé Třešně což je jeden takový zapadlejší klub. Ale je tu příjemně. Teda spíše jak pro koho.
John: Co si dáte k pití?
Kristy: Já bych si dala Bloody Merry.
John: A co si dáš ty Renne.
Já bych si dal Jacka Denielse díky.
John: Okey hned jsem tu.

Jasný pohoda počkáme.
Mezi tím jak John objednával tak jsme se s Kristy bavili o škole jak ji to jde atd.. Jak se ma její mamka a bracha. Jelikož je bez táty tak se o mladšího brachu musí starat sama. Protože její mamka je věčně v práci. Jinak Kristy je menší hubená brunetka a John je tak 190 centimetrovej kulturista. V takovém vigingském stylu. Ale když ho člověk vidí tak má z něj respekt. No a já jsem trochu podobný až na to že nevypadám jak seveřan. Mám havraní vlasy což se některým lidem líbí. John uz jde s chlastem konečně. To jsi ten alkohol vyráběl ne?
John: Ne jen je tam lidí jak na náměstí když jsou vánoční trhy. No hrůza příště tam jdeš ty Renny. Ja na to nemám nervy.
Jo jasny tak se budu nervovat já no.
Když jsme dopily a dotancovaly. Tak jsme zaplatily. Už jsme všichni byli pod parou takže bylo trošku veseleji. A ze mě opadl aspoň ten stres co jsem měl ráno. Rozloučily jsme se a šli každy svojí cestou John s Kristy šli domu spolu jelikož to oba měli stejným směrem a ja to měl na druhou stranu.
Po cestě jsem nějak přemýšlel co to bylo ráno. Co to je za holku? Co tím myslela že to poznám za 24 hodin? Hmm zbývá uz jen 3 hodiny tak uvidíme.
O 3 hodiny později:
Začalo mi být mdlo. Jako kdyby se semnou točil celý svět. A než jsem upadl v sladkou nevědomost tak jsem ji zahlédl, karmínově červené vlasy. Ano byla to ona Jessica. Pak už jen temno.
Když jsem se probral:
Jessica: No vstáváme šípková Růženko.
Co se stalo? Proč jsem omdlel z ničeho nic?!!
Jessica: Renne to ti vysvětlím potom. Jinak oblečení, motorku a nějaké věci jsem ti zbalila...

Tak doufám, že se vám zatím můj příběh líbí. Ale tohle je poslední kapitola, která ja kraťoučká tyhle první tři kapitoly berte spíše zasvěcení do mého příběhu. 
              Desty* :)

Reborn - VyvolenýWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu