Sa zicem ca te cred

277 21 0
                                    

Am avut numai coșmaruri, nu m-am odihnit deloc.Ma dau jos din pat mai obosita decât m-am culcat...în fine...Am făcut un dus rapid în speranța că mă voi trezi din starea ăsta...Mi-am îndreptat parul cu placa și l-am prins intr-o coadă sus și m-am machiat puțin...M-am îmbrăcat cu o pereche de blugi negri un maieu gri pe care scria I'm a limited edition...O pereche de teniși negri înalți și o geaca de piele neagra...Mi-am luat geanta dosarul și am plecat spre școală. Mi-am aprins o țigară și am continuat sa merg spre școală. Perfect..mașină lui Harry era deja parcată lângă liceu....sper din tot sufletul meu sa nu îl văd prea curând...De ce Doamne nu ma asculti macar o data.Harry era cu toti prietenii mei langa masina..ce sa fac sa ii ignor..sau sa ma duc la ei ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat...Si uite cum inima mea nu ma asculta niciodata. .

- "Ce faceti? " ma duc eu la ei ca si cand nu s-ar fi intamplat nimica..

- "Noi bine..tu cum esti? " ma intreaba Niall

- "Incerc sa supravietuiesc " spun eu chicotind...

Dupa ce i-am pupat pe toti am ajuns la Harry, se uita in ochii mei, am ramas putin blocata dar pana la urma l-am pupat si pe el..nu va ganditi la prosti....l-am pupat amical...chiar daca ma durea..Am luat-o pe Emm si pe Eleanor si am plecat spre ore dar nu inainte de a ne opri intr-un loc mai ferit  sa fumez o tigara...

- "Tot nu ai lamurit lucrurile cu Harry" ma intreaba Emm

- "Nu , deocamdata nu"

- "Si ce mai astepti?" ma intreaba Eleanor...

- " Sa faca el primul pas" spun eu eruncand tigara...

Am intrat rapid la ora...sincera sa fiu aveam un chef se scoala de nu mai pot...Abea asteptam sa se sune...sa ma duc sa fumez o tigara...Eram pe coridor vroiam sa ma duc sa fumez dar o mana matrage rapid intr-o incapere...

- "Ce vrei Harry? " ii spun eu serios

- "Vreau sa ma lasi sa iti explic" spune el pe un ton sincer...

Parea sincer asa ca m-am gandit sa il ascult pana la urma nu aveam nimic de pierdut..

- "Ce ar fi sa iesim noi din dulapul ingrijitorului si sa mergem aa discutam pe o banca" spun eu razand...

- "Oke hai sa mergem.." spune el tragandu-ma  dupa el dupa ce sa asigurat ca nu ne-a vazut nimeni...Ne-am asezat pe o banca si am inceput sa vorbim..

- "Harry inainte sa zici ceva vreau si eu sa iti spun ca daca ai de gand sa ma minti mai bine laso balta" spun eu serios..

- "Promit ca nu o sa te mint doar ascultama" se roaga el de mine..

- "In seara aia te-am mintit pentru ca nu vroiam sa te superi pe mine...a trebuit sa merg la acea petrecere ca sa aflu anumite lucruri.. nu aveam de unde sa stiu ca Krista va fi si ea acolo...il poti intreba pe Louis ca eu am respinso nu am avut nici o treaba cu ea"  spune el privindu-ma in ochi..

- "Ce vroiai sa afli?" il intreb eu rapid..

- "......"

- " Harry daca ma minti  mai bine sa nu mai spui nimic" spun eu serios...

- "Mai ti minte cand mai intrebat tu cine e Liam.?"

- "Da"

- "Liam a organizat petrecerea aia, si vroiam sa vad daca a auzit ceva despre spargerea de la casa ta..el are prieteni peste tot si vroiam sa aflu mai repede ce sa intamplat.." spune Harry sincer..

- "Si cu Krista cum ramane?" spun eu

- "Krista nu a insemnat nimic pentru mine si nici nu va insemna...iar la petrecere nici macar nu am bagat-o in seama.." spune Harry

One NightWhere stories live. Discover now