Fata sau băiat?!

207 13 2

Au trecut 2 luni de zile de când sunt însărcinată,lucrurile dintre mine și Harry merg din ce în ce mai bine.Am mai discutat despre situația noastră și totul pare a fi bine.O sa locuiesc cu Harry în casa pe care el a cumparato. Se pare ca sa o obijnuit cu gândul ca va fi tata și se pare ca îi surâde ideea.Este foarte atent cu mine,îmi face toate poftele și se vede în ochii lui ca mă iubește.In ultimile doua luni burtica mea a început sa se observe..Fetele erau încântate ca vor avea un nepoțel iar băieții erau și mai fericiți ca vor avea cu cine sa se joace.Sa creadă ei ca o sa îmi las copilașul pe mana lor...Astăzi voi afla dacă va fi fetiță sau băiețel și sunt foarte emoționată.Eram cu Harry în drum spre clinica..

- " Ce crezi ca va fi?"intreaba Harry zambind

- " Fetita"spun eu privindu-l

- " Dacă va fi fetiță o va chema Darcy"spune Harry vesel..

- " Dacă va fi băiețel îl va chema Edward" il atenționez eu...

- " Orice va fi sănătos sa fie.."spune Harry părcând masina în fata clinicii.

Am intrat cu Harry în clinica tinandu-ma de mana,am intrat împreună în cabinetul medicului..

- " Ești pregătită să afli" intreaba medicul

-"Da"spun eu înghițind în sec..

Mă uitam la Harry care privea bucuros monitorul unde se vedea copilul nostru...Doctorul mi-a dat un șervețel pentru a șterge gelul de pe abdomenul meu.Asteptam cu nerăbdare verdictul doctorului..

- " Copilul este sănătos și se dezvolta normal..O sa aveți un băiețel " spune doctorul dandui lui Harry ecografiile..

Nu pot sa cred voi avea un băieței,Harry mă luat în brate și mă sărutat pe frunte.Citeam în ochii lui bucuria și mândria pe care o simțea în acel moment.Se bucura ca în scurt timp va fi cineva care sa îi duca numele mai departe.Legenda Styles nu se va opri aici.Am mulțumit doctorului apoi am ieșit din cabinet.

- " Sunt foarte fericit "spune Harry zambind

- " Și eu,sper ca toate lucrurile sa fie bine de acum " spun eu privindu-l

- " O sa fie totul bine iti promit" spune el serios

Harry a parcat masina în fata casei apoi am intrat.M-am dus la bucătărie mi-am aprins o țigară și mi-am pus un pahar de suc de portocale.La scurt timp Harry intra în bucătărie asezandu-se lângă mine,si-a aprins și el o țigară privindu-ma.

- " Ieșim în oraș sa le dam vestea și celorlalți. Mergem să mănâncă ceva"spune Harry zambind larg..

- " Sigur.La ce ora?"spun eu vesela..

- " Pe la 4 "spune Harry sarutandu-ma

L-am lăsat pe Harry sa se uite la televizor în sufragerie,eu ducandu-ma în dormitor sa mă schimb.Am luat din dulap o pereche de blugi albaștri deschis,un plovar crem foarte pufos,lasandu-le pe pat.Am intrat în baie sa fac un dus scurt... în mai puțin de 20 de minute eram gata.Am îmbrăcat rapid hainele alese,m-am încălțat cu o pereche de botine cu toc jos crem,mi-am făcut parul cu placa am aplicat puțin fond de ten tuș și un ruj nude apoi am coborât în sufragerie.Harry era exact în acceasi poziție în care l-am lăsat...

- " Sunt gata"spun eu asezandu-ma lângă el

- "Bine.In 10 minute plecam " spune el sarutandumi obrazul

M-am ridicat de lângă Harry ducandu-ma în bucătărie,am luat o punga de covrigei cu susan,un pahar de suc și țigările și m-am așezat la masa.Am mâncat câțiva covrigei

One NightCitește această povestire GRATUIT!