Nu va fi atât de ușor...

324 20 0
                                    

Lumina diminetii își face apariția în camera mea, astăzi va fi o zi  dificila dar trebuie sa îi fac fata.Ma dau jos rapid din pat, îmi fac rutina de dimineață apoi mă îndrept spre dulap..știam exact cu ce trebuie sa mă îmbrac, chiar dacă nu era stilul meu trebuia sa o fac și pe asta.O pereche de dressuri negre, o rochiță roșie pana sa genunchi stil cloș și geaca de piele.Mi-am îndreptat parul cu placa, am ales un make-up foarte natural și eram gata de școală. Ca de obicei nu aveam timp sa mănânc dar am băgat repede în geanta un baton de cereale, m-am încălțat rapid cu o pereche de botine negre și am plecat la școală..I-am dat un mesaj Emmei sa mă aștepte în parcarea liceului, știam ca Harry va fi acolo și chiar aveam nevoie de Emma..

- "Mersi ca m-ai asteptat" îi spun eu Emmei..

- "Îmi ramai datoare pe veci pentru ca te ajut cu tâmpeniile astea" zice ea serios..

- "Oke, oke...acum hai sa vedem cum reacționează Harry când mă va vedea" afișez un zâmbet malefic..

- "Deci ce ai de gând sa faci" mă întreabă Emma

- "Tinete după mine și vei vedea" răspund scurt..

Sincera sa fiu nici eu nu știu ce voi face, sa speram ca îmi va venii o idee pana sa ajung lângă Harry...Emma mergea lângă mine și mă tot întreba ce am de gând sa fac, cum nu știam ce voi face am acționat din instinct...

- "Bună Louis, îmi poți da te rog un foc " spun scotandumi o țigară din pachet...

- "Sigur" spune acesta amabil..

Îl simțeam pe Harry foarte încordat și mă bucur ca nu este și fufa aia cu ei altfel nu știu dacă as fi avut curajul sa vin la ei...

- "Mersi Louis" îi înapoieze bricheta.

Am vrut sa plecam dar se par ca Louis avea chef de conversație. .

- "Deci tu ești Maya, noua noastră colega" îmi spune el zâmbind

- "Da eu sunt" îi spun raspunzandui la zâmbet

- "Cum poate o fata așa drăguță ca tine sa locuiască singura, în Londra se întâmplă multe.."îmi spune el

- "Nici n-ai idee câte se pot intampla" spun uitându-ma cu subînțeles la Harry

Nervozitatea se citea cu ușurință pe fata lui Harry, l-am adus exact unde vroiam așa ca de ce sa nu merg mai departe?

- " Auzi Louis, mâine seara dau o petrecere, și așa este vineri, mă gândeam ca poate vrei sa vi.Il poți lua și pe prietenul tău tăcut dacă vrei.."spun eu și arat spre Harry...

- "Sigur vom fi acolo" spune Louis..

Planul meu mergea perfect așa ca am luat-o pe Emma și am plecat spre clasa..Cred ca Emma era încă socata de ceea ce făcusem, de când am plecat de lângă băieți nu a zis nimic..

- "Ce ai Emma? " o întreb pe prietena mea..

- "Ce am?! Cum adică ce am, tocmai ai zis ca mâine dai o petrecere..tu ști cum se fac petrecerile pe aici?...începe ea sa dramatizeze. .

- "Relaxeaza-te..Emma...știu genul ăsta de petrecere...tot ce ai nevoie este mult alcool și mâncare nesănătoasă." încerc eu sa o calmez pe Emm...

- "Of, ce  mă fac eu cu tine" spune Emm imbtatisandu-ma

Am intrat la ora, Emma făcea o lista pentru ce ne trebuie la petrecere iar eu mă uitam pe geam, Harry era singur  pe banca, nu părea foarte bine așa ca i-am făcut semn Emmei sa se uite pe geam..

"Acoperama vreau sa duc la Harry"  îi dau eu mesaj Emmei

"Ai înnebunit?"  primesc eu repede răspuns...

Mi-am dat ochii peste cap și i-am făcut semn Emmei sa mă ajute...si-a luat caietul și sa dus la profesoara sa o întrebe ceva.Am mai stat 2 minute pana Emma mi-a făcut semn  sa ies, m-am strecurat  afară fără sa fiu vazuta.Nu știam de ce am făcut ăsta dar trebuia neapărat sa văd ce are Harry, chiar îmi pasa de el..Am ieșit în curtea liceului și mai îndreptat încet spre el, mergeam încet nu vroiam sa fac zgomot....am scos țigările din geanta și i-am întins una...Când a ridicat privirea și ma văzut fata parcă i sa luminat..

- "Pot sa iau loc lângă tine?" îl întreb încet. .

Acesta se uita la mine după ce îmi face loc, era cam tăcut și supărat...

- "Pot sa te ajut cu ceva?" îl întreb eu din nou

- "Nu ai cu ce sa mă ajuti" îmi răspunde sec..

- "De ce trebuie sa ne prefacem ca nu ne cunoaștem? " întrebarea mea a ieșit fără sa îmi dau seama

- "Ti-am mai zis, ști deja prea multe" îmi spune el dur..

- "Dar poți sa ai încredere în mine" îi spun privindul

- "Înțelege, nu se poate"  îmi spune dur...

- "Cum vrei Harry, ne vedem mâine la petrecere" îi spun indepartandu-ma de el..

Nu am cum sa îl fac sa înțeleagă, maine la petrecere îi voi demonstra ca lucrurile nu sunt tocmai așa cum crede el...Restul orelor au decurs normal, am mai vorbit cu Emma despre petrecere, Niall a răcit și este acasă, sper sa poată sa ajungă mâine... Nu l-am mai văzut pe Harry de când am încercat sa vorbesc cu el, nu mai avea rost sa încerc...Am plecat cu Emma spre mall trebuia sa ne găsim ținutele perfecte pentru mâine seara, iar mâine după școală trebuie sa mergem la cumpărături pentru petrecere. Am ajuns în mall și mă tot plimbam prin magazine, nu am găsit nimic interesant în schimb Emma sila cumpărat o rochiță scurta, mulată pe corp de un albastru superb și o pereche de platforme argintii, arata genial..în schimb eu nu miram găsit nimic..ăsta era ultimul magazin în care voi intra dacă nu voi găsi nimica mă voi duce acasă și voi caută ceva prin dulap..

- "Uite Maya" mă striga Emma

- "Ce ai mai găsit de data asta" spun eu plictisita

Când m-am întors cu fata la ea am rămas uimita, avea o rochiță neagra, mulată dintr-un material foarte finut, cu o curea alba situație în talie. .

- "E superba" îi spun eu Emmei...

- "Știu știu nu trebuie sa îmi spui am niște gusturi excelente.." spune ea făcând o fata de diva

Am început sa radem amândouă, am cumpărat rochiță apoi am mers sa îmi caut pantofi, am ales o pereche de platforme albe, destul de înalte...Eram gata cu ținutele și arătăm perfect, după termina cumpărăturilor am mers la o cafenea și am mai planificat petrecerea...Era deja destul de târziu așa ca am plecat spre casa...Chiar nu știam ce sa mai fac, mă plictiseam teribil am inceput sa îmi fac putina ordine pe birou, aveam numai foi împrăștiate peste tot, fără sa vreau am dat peste desenul pe care îl începusem cu o zi în urma..perfect..Am luat un creion, o guma de șters și mai așezat în pat, am dat drumul la muzica și am început sa desenez..Mă gândeam la toate cele întâmplat, nu trebuia sa intru în jocul lui Harry,dar chiar vroiam sa îi demonstrez ca nu sunt așa Cum crede el..."Nu trebuie sa demonstrezi nimic la nimeni, trebuie sa fi doar tu"...of,pana și conștiința mea mă judeca...Am terminat desenul..m-am uitat mai atenta la el, nu îmi vine sa cred ochii astia sunt copie identica cu a lui Harry, clar m-am îndrăgostit. Am luat desenul și l-am lipit deasupra biroului apoi m-am pus la somn, mâine voi avea o petrecere de organizat..

One NightWhere stories live. Discover now