Telefon în miez de noapte

155 15 4
                                    

M-am trezit în miez de noapte din cauza stării de rău pe care o am..Am aprins veioza de lângă pat ridicandu-ma in șezut..Capul mă durea îngrozitor aveam o stare de greata și camera se învârtea cu mine.Am scos telefonul de sub perna deblocandu-l,aveam multe apeluri pierdute.Am încercat să mă liniștesc dar starea de amețeală nu îmi dădea pace.Am pus mana pe telefon căutând în agenda numărul Emmei,după 3 apeluri în sfârșit a răspuns

- " Maya unde ești? "intreaba Emm agitata

- "Asculta-ma ia repede un taxi și vino la Hotel Sophie.Daca afla Harry unde sunt nu voi mai vorbii cu tine" spun și închid.

Încercăm să mă liniștesc dar nu reușeam îmi era foarte foame..Am sunat repede la room-service comandând o pizza mare picanta,prăjituri și nelipsita coca-cola...Mi-am aprins o țigară așteptând sa vina Emm.M-am așezat confortabil pe pat butonand telecomanda,un scurt ciocănit în ușa mă face sa tresar.Am răspuns rapid la ușa luând comanda de la room-service.Am închis ușa apoi m-am așezat în mijlocul patului începând sa mănânc..Telefonul meu a început sa lumineze..

- " Am ajuns.La ce camera stai?" intreaba Emm

- "204 " spun și închid

Am aruncat telefonul în pat apoi m-am întors la prăjiturile mele cu ciocolată...am renunțat rapid la prăjituri și mi-am aprins o țigară,nu am apucat sa trag nici 2 fumuri ca Emm da buzna în camera și vine sa mă îmbrățișeze..

- " Ce sa întâmplat? " spune ea asezandu-se lângă mine

- " Nu mai contează"spun eu suspinând

- "De ce ai plecat?De ce nu stai acasă? De ce ai venit aici?" imi pune Emm o gramada de întrebări

- "Harry sa sărutat cu altcineva..."spun eu abtinandu-ma sa nu plâng

- "Îl omor..nu pot sa cred" spune Emm nervoasa

- "Nu mai contează acum."spun eu aprinzându-mi o țigară.

Am tras rapid 3 fumuri din țigară apoi am stins-o.Aveam din nou starea de greata de mai devreme.O auzeam pe Emm din ce în ce mai încet apoi tot ce am mai putut vedea este întunericul.

Emm Pov

Încercăm să o liniștesc pe Maya,era foarte agitata,am observat micile picături de transpirație ce se formează pe fruntea ei apoi am vazut-o respirând din ce în ce mai greu.M-am apropiat de ea,încearcă să spună ceva dar nu reușește.

- " Maya te simți bine? " intreb eu îngrijorată

A mișcat puți capul intr-o parte și alta semn ca nu apoi a închis ochii.Am încercat sa o trezesc dar nu reacționa. Am luat repede telefonul în mana sunând la recepție pentru a chema o salvare,apoi am luat mobilul și l-am sunat de urgenta pe Niall..

- " Hei iubire" spune Niall vesel

- "Am găsit-o pe Maya vino repede la spitalul central" spun eu agitata.

Nu l-am mai lăsat pe Niall sa zică ceva ca am și închis. Am ajuns rapid la spital,pe Maya au dus-o într-un salon.M-am așezat pe unul din scaunele de la intrarea în salon așteptând vesti de la medic..

- " Ce sa întâmplat? "intreaba Niall asezandu-se lângă mine

- " Nu știu. Pur și simplu a lesinat" spun eu îngrijorată

- "Trebuie sa îi anunțăm și pe ceilalți. " spune Niall cu telefonul in mana..

- "Nu,Harry nu trebuie sa afle"spun eu prinzandu-l pe Niall de mana

- "De ce?"intreaba el confuz

- "O sa iti explic mai târziu..."spun eu sarutandu-i obrazul.

End Emma Pov

One NightUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum