Atat de ciudat

174 12 4

Harry Pov

Maya a adormit instantaneu în brațele mele,încă nu îmi vine sa cred ca este însărcinată.Sunt fericit ca voi fi tătic dar sincer sunt și puțin îngrijorat.Dacă nu mă voi descurca,dacă nu voi putea sa am grija de ei și sa îi întrețin,chiar dacă am bani tot nu mă simt sigur pe mine și sincer acest sentiment mă cam sperie.Noaptea a trecut rapid pe lângă mine,nu am putut sa dorm,întrebările nu îmi dădeau pace.Soarele a răsărit de mult pe cer și singurul la care mă puteam gândi este fata pe care eu o iubesc și micuțul ce creste în ea.Simteam cum se mișcă în brațele mele așa ca am strans-o mai puternic la pieptul meu.

End Harry Pov

Razele soarelui m-au făcut sa mă trezesc.Bratele lui Harry erau încă înfășurate în jurul abdomenului meu.M-am întors pentru al privii pe Harry,avea aceleași haine de aseară și niște cearcăne vizibile semn ca aseară nu a dormit.

- " Hei ești bine?"intreb eu cu o voce joasa

- "Da sunt bine.Tu cum te simti " intreaba el privindu-ma

- " Mă simt foarte bine " spun eu ridicandu-ma din pat.

Am luat din dulap o pereche de colanți negri și o bluza mai larga pe care scrie hope apoi am intrat în baie . Mi-am făcut rutina de dimineață apoi m-am schimbat,am ieșit din baie prinzandumi parul într-un coc dezordonat.Harry nu mai era în camera așa ca am coborât în bucătărie. Simțeam mirosul clătitelor de pe hol și sincer chiar îmi era foame.L-am văzut pe Harry gătind ăsta era cea mai frumoasa priveliște și as vrea sa o văd în fiecare dimineață.

- " Miroase bine "spun eu facandu-l pe Harry sa tresară

- "Mai speriat"spune el zambind

- " Scuze " spun lasandui un pupic pe obraz

M-am asezat pe scaun privindu-l pe Harry cum gătește. Am văzut țigările lui Perrie pe marginea geamului.M-am ridicat ducandu-ma sa iau și eu una. Aveam și eu țigări dar ale lui Perrie sunt mentolat și nu sunt atât de tari.Nu vreau sa fumez în timpul sarcinii pentru ca știu ca dăunează copilului dar nu mă puteam abtine. Chiar dacă țigările astea sunt mai slabe știu ca nu fac bine copilului dar..ce sa îi faci nu va puteți pune cu o femeie gravida știți cu toți ca nu veți câștiga...în fine.Am aprins țigară apoi m-am așezat cuminte la locul meu,Harry mă privea ciudat cu toate astea nu a zis nimic.Relatia mea cu Harry nu mai este atât de perfecta ca înainte sincer nu cred ca se bucura prea tare ca va avea un copil.Ar trebuii sa îmi spuna îl pot creste și singura.Vad ca Harry nu nu are de gând sa zică nimic pe tema ăsta așa ca încep eu..

- " Ești bine?Nu pari prea bucuros"spun eu către Harry

- " Adică?!"intreaba el confuz

- " De când ai aflat ca sunt însărcinată te-ai schimbat " spun eu stingand țigara.

- " Nu e vorba de asta " spune el punandumi în fata farfuria cu clătite. .

- " Atunci?!"îl întreb eu fiind curioasa de răspunsul lui..

- " Ști bine ca te iubesc.Daca nu era așa nu renunțăm la anumite lucruri pentru tine."spune el oftând

- " Știu asta " spun eu mușcând dintr-o clatita

- "Chestia este ca toată treaba cu copilul mă cam sperie.Nu știu dacă voi fi un tata bun" spune el lăsând capul în jos

- " Atunci ce vrei?Sa fac avort?"îl întreb fixandu-l cu privirea

- "Nu.Asa ceva nici nu vreau sa aud.Doar ca nu știu cum sa reacționez"spune sigur pe el

- "Harry o sa fie bine.Daca vrei îl voi creste doar eu nu vreau nimic de la tine "spun eu încet

One NightCitește această povestire GRATUIT!