Înapoi

28 3 0
                                    

Acest capitol ii este dedicat lui alecsa27 😘

Stăteam și mă gândeam din ce în ce mai serios dacă sa ma întorc sau nu..probabil ca ar fi mai bine asa.De când Louis a venit sa ma vadă și m-a convins sa îmi iau tratamentul ma simt mult mai bine.Rana din sufletul meu nu sa închis da trebuie sa recunosc ca nu îmi este bine fără Harry. Am luat câteva haine curate din dulap apoi am intrat la dus.M-am schimbat rapid de haine după un dus rapid apoi am intrat în camera.Am început sa îmi indes toate lucrurile ramase în geamantan apoi am coborât la administratia blocului i-am predat cheia apoi am pornit spre mașină. Am băgat geamantanul în portbagaj apoi am urcat la volan.Am condus rapid pana la cafeneaua lui Luck,nu puteam sa plec fără sa îmi iau la revedere.
Am parcat mașină în fata cafenelei apoi am coborât rapid..am traversat cu grija strada intrand în cafenea,erau câteva persoane dar atenția mi-a fost atrasa de bătrânelul simpatic din spatele tejghelei..

- "Bună ziua! " spun eu zâmbind

- "Bună scumpo" spune bătrânelul întorcându-mi zâmbetul. .

- "Luck este?" intreb zambind

-" Sigur este in spate..poti merge la el" spune el aratandumi o usa.

Am pasit grabita spre usa indicata de bunicul lui Luke apoi am intrat rapid in incapere.

- "Maya..cum te mai simti?" intreaba Luke

- "Hei Luke sunt bine am venit sa iti spun ceva" spun eu putin serioasa

-" Oke hai sa bem o cafea si sa stam de vorba" zice Luke aratandumi spre cafenea.

Am iesit asezandu'ma la masa in timp ce Luke face cafeaua, nu stiam cum sa ii spun e un prieten adevarat dar adevarul este ca inima mea apartine altui loc.

-"Deci..ce sa intamplat?" spune Luke trezindu-ma din gandurile mele.

-" Nu sa intamplat nimic..eu doar am decis sa ma intorc acasa" spun eu lasand privirea in jos

-" Oh asta e bine.." spune Luke cu un zambet sters..

-" Da..dar promit ca am sa vin sa te vizitez si vom tine legatura" spun eu zambindui dulce.

- "Normal doar nu crezi ca ai sa scapi asa usor de mine" spune el apoi chicoteste.

Ne-am luat ramas bun si am hotarat sa plec spre casa pentru a putea discuta cu Harry..stiu ca lucrurile nu se vor rezolva usor dar sper sa ma inteleaga.Am urcat in masina am dat drumul la muzica apoi am pornit

Harry Pov

Sunt extrem de nervos..cum poate taratura asta sa faca asa ceva jur ca va platii extrem de scump am sa am grija sa dispara din oras. Am pus mana repede pe telefonul lui Niall di am sunato era mai mult decat bucuroasa sa ne vedem, jigodia are impresia ca nu m-am prins o sa vada ea. Am luat cheile de la masina si am plecat..am incercat sa ma calmez sa nu intru intr-un stalp cu masina..dar nu pot..stiu ca ii e frica de mine asa ca nu prea are de ales..am oprit masina in fata starbucks-ului apoi am intrat. Exact cum ma asteptam taratura era deja aici. 

End Harry Pov

Mai aveam in jur de o ora pana sa ajung acasa..ma voi duce la prietenii mei fie ca voi da de Harry fie ca nu. Am oprit rapid la o benzinarie pentru a-mi cumpara o sticla de apa..Am luat rapid apa spoi m-am intors la masina..am apasat pe acceleratie vazandumi de drum.

Krista Pov

Il vad pe Harry cum se apropie usor de masa mea..stiam ca nu imi va rezista si ca isi va da seama cine il iubeste cu adevarat.

- " Buna Harry" spun eu zambindui

- " Buna" spune el putin cam nervos

- " Stiam eu ca ai sa revi la sentimente mai bune" spun eu

- "Eu zic sa nu te grabesti" spune el crescandui nervozitatea.

Ceva nu este bine..sentimentele pe care le am plus un Harry nervos nu imi suna a bine.

- " Lasa jocul Krista stiu ca tu ai fost " spune el incercand sa fie calm

- " Nu inteleg ce vrei sa spui Harry" spun eu incercand sa imi stapanesc uimirea

- " Krista nu uita ca eu stiu cum merg treburile prin oras iar tu ai fost atat de proasta incat ai pastrat masina" spune el.zambind malefic

- "Chiar nu stiu ce vrei sa spui" spun eu serioasa

- "Tu alegi Krista daca nu dispari din oras si te mai apropii de mine sau de vre-un prieten de al meu am sa am grija sa nu mai respiri."  Spune Harry nervos

- "Nu ai nici o dovada" spun eu incercand sa imi mentin nevinovatia

- "Sti ca nu glumesc Krista si sti ca nimeni nu trece peste cuvantul meu asa ca dispari" spune el ridicandu-se si plecand

Perfect asta este tot ceea ce imi trebuia..taranca aia mica crede ca daca i-a trantit un plod lui Harry il poate avea.. Trebuie sa dispar cel putin pentru o vreme..ii las sa se bucure de viata si ii voi lovii exact atunci cand se vor astepta mai putin. Nimeni nu isi bate joc de mine si scapa asa..M-am ridicat de la masa nervoasa aruncandu-i omului banii pe tejghea apoi am plecat spre masina. E timpul sa sa ii las sa de bucure de mica batalie castigata dar sunt sigura ca razboiul eu il voi castiga indiferent de consecinte.

One NightUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum