Shopping

136 10 0

M-am trezit dimineață cu o foame incredibilă și când zic dimineață nu exagerez era vre-o 5 jumate și mie îmi era foame.M-am dat jos din pat cu grija fără sa îl trezesc pe Harry,am luat de pe fotoliu perechea de colanți pe care o purtam prin casa, am îmbrăcat - o imediat apoi am coborât în bucătărie. Mi-am pus cafeaua la făcut apoi m-am îndreptat spre frigider..Am scos câte ceva de mâncare apoi m-am așezat la masa,mi-am făcut rapid doua sandvișuri,am turnat cafeaua intr-o ceașcă am pus putina frișcă apoi m-am dus în sufragerie.Am dat drumul la televizor..Am aprins televizorul căutând ceva interesant,am mâncat în liniște cele doua sandvișuri apoi mi-am aprins o țigară.Am strâns farfuria de pe masa apoi am spălat -o.Era devreme,somn nu mai aveam și nu știu ce as putea face.Am intrat încet în camera ca sa nu îl trezesc pe Harry.Am luat din dulap o pereche de blugi negri si o bluza gri.Am coborât sa fac un dus în baia de jos,nu vroiamsa fac zgomot.Am făcut un duș rapid apoi m-am îmbrăcat.M-am uitat la ceas era doar 8,m-am încălțat cu ugg-urile am luat cheile de la mașină lui Harry și portofelul apoi am plecat..Am încuiat ușa apoi m-am urcat în masina lui Harry.Am plecat pana în centrul orașului, mi-am cumpărat unnpachet de țigări u buchet mare de flori și niște lumânări apoi am plecat spre cimitir...Am parcat masina în fata cimitirului am luat florile și lumânările apoi am pășit înăuntru.
Lacrimile s-au făcut rapid apariția pe obrajii mei roșii. Am așezat buchetul pe mormântul părinților mei apoi am aprins lumânările.Am stat acolo câteva momente privind în gol..

Harry Pov

Mă întorc pe parte opusa a patului sesizând imediat ca Maya nu este lângă mine.M-am ridicat rapid din pat coborând în sufragerie,Maya nu era nici în sufragerie..Am urcat înapoi în dormitor căutând telefonul,l-am luat rapid de pe noptiera apoi am sunat-o pe Maya.Telefonul ei era pe fotoliu..Am coborât din nou în sufragerie uitandu-ma pe geam,masina mea nu mai era acolo..am apelat-o pe Emm

- " Hei Emm,Maya este cu tine?" intreb eu îngrijorat

- "Nu..De ce?"intreaba ea

- "Nu o găsesc,a plecat cu mașina mea și nu are nici telefonul la ea" spun eu rapid

- " O fi plecat la cumpărături " spune Emm încercând sa mă liniștească

- "Oke.Va așteptam pe la noi,sper sa apară Maya pana atunci" spun eu apoi închid apelul.

Am făcut repede un dus,am luat o pereche de blugi negrii o bluza visinie apoi am coborât în bucătărie.Mi-am făcut rapid ceva de mâncare apoi m-am așezat pe canapea așteptând - o pe Maya. În mai puțin de 10 minute gașca de nebuni intra în casa...

- " Ai gasit-o?"întreabă Louis

- "Nu " spun eu oftând

End Harry Pov

Vântul rece m-a trezit din gândurile mele,nu știu cât timp a trecut de când stau aici.Imi căutăm prin buzunare telefonul dar nu l-am găsit...Am realizat rapid ca mi-am lăsat telefonul acasă,am dat de belea Harry probabil este foarte îngrijorat. Am oftat ștergându-mi lacrimile din coltul ochilor apoi am plecat.Mi-am aprins o țigară urcând în masina.In mai puțin de 15 minute parcam masina în fata casei.Mi-am luat inima în dinți și am intrat în casa.

- " Unde ai fost?"întreabă Harry îngrijorat

- " Nu am putut sa dorm și am fost pana la cimitir"spun eu dandumi geaca jos

- " Ai mai lăsat si telefonul acasă"spune el supărat

- " Scuze iubb " spun eu dandu-i un sărut

- "Mergem la cumpărături" spune Emm entuziasmata

- "După ce fac un dus"spun eu rapid

Am urcat în graba scările intrand in camera mea și a lui Harry.Am scos din dulap o pereche de blugi negrii si o bluza simpla apoi am intrat în baie.In mai puțin de 15 minute eram gata..Am coborât în sufragerie asezandu-ma lângă Emm..

-"Sunteți gata?"intreaba Harry din bucătărie...

- " Da"spune Emm

M-am urcat cu Harry și fetele în masina mea în timp ce băieții sau urcat în masina lui Louis..Nu mă simțeam atât de bine așa ca l-am lăsat pe Harry sa conducă.In mai puțin de 15 minute eram deja în mall...

- " Mergem să mâncăm? " intreb eu zambind

- " Mergem "spune Emm

Am plecat cu fetele sa mâncăm,băieți sau dus pe la magazine,m-as fi dus și eu cu ei dar sincera sa fiu mor de foame.Am mâncat foarte rapid o pizza apoi am plecat cu fetele spre magazine.

- " Ce zici de bluza asta? "imi arata Perrie cea mai superba bluza

- " E superba..O vreau" spun eu cu o sclipire în ochi

- "Nu te încape,ai uitat?" arata Perrie spre burta mea

- "Firar" spun eu oftând

- " Nu fi supărată o sa mergem la un magazin de gravide" spune Emm imbratisandu-ma.

Am plecat cu fetele spre magazinul de gravide,nu înțeleg de ce atâta graba sunt insarcinata în doua luni nu este ca și cum as avea o burta cât Londra.

Harry Pov

Umblam cu băieții prin magazine ca un nebun căutăm un inel perfect pentru Maya.Sincer o iubesc și simt ca lângă ea îmi pot petrece restul vieții,vreau ca micuțul nostru sa greaca cu multa dragoste și în cele mai bune condiții.

- " Am găsit" striga Niall

- " Ce ai găsit? "Intreaba Zayn curios

- "Inelul perfect " spune el

M-am apropiat rapid de Niall luandu-i inelul din mana.Wow era perfect un inel finut, din aur roz cu un simplu diamant.

- " Niall e perfect" spun eu

- "Sunt sigur ca o sa îi placa " spune Louis

Am plătit inelul apoi l-am rugat pe Niall sa îl tina ca sa nu îl găsească Maya.Aveam de gând sa o cer în căsătorie.A fost alături lângă mine când nimeni nu a fost, și mă ajutat sa depășesc toate momentele critice din viața mea.Sunt sigur de pasul pe care vreau sa îl fac..

End Harry Pov

Telefonul meu vibrează ușor în buzunar,îl scot rapid din buzunar apoi răspund...

- " Da Harry " spun eu

- "Unde ești? " intreaba el

- "Am fost sa cumpăr câte ceva acum merg cu fetele la cafenea.." răspund vesela

- "Bine.Noi suntem la Starbucks ne vedem acolo"spune el și închide

Am ajuns cu fetele mai repede decât credeam în Starbucks,Harry și băieții ne așteptau la masa..

- " Hei" spun eu asezandu-ma lângă Harry

- " Ce ați cumpărat?" intreb eu vizibil curioasa

- " Niște chestii"spune Zayn rapid..

- "Oke" spun eu.

Ciudat..În fine am mai stat de vorba cu fetele apoi am hotărât sa plec spre casa...

- " Harry mai stai" îl întreb eu căscând...

- " Nu,vrei sa mergem acasă? " intreaba el

- "Da" spun eu căscând

M-am ridicat de la masa prinzandu-l pe Harry de braț,mi-am luat rămas bun de la ceilalți apoi am plecat spre casa.Harry mi-a deschis ușa la mașină,inchizand-o în urma mea apoi a intrat pe locul șoferului,eram prea obosita ca sa mai spun ceva așa ca mi-am rezemat capul de geam așteptând sa ajung acasă. Somnul mă fura din ce în ce mai tare,îmi simt pleoapele grele apoi totul s-a făcut negru...

One NightCitește această povestire GRATUIT!