Krista

108 7 3

Krista Pov

Mereu am fost genul de persoana care obține ceea ce își dorește.In cazul ăsta eu îl vreau pe Harry.Umilinta pe care am suportat-o din cauza taraturei de Maya nu va rămâne așa . Am dat câteva telefoane și am aflat ca Maya este însărcinată.Nu pentru mult timp.

End Krista Pov

Dimineața si-a făcut rapid apariția,am deschis ochii încet pentru a mă putea obijnuii cu lumina.M-am întors încet dar Harry nu era langa mine. M-am dat jos din pat ducandu-ma spre dulap.qam luat o pereche de colanți negri și un tricou de-al lui Harry alb apoi am intrat în baie. După un dus foarte relaxant,mi-am prins parul într-un coc dezordonat,am luat telefonul și țigările de pe noptiera apoi am coborât în bucătărie.Harry nu era nicăieri,în cele din urma am găsit un bilet de la Harry pe masa din bucătărie..

Am putina treaba ne vedem în câteva ore. Harry

Am deschis frigiderul dar nu am găsit nimic interesant de mâncare.Mi-am aprins o țigară căutând numărul Emmei prin telefon.Am apelat-o rapid..

- "Ce faci?" intreb eu

- " Hei.Bine tu?" spune ea vesela

- "Bine..mă plictisesc" spun eu oftând

- " Lasă - mă sa ghicesc vrei sa iesim" intreaba ea chicotind

- " Ce bine mă cunosti" spun eu râzând...

- " Unde mergem?" intreaba ea

- " Trebuie sa mergem sa îi luam cadou lui Harry..ai uitat ca vine ziua lui" spun eu chicotind

- " O da.."spune ea

- " În 40 de minute vin sa te iau"spun eu și închid înainte sa îmi răspundă...

Am urcat rapid în camera căutând - mi ca o disperata niște haine acceptabile prin dulap,nu mă înțelegeți greșit am o gramada de haine dar acum cu burta ăsta sigur nu mă mai încap.
Ținând cont ca este rece afară,am.luat o pereche de colanți negri,mai groși și un plovar gri de-al lui Harry,sigur nu se va supără.Mi-am îndreptat parul cu placa am aplicat puțin rimel și un ruj pal apoi am coborât. M-am încălțat cu o pereche de ghetuțe negre apoi am început sa îmi caut ca o disperata cheile de la mașină. În sfârșit le-am găsit ,am îndesat în geanta telefonul,țigările,portofelul apoi am ieșit.Am încuiat ușa aruncând cheile în geanta apoi am pornit spre masina...In 10 minute eram deja în fata casei lui Emm,exact cum mă așteptam era deja afară...

- " Ai intarziat"spune ea intrand în masina

- "Trafic"spun eu zambind

- " Deci unde mergem?" intreaba ea privindu-ma

- " La zoo..unde putem merge..La mall " spun eu serioasa

Emm a început sa rada,așa ca am dat muzica mai tare..piesa celor de la Magic -Rude, răsună în masina.Intre noi sa așternut liniștea, Emm era ocupata cu telefonul iar eu fredonam piesele ce cântau la radio.In mai puțin de 5 minute am parcat masina,mi-am luat geanta și am coborât, am încuiat masina apoi am pornit cu Emm spre mall...
După mai bine de 2 ore de colindat prin magazine nu am reușit sa găsesc nimic potrivit pentru Harry...

-" Nu imi vine sa cred,mall - ul ăsta e gigantic iar eu tot nu găsesc nimic potrivit pentru Harry "spun eu oftând

- " Hai sa mergem sa mâncăm ceva,mor de foame și vom mai discuta acolo"spune Emm tragandu-ma după ea

Am ajuns la McDonald's Emm sa dus și a comandat în timp ce eu am căutat o masa.Ma tot gândeam ce o fi cu Harry de nu m-a căutat pana acum,și ce mama naibii îi pot cumpăra pentru ziua lui.Am fost distrasă din gândurile mele de Emm care sa așezat la masa cu doua tavi.

One NightCitește această povestire GRATUIT!