Probabil

82 7 0

Îmi simțeam tot corpul amorțit,am încercat sa mă mișc dar corpul îmi era strâns de ceva,deschid ochii ușor apoi încerc sa mă ridic.Inca mă aflam pe gresia rece ținută strâns de Harry care dormea sprijinit de perete.L-am analizat câteva secunde apoi am început sa plâng.Mi-a lipsit atât de mult.M-am ridicat cu grija pentru a nu-l trezii..Am ieșit din salon ducandu-ma spre rezerva asistentelor..

- " Mă scuzați îmi puteți da voie sa dau și eu un telefon?" spun eu privind în jos

- " Da Sigur " spune o doamna simpatica..

M-am îndreptat rapid spre telefon formând numărul Emmei..

- " Hei Emm" spun eu când aceasta răspunde...

- " Maya? ! " intreaba ea

- " Da.Hai ca nu pot sa vorbesc mult adumi ceva de îmbrăcat" spune eu...

- " Oke "spune ea

- "Te aștept" spun apoi închid..

- " Vă mulțumesc frumos."spun eu cu un zâmbet șters

- "Pentru puțin drăguță " spune acea doamna foarte simpatica

Când sa ies din salon o voce mă oprește..

- " Domnișoară Maya..de ce te-ai ridicat din pat " intreaba doctorul..

- " Amm mă scuzați. "spun eu rușinata..

- " Hai în biroul meu sa vorbim"spune el oftând..

Am mers alături de doctor pana îmi biroul lui..

- " Domnișoară Maya luați loc va rog"spune el făcând semn spre scaun..

- " Sa întâmplat ceva? " intreb eu asezandu-ma pe scaun

- "M-am uitat peste fisele tale și trebuie sa fiu sincer.Este un miracol ca ti-ai revenit dar în același timp este și o mica problema..."spune el serios

- " Ce poate fi mai grav decât să iti pierzi copilul încă nenăscut?"intreb eu încercând sa îmi stăpânesc lacrimile

- " Exista posibilitatea sa nu mai poți face copi." spun el

Am rămas complet socata am început sa plâng. .

- " Cum este posibil?"intreb eu

- " Vezi tu..Din cauza impactului și a sarcinii foarte dezvoltate și a pierderii sarcinii foarte bruște exista posibilitatea sa nu mai poți face copii." spune el uitandu-se la mine trist...

Am în ce puteam sa plâng,de ce mama dracului mi se întâmplă numai mie nenorociri ca asta.Efectiv nu mai știu ce sa fac...

- " Când pot pleca acasa.?" intreb eu încercând din răsputeri sa îmi opresc suspinele..

- " Puteți pleca acasa dar trebuie sa îmi promiți ca te vei întoarce peste o săptămână la control." spune el serios...

I-am mulțumit doctorului apoi am ieșit din biroul lui indreptandu-ma spre salon...Am deschis încet ușa ștergându-mi lacrimile apoi am intrat toți prietenii mei erau acolo și mă priveau cu mila...

- " Pot pleca acasa " spun eu sec...

- " Foarte bine " spune Harry

Am mai stat câteva momente apoi Perrie, Louis ,Zayn și Eleanor au venit și m-au îmbrățișat. Nu mă puteam bucura sufletul meu este negru în acest moment și nici nu cred ca va mai fi vre-o data bine.
I-am dat pe băieți afară rămânând doar cu fetele pentru a mă putea schimba sa plec în sfârșit acasă. Nu știu ce voi face de acum în colo dar sigur nu voi mai fii bine vreodată.Lui Harry nu îi voi spune nimic,nici nu cred ca relația asta mai are rost.

- " De ce nu ne-ai anunțat?"mă întreabă Perrie

- " Eu?!Eu habar nu aveam unde sunt și ce sa fac.." spun eu luand pantalonii pe mine..

- " Dar tu Emm? " intreaba Eleanor...

- " Nu am vrut sa va stric vacanta" spune ea

- " Lucrul ăsta era mult mai important decât vacanta " spune Perrie

- "Și oricum dacă erați aici ce făceați? " completează Emm

- " Puteți va rog sa încetați și sa mergem acasă? " spun eu trista

S-au uitat cu o privire trista dar și sincera în același timp apoi au ieșit din salon.Am luat tot ceea ce aveam apoi am am ieșit și eu toți mă așteptau pe hol..Dintre toți Harry era cel mai distrus și sincera sa fiu nu îmi face bine sa îl văd așa, defapt nu cred ca îmi face bine sa îl mai văd deloc mereu o sa îmi aduc aminte de ceea ce am pierdut.Am oftat în sinea mea apoi am plecat sa semnez actele de ieșire..am semnat actele în mai puțin de 2 minute apoi am pornit spre ieșirea din spital,toți erau în urma mea dar sincera sa fiu nu aveam chef sa vorbesc cu ei,defapt nu cred ca nu am chef sa vorbesc cu nimeni..

- " Haide sa mergem acasă"spune Harry

Tot ce am putut sa fac a fost sa dau aprobator din cap,ceilalți au plecat spunandu-mi sa am grija de mine și ca ne vom vedea mâine sau mai pe seara ținând cont ca este destul de devreme. Sincera sa fiu nu am starea necesara pentru nimic,tot ce îmi doresc este sa fac un dus și sa mă încui în camera, sa fiu singura pentru mult timp de acum în colo.Am urcat în masina cu Harry el pornind imediat spre casa...Liniștea nu era tocmai confortabila dar chiar nu am de gand sa discut despre subiectul asta,stiu ca asta il roade dar sincer nu ma simt pregatita..În mai puțin de 15 minute eram deja acasă,l-am lăsat pe Harry în urma eu urcând în camera am scos din dulap o pereche de pijamale de vara apoi am intrat în dus..L-a contactul apei cu pielărie mea corpul meu sa relaxat imediat,mi-am sprijinit spatele de pereții cabinei de dus apoi m-am lăsat în jos.Acum am relizat ca viata mea nu mai are rost nu voi mai putea fii niciodată o fata normala.Copilul meu nu mai e,altul nu voi mai putea avea și lucrurile cu Harry se răcesc. Nici nu mi-am dat seama ca lacrimile au început sa îmi încălzească obrajii.Am mai stat câteva minute apoi am ieșit din dus..Am îmbrăcat pijamaua apoi am intrat în dormitor..Harry stătea pe marginea patului cu capul în mâini,mi se rupe sufletul sa îl văd așa dar simt ca nimic nu va mai fi la fel.M-am așezat cu grija lângă el acesta ridicandu-si privirea,se putea observa cu ușurință privirea trista și aspectul puțin neîngrijit,un început de barbă îl fa ea sa para foarte matur iar cearcănele nu îl ajuta deloc.

- "Hai sa dormim vom discuta mâine. ."spun eu ușor...

- " Promite-mi doar un singur lucru.." spune el

- " Orice" spun eu fără sa ezit..

- " Îmi vei spune ce ti-a spus doctorul în cabinet " spune el fixandu-ma cu privirea..

- " Oke."spun eu oftând. .

Mi-a lăsat un sărut pe frunte apoi s-a îndreptat spre baie...Ce am sa fac acum nu îi pot spune lui Harry ca nu pot sa mai am copii sigur el vrea o familie iar eu nu îi pot daruii acest lucru...M-am așezat comod în pat apoi am așteptat sa iasă Harry din baie.Nu mai pot continua așa în seara ăsta trebuie sa mă gândesc bine nu îl pot tine pe Harry legat de mine noi doi împreună nu vom avea un viitor.Am fost distrasă din gândurile mele când am simțit ca Harry s-a așezat lângă mine.M-a sărutat scurt pe buze m-a luat în brate apoi am încercat sa adorm..

One NightCitește această povestire GRATUIT!