Surpriza

181 13 0

M-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare, Harry nu era langa mine. In mintea mea se derulau momentele petrecute aseara.Ma simteam putin ciudat dar mi-a trecut repede vazandu-l pe Harry  intrand in camera cu un buchet imens de trandafiri.

- " Bună dimineața iubire" spune Harry dandu-mi trandafiri

- "Buna dimineata. Multumesc pentru flori" spun eu si il imbratisez

- " Sa te imbraci comod" spune Harry zambind

- " Unde mergem? " intreb eu curioasa

- " E ultima zi deci surpriza" spune el asezandu-se pe canapea

- " Oke " spun eu plecand

- "Cum te simti? " intreaba Harry

- " Sunt bine " spun eu intrand in baie.

Am facut un dus rapid apoi m-am schimbat.Am luat o pereche de blugi negri si un plovar rosu m-am incaltat rapid si am plecat cu Harry. Ne-am urcat in masina pe care a inchiriat-o apoi am plecat. Mergeam de ceva vreme stresandu-l pe Harry sa îmi spuna unde mergem dar fara succes.

- " Am ajuns" spune Harry zambind

- " Perfect" spun eu dandu-ma jos din masina.

- "Nu imi vine sa cred" spune eu prinzandu-l pe Harry  de mana

- "Iti place?" mă întreabă el zambind

- "Glumești nu?..Suntem la Disneyland " spun eu țopăind de bucurie

- "Mă bucur ca iti place" spune Harry  sarutandu-ma

M-am distrat de minune cu Harry.Am făcut o gramada de poze ne-am dat în toate carusele-le posibile am mâncat vata de zahar și ne-am plimbat prin tot Disneyland - ul.

- " Ești trista iubire?" mă întreabă Harry

- " Puțin" spun eu cu o fata de cățeluș

- "De ce?" intreaba Harry îngrijorat

- "Pentru ca plecam de aici" spun eu trista

- "Iti promit ca o sa mai venim" spune Harry  dandu-mi un pupic

Am urcat cu Harry  în masina pornind spre hotel.Eram foarte obosita și mă durea capul îngrozitor. Am fost trezita din gândurile mele când Harry mi-a deschis ușa la mașină lăsând un val de aer rece sa îmi atingă pielea. L-am luat pe Harry  de braț intrand in hotel,în mai puțin de 5 minute eram deja în camera.

- "La cât avem avionul?" îl întreb pe Harry

- " În 4 ore" spune el intrand in baie.

M-am așezat pe canapea aprinzând televizorul,mi-am aprins și o țigară și am așteptat sa iasă Harry  din baie.Am stins țigară,mă durea capul rău nu aveam chef de nimic.

Am luat gamantanul și am început sa îmi fac bagajul.Am lăsat afară o pereche de blugi deschiși o bluza neagra cu o bufnita  pe ea apoi am închis valiza.

M-am apucat sa fac și bagajele lui Harry lasandu-i  afară o pereche de blugi negrii si un tricou alb,inchizadu-i și lui valiza.

Am terminat la fix,Harry  tocmai ieșea din baie...

- "Ai făcut bagajele?" intreaba Harry  trantindu - se pe pat

- "Da, acum pune ceva pe tine nu sta în boxeri" îi fac semn spre corpul lui

Harry zâmbește pervers apoi se ridica din pat prinzandu-ma  de talie.Si-a  înfășurat brațele în jurul taliei mele apoi mă sărutat dulce.M-am desprins din sărut facandu-i  cu ochiul intrand in baie.Am intrat în dus lăsând apa fierbinte  sa îmi atingă corpul, m-am spălat cu gelul de dus a lui Harry.Mi-am clătit corpul de spuma făcută de gelul de dus apoi am ieșit. Mi-am luat lenjerie  intima  pe mine apoi mi-am  acoperit corpul cu un halat pufos.Am intrat rapid în camera și mi-am uscat parul  lasandu-l  liber.

- "Ce vrei sa mănânci? " intreaba Harry  zambind

- " Ammm...cred  ca as manca  o pizza mare, o prăjitură cu multa ciocolata și o cafea cu lapte" spun eu zambind...

- " Atât? !"  intreaba Harry  chicotind

- "Da" spun eu scotandu-i  limba

M-am schimbat rapid în hainele de pe pat,simteam o durere apăsătoare în jurul abdomenului m-am așezat confortabil în pat strângând din ochi  de durere...

- "Sa întâmplat ceva?" intreaba Harry  îngrijorat

- " Nu..cred ca îmi este doar foame" spun eu schitand un zâmbet

- "În regula. Imediat  va sosi mâncarea apoi te vei odihni pana vom pleca" spune Harry  asezandu-se lângă mine.

M-am cuibărit la pieptul lui, lăsând mângâierile lui Harry  sa ma liniștească.Nu m-am bucurat prea mult de  liniștea oferită de brațele lui Harry,un ciocănit la ușa la făcut pe Harry  sa se ridice de lângă mine.A adus mâncarea lângă mine apoi sa așezat și el comod.Am mâncat în liniște ne simtindu-ma foarte bine sa port o conversație acum.M-am așezat din nou pe patul moale încercând sa stau treaza dar se pare ca somnul a pus stăpânire pe mine.

Am simțit mâinile lui Harry zguduindu-ma  ușor,am oftat ușor apoi m-am trezit.

- "Trebuie sa  plecam" spune Harry  ușor

- "Bine" spun eu somnoroasa

Mă dau jos ușor din pat ducandu-ma spre baie,mă spăl pe fata îmi aranjez puțin parul apoi ies.Harry mă aștepta cu geaca în mana lângă bagaj.Am îmbrăcat rapid geaca apoi am plecat,am încărcat bagajele în masina apoi am urcat lângă Harry,vorbea la telefon,din câte am înțeles masina o vom lasă în aeroport  va venii cineva sa o duca la  proprietar.Am ajuns rapid la  aeroport,mă simțeam mult mai bine starea de rău mi-a trecut.Am scos din buzunar o țigară apoi am aprins-o.L-am lăsat pe Harry sa duca bagajele înăuntru.Am fumat rapid țigară apoi m-am dus la Harry.

- "Te bucuri ca mergem acasă? " intreaba Harry  zambind

- " Da îmi e dor de casa" spun eu raspunzandu-i la zâmbet.

- " Poimâine intram în noul an și vom petrece ziua la o cabana împreună cu mai mulți prieteni" spune Harry vesel

- "E o idee buna" spun eu căutând ceva prin geanta.

Avionul decolase deja de 20 de minute.Povesteam cu Harry diverse lucruri  mă bucur ca îl am lângă mine,eu singura persoana care mă acceptat așa cum sunt și care mă ajutat sa trec peste toate problemele.  Avionul se pregătea sa aterizeze și eram foarte fericita ca în sfârșit am ajuns acasă. Masina lui Harry  ne aștepta în parcarea aeroportului probabil  ca  Harry  vorbise cu cineva sa i-o aduca.In mai puțin de 20 de minute am ajuns în fata casei unde m-am  mutat cu Harry.Am intrat prima în casa lasandu-l pe Harry sa aducă  bagajele.Mirosul lui Harry  predomina în toată casa,am urcat în camera noastră,era destul de târziu și eu foarte  obosita.Am luat din dulap un tricou de-al  lui Harry  intrand in baie sa mă schimb.Am auzit ușa camerei deschizandu-se.Am ieșit din baie apropiindu-ma de Harry  l-am sărutat scurt apoi m-am dus către pat m-am așezat comod invelindu-ma cu pătură pufoasa sperând sa pot adormii.Il auzeam pe Harry  plimbandu-se  prin camera în scurt timp  se așează  lângă mine tragandu-ma mai aproape de el.Si -a înfășurat mana în sudul taliei mele soptindu-mi noapte buna dar nu  am mai avut putere sa îi răspund. Somnul a pus repede  stăpânire pe mine.

One NightCitește această povestire GRATUIT!