Το ταξίδι

2.7K 279 25
                                    

"Ποτέ δεν ήθελα να φτάσουμε μέχρι εδώ...."

Ο Λιαμ πάρκαρε τη μηχανή κάτω από το ξενοδοχείο. Είχε δέκα λεπτά ακόμα πριν την αναχώρηση. Κατέβηκε και μπήκε από την πίσω πόρτα ανεβαίνοντας δύο δύο τα σκαλιά μέχρι το ρετιρέ. Δεν άντεχε ούτε λεπτο να περιμένει για το ασανσέρ.

Έφτασε στον κεντρικό διάδρομο λαχανιασμένος. Πλησιασε την πόρτα και έβγαλε τα κλειδιά αλλά πριν τα βάλει μέσα η καρδιά σταμάτησε...

"Αν δεν βγεις από το δωμάτιο σε 2 λεπτά θα έρθω μέσα και ξέρεις τι θα γίνει! Μην με κάνεις να περιμένω Καρινα ...Ένα κουμπί είναι θυμάσαι;Αν δεν θυμάσαι μπορώ να έρθω εκεί μέσα και να σου δείξω ξανά τον τρόπο..." Ο Λιαμ άκουσε τα λόγια του Γκαελ και σαστισε. Κρατησε σφιχτά τα κλειδιά ανάμεσα στα δάχτυλα του  αλλά δεν τα έβαλε στη πόρτα.

"Πρέπει να μου υπενθιμιζεις κάθε φορά που μένουμε μόνοι αυτό το πράγμα;" Μόλις η φωνή της ακούστηκε στο σαλόνι , ο Λιαμ άπλωσε το χέρι του και το ακούμπησε απαλά στη πόρτα. Έγειρε το κεφαλι μπροστά και περίμενε ένα ακόμα λεπτο πριν ανοίξει...

"Σε λίγες ώρες θα είσαι κατά πάσα πιθανότητα νεκρή. Εχεις δίκιο ομως...! Θα σου έλεγα να στηθείς για να απολαυσω ακομα μια φορα την ταπεινωση σου αλλά θα χάσουμε το αεροπλάνο και βιάζομαι... Θα έχουμε αρκετό χρόνο στη πτήση για αυτό. Αλήθεια, τελικά δεν μου είπες... Απολάμβανες το θέαμα όσο σε πηδαγα χθες; Υποθέτω βλέποντας τον Λιαμ μέσα από την διοπτρα πρέπει να ήταν αρκετά οδυνηρό... "

Η Καρίνα δεν μίλησε...

"Καλύτερα που δεν απαντάς... Με γλιτώνεις από πονοκέφαλο. Τώρα πάρε τον ωραίο σου κωλο γιατί ήρθε η ώρα να πας στο διάολο και πίστεψε με χαίρομαι πολύ που θα σε οδηγήσω εγώ σε αυτόν... Σε περιμένει ξέρεις. Από την αρχή σε περίμενε και ξέρει πολύ καλά ποια είσαι. Ήθελα να στο αφήσω για έκπληξη αλλά πλέον δεν έχει σημασία. Ο Τζέικομπ είναι έτοιμος για να σου μάθει πως κανείς δεν τον πρόδιδει.  Στην αρχή δίστασα όταν μου είπε να σε δώσω σε αυτόν. Ήθελε να σκοτώσω και τον Λιαμ αλλά βλέπεις δεν μπορούσα... Τότε φοβόμουν πως θα κάνει κακο σε δικά μου άτομα.  Πλέον όμως το απολαμβάνω..."

"Άντε γαμησου !!" Φώναξε η Καρινα και ο Γκαελ την έπιασε από το λαιμό και την κολλησε στην πορτα . Το χερι του Λιαμ τρανταχτηκε απο την αλλη μερια και διχως να περιμενει αλλο εβαλε το κλειδι στην πόρτα και το γύρισε. Είχε ήδη ακούσει αρκετά.

Dark Secrets: The Game Of BloodWhere stories live. Discover now