Πρώτη επαφή

2.8K 270 15
                                    

"Αυτά που θεωρείς αθώα θα σε φέρουν σε καταστάσεις τρομακτικές "

Έκανε ένα ζεστό μπάνιο και έφτιαξε έναν καφέ. Το δωμάτιο που της έκλεισε είχε αρκετές ανέσεις και δική του μικρή κουζίνα. Ήταν σίγουρη πως η βραδιά θα κόστιζε αρκετά άλλα δεν μπήκε στο τρυπάκι να το σκεφτεί και πολύ. Την απασχολούσαν πιο σημαντικά πράγματα. Προσπάθησε να χαλαρώσει και φόρεσε ότι πιο άνετο βρήκε μέσα στη βαλίτσα της Κλάρας . Είχαν περάσει τρεις ώρες και δεν είχε κανένα νέο από τον Λίαμ. Κανονικά θα έπρεπε να αισθάνεται ανακουφισμένη άλλα εκείνη αντιθέτως ένιωθε ένα βάρος στο στήθος της. Ξαφνικά η πόρτα της χτύπησε. Ξερώντας πως μόνο ο Λίαμ θα πήγαινε στο δωμάτιο της σηκώθηκε και πήγε στη πόρτα. Την άνοιξε και προς μεγάλη της έκπληξη ο Μπεν στεκόταν και την κοιτούσε.

«Πως με βρήκες;» Ρώτησε μπερδεμένη κι εκείνος ανασήκωσε τους ώμους του.

«Ρώτησα στη ρεσεψιόν. Τόσο δύσκολο σου φαίνεται; » Η Καρίνα δεν μπόρεσε να τον πιστέψει. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Λίαμ να έδινε τα στοιχεία της στην ρεσεψιόν. Από την άλλη όμως από την στιγμή που ήταν ελεύθερη ίσως αποφάσισε να το κάνει.

«Μάλιστα. Ήθελες κάτι;» Ρώτησε και έδειξε αμέσως την δυσπιστία της. Όσο και να της φαινόταν περίεργο που τον έβλεπε δεν μπορούσε φυσικά να ξεχάσει την τσιρίδα της Κλάρας όταν της ανακοίνωσε πως έγιναν ζευγάρι.

«Είχα την εντύπωση πως θα ερχόσουν στο δωμάτιο μου να με βρεις. Πόσα χρόνια έχουμε να βρεθούμε...»

«Και τι είμαι για να τρέξω στο δωμάτιο σου Μπεν; Δεν μου φαίνεται λογικό ξέρεις... εκτός αυτού με την Κλάρα ήσουν πάντα πιο κοντά...» Ακούγοντας την έσμιξε τα φρύδια του. Ήθελε να της φωνάξει από τότε πως ο μόνος λόγος που τα έμπλεξε με την Κλάρα ήταν γιατί θεωρούσε την Καρίνα απροσπέλαστη. Με τα τείχη της υπερβολικά ψηλά δεν πίστευε πως θα του έδινε πότε την ευκαιρία. Χρησιμοποίησε την Κλάρα σαν υποκατάστατο. Χρόνια ήταν ερωτευμένος με την Καρίνα άλλα πότε δεν βρήκε το θάρρος να της μιλήσει. Κάθε φορά που την έβλεπε μόνη, χαμένη στο κόσμο της ακούγοντας μουσική έψαχνε την κατάλληλη δικαιολογία για να την πλησιάσει άλλα πότε δεν βρήκε κάποια που να αξίζει να ειπωθεί. Θεωρούσε πως ήταν αρκετά έξυπνη. Μετά από τόσα χρόνια όμως μόλις την είδε κατάλαβε πως όχι απλά εκείνη η θλιμμένη κοπέλα κατάφερε να μείνει και να βγάλει ρίζες στο μυαλό του άλλα ήταν ακόμα πιο όμορφη από πότε.

Dark Secrets: The Game Of BloodWhere stories live. Discover now