Ψεύτικη ελπίδα

2.8K 303 3
                                    

" Παίζεις εξαιρετικά. Έχει άσσους κι εσύ παπάδες... Η Παρτίδα είναι All in ..
Κερδίζεις όμως.. Βγάζει κάτω έναν παπά και απελευθερώνεσαι... Μην βγάζεις όμως βιαστικά συμπεράσματα ...Το τελευταίο φύλλο της παρτίδας δεν βγήκε ακόμα.. Κι εκείνος δεν έχει μάθει να χάνει..."

Δύο ώρες αργότερα

Προσπαθώ να σηκωθώ από το κρεβάτι με δύσκολια. Καταπίεσα τον εαυτό μου και πλέον το κορμί δεν υπακούει. Νιώθω πως χάνω τον εαυτό μου εδώ μέσα. Η προσωπικότητα που έχτιζα χρόνια τώρα , γίνεται μπαλάκι στα χέρια του. Δεν θα τον αφήσω να νικήσει όμως. Θα ακούσω όσα έχει να μου πει...

Μου δήλωσε ξεκάθαρα πως θα με αφήσει. Δεν ξέρω τι ζητάει από μένα αλλά μπορώ να υποψιαστώ πως έχει σχέση με την εμφάνιση μου. Αυτός ήταν και ο αρχικός σκοπός άλλωστε...

Ο πυρετός έπεσε αλλά οι πληγές πάνω μου είναι αρκετές.Ποσο ηλίθιο ήταν το φερσιμο μου γαμωτο; Τον άφησα για ακόμα μια φορά να πιστέψει ότι ειμαι αδύναμη. Κοιτάζω στο δωμάτιο τον χαμό που προκάλεσα... Ειμαι ημίγυμνη και δεν βλέπω πουθενά ρούχα. Σκατα! Το σεντόνι! Μα πως δεν το σκέφτηκα γαμωτο .

.....

Η Καρινα τύλιξε γύρω από το κορμί της το λευκό ύφασμα και κάθισε στο κρεβάτι. Ήταν αποφασισμένη να του δείξει ότι δεν φοβόταν.  Παράλληλα όμως πίστευε πως για να άλλαξε τόσο σύντομα σκεπτικό κάτι μεγάλο υπάρχει από πίσω...

Άπλωσε τα πόδια της και άκουσε τα βαριά του βήματα. Παρέμεινε ήρεμη όσο τον άκουγε να ξεκλειδώνει την πόρτα. Ένιωθε σαν ζώο στο κλουβί αλλά έπρεπε να παίξει με τα δικά του χαρτιά προς το παρόν.

"Επιτέλους! Να μια φορά που μπαίνω και δεν μοιάζεις με πρεζακι που λιποθύμησε!" Σχολίασε και έκλεισε την πόρτα

"Θα προσπεράσω τον χαρακτηρισμό σου... " Απάντησε αδιάφορα η Καρινα
"Πριν ανοίξεις αυτό το γλυκό στόμα σου και αρχίσεις τις μαλακιες μπορώ να έχω τα ρούχα μου ; " Ο Λιαμ ακούγοντας την ήθελε να την πνίξει.

(Κάποια στιγμή αυτό το λαιμουδακι θα το στραγγάλισω... Υπομονή...) Σκέφτηκε και την πλησίασε. Στάθηκε ακριβώς μπροστά της. Αν και ήταν καθισμένη στο κρεβάτι η κίνηση του της προκάλεσε εκνευρισμό. Δεν της άρεσε να νιώθει άβολα και ο Λιαμ την προκαλούσε συνεχώς.

Dark Secrets: The Game Of BloodOnde as histórias ganham vida. Descobre agora