Άσχημη επαφή

2.9K 295 4
                                    

"Κάθε πράξη έχει και το ανάλογο τίμημα..."

Το δωμάτιο ήταν αρκετά ζεστό. Αν και δεν πρόλαβε να παραμείνει το πρωί όσο ήθελε πλέον το έβλεπε σαν ναό. Είχε ήδη πάρει την απόφαση της και κάνεις δεν θα το άλλαζε αυτό. Έκλεισε το νερό από το ντουζ. Σκούπισε το κορμί της με την πετσέτα ελαφρά και φόρεσε το λευκό σατέν νυχτικο της. Μπορεί να έμοιαζε σνομπ, αλλά το συγκεκριμένο ύφασμα της δημιουργούσε την αίσθηση της χαλαρότητας. Του κενού. Εκείνη την παγωμάρα  που την έκανε να σκέφτεται χωρίς συναισθηματισμούς.

Έβαλε την ρόμπα από πάνω και βγήκε στο δωμάτιο. Όσο ζεστό κι αν ήταν το μπάνιο η νευρικότητα στα δάχτυλα των χεριών της της υπενθύμιζε βουβά την πραγματικότητα. Ευχήθηκε για ένα λεπτό να ήταν κουφή, τυφλή...μουγκη.  Να ζούσε τον απόλυτο συνδιασμο. Έφερνε στο μυαλό της αδερφή της και ήθελε να βάλει τα κλάματα. Ήθελε να ουρλιάξει! Δεν ήταν η γυναίκα όμως που έκλαιγε.  Ούτε η γυναίκα που φοβόταν. Άνοιξε τις τεράστιες μπαλκονοπορτες και άφησε τον καθαρό αέρα να εισχωρήσει στο χώρο.

Έβγαλε τις παντόφλες και ξυπόλητη πήγε μέχρι την τσάντα. Πήρε το κινητό στα χέρια και βγήκε έξω. Ήξερε τι θα κάνει αλλά δεν γνώριζε αν ήταν αρκετό...

Πληκτρολόγησε τον αριθμό του Φρέντι.  Αφεντικό και καλό της φίλο. Μπορεί να είχαν αρκετές ώρες διαφορά αλλα ήταν επείγον.

" Κάρι; Τι έπαθες και με παίρνεις ακόμα δεν βγήκε ο ήλιος;"

"Έχω πρόβλημα Φρεντ" Είπε κοφτα. Βγήκε στο μπαλκόνι και άναψε ένα τσιγάρο. Το ύφασμα στα σημεία που υπήρχε υγρασία στο κορμί της είχαν κολλήσει πάνω του και αγνοώντας πως η πόρτα του δωματίου είχε ανοίξει συνέχισε...

"Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ και το ξέρεις. Δεν θα σε έπαιρνα αν δεν ήταν ανάγκη. Τσέκαρα τον τραπέζικο μου λογαριασμό και γι αυτό σε πήρα. Χρειάζομαι χρήματα για να συμπληρώσω ένα ποσό..."

Ο Λιαμ που είχε ήδη βρεθεί στα μισά του σκοτεινού δωματίου  , παρέμεινε σιωπηλός. Ήθελε να ακούσει κι άλλα πριν κάνει την εμφάνισή του.

"Δεν μπορώ να σου πω πολλά. Η οικογένεια μου έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή. Μπορείς να με βοηθήσεις;" Η Καρινα ήξερε πως το ποσό ήταν μεγάλο αλλά πίστευε πως ίσως ήταν ικανός να την βοηθήσει.

"Για τι ποσό μιλάμε;" Την ρώτησε.

"380.000 χιλιάδες αμερικανικά δολλάρια..." Ο Λιαμ ακούγοντας την γέλασε. Είχε ήδη καταλάβει πως προσπαθούσε  να βγει από αυτή τη κατάσταση αλώβητη.

Dark Secrets: The Game Of BloodWhere stories live. Discover now