Γιατί δεν με πονάς γαμωτο ;

2.7K 290 21
                                    

"Γιατί δεν με σκοτώνεις μάτια μου ; Εγώ για σένα έχω ήδη πεθάνει..."

Το επόμενο πρωί...

Η Καρίνα ξύπνησε με έναν έντονο πονοκέφαλο . Κοίταξε γύρω της και κατάλαβε πως βρισκόταν στο παλιό της δωμάτιο. Σηκώθηκε αργά από το κρεβάτι και πήγε προς την πόρτα. Οι φωνές που άκουγε από έξω της  προκαλούσαν ζάλη. Ήταν σίγουρα ο Γκαελ και ο Λιαμ αλλά δεν καταλάβαινε τι έλεγαν...

Γύρισε και πήγε στο μπάνιο. Κοίταξε το κόκκινο  σημάδι από το χτύπημα που στόλιζε το κούτελο της και τα χείλη της χωρίστηκαν και σχημάτισαν ένα πικρό χαμόγελο...

"Κι εγώ σ'αγαπάω μάτια μου ..." ψέλλισε και άνοιξε το νερό. Πότε της δεν περίμενε πως ο Λιαμ θα είχε αυτή τη συμπεριφορά... Ήταν τόσο σίγουρη πως θα την χτύπαγε μέχρι θανάτου αλλά εκείνος τη διέψευσε... Έριξε άφθονο πάνω το πρόσωπο της όταν ξαφνικά άκουσε την πόρτα της να ανοίγει. Άρπαξε μια πετσέτα και σκουπιστηκε βιαστικά.

Βγήκε και είδε τον Γκαελ να την περιμένει χαμογελαστός

"Βλέπω την έβγαλες την νύχτα..." Σχολίασε

"Τι θες ;" Απάντησε εκεινη κοφτα

"Ήρθα να σου ανακοινώσω πως σε τέσσερις  ώρες πετάμε για Ιταλία!"

"Σε τέσσερις  ώρες;; Νόμιζα πως είχαμε δύο μέρες μπροστά μας ... Το ξέρει ο Μαξ ;"

"Πόσο ηλίθια είσαι; Φυσικά και όχι! Ο Λιαμ δεν θέλει ούτε να τον βλέπει... έκανες εξαιρετική δουλειά πάντως ,  συγχαρητήρια!"

"Τράβα γαμησου ρε μπάσταρδε!!!" Του απάντησε και εκείνος σήκωσε το φρύδι του ... Στη θέση σου θα πρόσεχα τα λόγια μου. Μην ξεχνάς πως θα κάνουμε μαζί αυτό το ταξιδάκι!"

Η Καρίνα δεν απάντησε

"Δεν θα με ρωτήσεις αν θα έρθει; Σε πληροφορώ πως μόλις μου ανακοίνωσε πως όχι απλά δεν θα έρθει αλλά δεν θέλει καν να μάθει για σένα !! Θα περάσουμε όμως ωραία οι δυο μας... Θα φροντίσω η πτήση σου να είναι μοναδική..."

Αυτή τη φορά έφυγε πρώτος. Βγήκε και είδε τον Λιαμ να ετοιμάζεται

"Που πας ;" Ρώτησε περίεργα

"Λογαριασμό θα σου δώσω; "

"Θα γυρίσεις πριν φύγουμε;"

"Όχι..Μπορείς να την πάρεις ελεύθερα. Εγω θα τελειώσω εδώ ... " Πήρε τα κλειδιά της μηχανής και φόρεσε τα γάντια του

Dark Secrets: The Game Of BloodWhere stories live. Discover now