Ο Χορός

2.6K 288 36
                                    

"Κι εκεί που περιμένεις το απόλυτο ξέσπασμα βιώνεις για ακόμα μια φορά την νηνεμία στην καταιγίδα...."

Λίγες ημέρες μετά...

"Έστειλες τα έγγραφα στον Φερνάντες;" Ρώτησε ο Λιαμ και κοίταξε τα χαρτιά μπροστά του

"Τα έστειλα. Περιμένω απάντηση το απόγευμα. Με ενημέρωσαν πως θα τα εξετάσουν κι αν τους συμφέρει θα επικοινωνήσουν.  Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά από την δική μας στην αγορά και τώρα που βρίσκονται σε αντιπαράθεση με τις Σκιές καταλαβαίνεις..." Απάντησε ο Γκαελ

"Ναι , τελικά μας βγήκε σε καλό... Την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε τζίρο 100.000 δολάρια από αυτούς. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το μονοπώλιο και στους Φερνάντες τότε το κύρος μας ανεβαίνει... "

"Δεν σκέφτηκες ποτέ να ασχοληθούμε κι εμείς με τα ναρκωτικά;Ο Ίαν πάντα είχε καλές σχέσεις μαζί σου και τώρα που θα βγει από τη φυλακή ίσως θελήσει να ανοίξει παρτίδες σε αυτό το τομέα..."

"Όχι Γκαελ . Δεν θα μπερδεψουμε την δουλειά μας με την δική τους! Εμείς τους δίνουμε όπλα και αυτό είναι όλο... Έστειλες τα συλλυπητήριά μας για τον θάνατο του πατέρα τους ;"

"Τα έστειλα... Ήταν στα τελευταία του αλλά η αλήθεια είναι πως δεν πίστευα ότι θα πεθάνει τόσο νωρίς. Κρίμα γιατί αν δε βγει ο Ίαν σύντομα και αναλάβει ο Τζέισον θα τα σκατωσει όλα... Αυτό το παιδί από μικρό δεν είχε ιδέα τι του γίνεται... Το μόνο κακο που έκανε ήταν  να φέρει αντιπαράθεση ανάμεσα σε αυτούς και τους Φερνάντες..."

"Ναι , τουλάχιστον έκανε και ένα καλό πράγμα που μας συμφέρει... Τέλος πάντων, δεν θα σε χρειαστώ άλλο για σήμερα..."

"Στον χορό θα πάμε; Να ετοιμάσω την συνοδεία;" Ο Λιαμ σηκωσε το φρύδι και τον κοίταξε

"Ποιο χορό;"

"Μα καλά το ξέχασες; Δεν σου είπα πως ο Τζέισον διοργανώνει ένα πάρτυ ας πούμε για τον αρραβώνα του με την κόρη του Φερνάντες ; Κάλεσε σχεδόν όλο την 'καλή κοινωνία '... " Ο Μαξ που τόση ώρα δεν μιλούσε αποφάσισε να πάρει θέση

"Δεν είναι λίγο παρακινδυνευμένο ν πάμε σε δεξίωση των Σκιών όταν ετοιμαζόμαστε για συμφωνία με το αντίπαλο στρατόπεδο;  Ναι , δεν λέω... Όλοι ξέρουν πως πουλάμε τα καλύτερα όπλα στην αγορά αλλά θα ήταν τραβηγμένο πιστεύω..."

Dark Secrets: The Game Of BloodWhere stories live. Discover now