12. Fotky.

289 7 0
                                    

Christian

Nespokojne som sa prevalil na bok. Zastonal som. Ako ja to nenávidím. Dotrepal som sa k dverám a zamkol ich.

Zhlboka som vydýchol a prešiel k šuplíku. Začal som otvárať zásuvku a začal v nej hľadať. S úsmevom na perách, som vybral bielu obálku a nedočkavo ju roztrhol. Fotky som hodil na posteľ a vyzliekol sa do nahá. Toto som nikdy nerobil! 

Našiel som si príjemnú polohu a začal pozerať fotky. Prezrel som si asi tretiu Bellamyho fotku v spodkách a očkom pozrel na penis, ktorý bol už aj tak v pozore pred týmto celým divadlom.

Chytil som ho do ruky a skúsol si peru. "Ty bastard! To si mal robiť ty!" pomyslel som si a v duchu ďalej nadával na Bellamyho. Začal som si honiť nad Bellamyho fotkami. Urobil som sa čo najrýchlejšie.

Spokojne som vydychoval a pozeral ešte Bellamyho fotky. Vystrašene som pozrel na dvere, na ktoré niekto nedočkavo búchal. Prehodil som na znesvätenú posteľ plachtu a na seba natiahol nohavice. Otvoril som dvere a slušne sa pozdravil. Zasmial som sa a uvoľnil cestu Bastiemu.

Vyskočil na posteľ a okamžite zoskočil. Pozrel na mňa pohľadom, ktorý mi jasne oznamoval, že ma karhá. Očervenel som a zabuchol dvere. Prešiel som k posteli a prezliekol ju. Sám som sa nakoniec aj osprchoval.

Bellamy

Odstavil som auto na parkovisku a unavene si vydýchol. 

,,Chalani? Je mi na kokota. Chcem spať." pretrel som si oči a vystúpil. Ubytoval som nás v hotely. Unavene som odpadol na posteľ s myšlienkami na Chrisa. Ako mi on chýba!

Zvláštne zoznámenie (nevhodné pre homofóbov) ✔️Where stories live. Discover now