9. Odpočinok.

468 12 1
                                    

Christian

,,Darling, it's a shower time." zašepkal mi príjemný hlas do ucha.

Otočil som sa za hlasom a pretrel oči. Zažmúril som do nepríjemného slnečného svetla a zívol.

,,No tak, medvedík čistotný, až tak ťa vyčerpal včerajší sex?" zasmial sa nado mnou. Otočil som sa mu chrbtom a prikryl sa až po uši. Ucítil som tlak na posteli a následne hladkanie po chrbte. Odkryl ma a vtlačil mi pusu na spánok.

,,Človek chce mať iba dobrú atmosféru a namiesto toho má tichú domácnosť." zamrmlal si. Otočil som sa k nemu a udrel ho do hrude päsťou. 

Pozrel na mňa s pobaveným úškrnom. ,,To malo bolieť?"

Naštvane som vypustil oxid uhličitý z úst a postavil sa z postele. Zaaukal som a hneď si ľahol. 

Bellamy ma pretočil na bok, aby som mu videl do tváre. ,,Bolí?" pohladkal ma po zadku. Prikývol som a schúlil sa do klbka. ,,Pôjdeme do sprchy." žmurkol na mňa. Povzdychol som si a postavil sa na nohy. Chcel som sa obliecť, ale Bellamy okolo môjho pásu obtočil uterák a prehodil si ma cez rameno. Vydali sme sa po chodbe do kúpeľne, kde ma položil a zhodil zo mňa jedinú látku čo som mal. 

Zo seba zhodil boxerky a prinútil ma vôjsť do vane. Usmial sa na mňa a sadol si oproti mne.  ,,Nehovoril si sprcha?" pípol som do ticha.

,,Čože?" nechápavo sa na mňa pozrel.

,,No, keď si ma budil povedal si shower to je sprcha, nie vaňa." vysvetlil som mu. Mykol plecami. ,,Odpočívaj a nepremýšľaj."

,,Ale mňa bolí zadok." zafňukal som a zaprel sa rukami o vaňu, aby som sa postavil. Posadil si ma na seba obkročmo. ,,Odpočívaj, zlato." zašepkal a oprel ma o jeho hruď. Zatvoril som oči a nechal ho, nech ma hladká po chrbte. Veď mne tým neuškodí...

Bellamy

Hladkal som ho na chrbátiku a zachádzal mu k zadočku, ktorý som mu stlačil. Jemne zavzdychal a ďalej sa opieral o mňa. Chcel som doň ho vsunúť prsty, ale rozmyslel som si to, keďže sa mi ráno sťažoval na bolesť zadočku. Objal som ho a dal mu bozk na pery.

,,BELLAMY!!!" započul som svoje meno. Pozrel som sa na dvere s rovnakým nechápavý pohľadom ako Chris. Mykol som plecami a viac si ho k sebe natlačil. Dnu vbehla Simona. ,,Volajú ti z DeathNote-u a stratil sa nám Christian." vychrlila. ,,A... tak iba to prvé." mávla rukou. 

,,O chvíľu som tam."

Prikývla a pobrala sa preč. 

,,Takže musíš?" zamrnčal Chris.

Prikývol som a objal ho znovu. ,,Ale vrátim sa." Oprel som si hlavu o jeho rameno a spokojne odfukoval.

,,Nemal by si ísť?" opýtal sa ma znovu, keď som s ním ďalej ležal vo vani. Zasmial som sa. ,,Veď už idem."

Vyliezol som s ním z vane a obtočil mu uterák okolo pásu. ,,A ty?" pozrel na mňa. 

,,Nepáčim sa ti takto?" postavil som sa a zapózoval. 

,,A ja sa ti takto nepáčim?" vrhol na mňa pohľad.

,,Páčiš sa mi nahý, bosý, v sukni, v šatách, namaľovaný, ale nie v náručí iného." olizol som si pery. Začervenal sa a sklopil zrak. Prehodil som si ho cez rameno. ,,Ideš takto?"

,,Áno." 

Christian

Hodil som pohľad na jeho zadok. 'Nie zlý' uškrnul som sa. Obtočil som si ruky okolo jeho pásu a rukami mu prikryl jeho pýchu.

,,Ugh... Až tak?" zasmial sa a pokračoval v ceste do jeho spálne. Hodil ma na posteľ. ,,Tu lež, nikam nejdeš, ja o chvíľu prídem." povedal mi a odišiel. Počkal som pár minút a prebehol do svojej izby. Obliekol som si boxerky a trošku dlhšie tričko. Zaklopal som na vedľajšiu izbu odkiaľ sa ozvalo krátke ,,Ďalej" vošiel som dnu a kývol na Timču. Hodila po mne tašku a vyhnala ma z izby. Odložil som si to do skrine a vrátil sa k Bellamymu. 

Ľahol som si na posteľ a roztiahol od seba nohy. Pomaly som sa začínal nudiť. Konečne sa dvere otvorili a dnu vošiel Bellamy. 

,,O chvíľu! Hovoril si." zamračil som sa naň ho. 

,,Ja viem, trvalo mi to trošku dlhšie. Prepáč." podišiel ku mne. ,,Ak nechceš mať v sebe mňa tak tie nohy dáš dole." uškrnul sa. 

,,Mne sa leží dobre, ak si sa na toto pýtal." pretočil som sa na brucho a vystrčil zadok s tým, že sa naťahujem. 

,,Čo chceš dnes robiť?" opýtal som sa a pozrel naň ho po pod ruku.

,,Neviem, čo by si chcel ty?" rukou sa priblížil k môjmu zadku. Okamžite som sa otočil na naň ho. ,,Iba tak ležať." usmial som sa.

,,Dobre." prikývol. 

,,Nevieš kde je Bastie?" spomenul som si na hafana. 

,,Bastard? Hej, počkaj." usmial sa a zašiel po Bastieho. Ľahol si s ním a ja som sa k nemu pritúlil.

,,Pusu." otočil sa na mňa Bellamy. Dal som mu pusu a preplietol si s ním prsty.

Zvláštne zoznámenie (nevhodné pre homofóbov) ✔️Where stories live. Discover now