22.Bölüm/•

535 55 107
                                    

Multimedya; Sisil Su🐾

Ve aklımdaykennn söyleyeyim. Yorumlarımız 1K olmuş. Teşekkür ederim her şey için. Umarım daha büyük kitleler görürüz, BERABER. Bu daha başlangıç💪❤️🙈

————

Ne yapacağımı şaşırmış bir şekilde elimdeki telefonla bakışıyordum.

En sonunda açıp kulağıma koydum. Bir şey demedim. Karşıdan nefes sesleri geliyordu ama konuşmuyordu.

"Neden aradın?" Sesim hem ağlamaklı hemde uykulu çıkıyordu. Sesim güçsüzdü.

"Sisil..." dediğinde kalbim ağzıma geliyordu. Kısık konuşuyordu, belki de onun kim olduğunu anlamamam içindi.

"Efendim?"

"Ağlama, gözlerinde boğuldum kadın. Bak dayanamam ağlamana. Lütfen Sisil beni üzme." Dediğinde gözlerim yine doldu. Ve bir gözyaşı daha aktı gözlerimden. Derin bir nefes alıp "Zaten yeteri kadar seni üzmüşüm baksana! Daha Ne kadar üzeceğim?"

Karşıdan derin bir nefes alma sesi geldiğinde gözlerimi kapatmıştım. "Sisil ben sana üzül diye vermedim o albümü. Böyle yapma lütfen. Mutlu ol." dedi. Sesi titriyordu.

Karşıdan burun çekme sesi geldiğinde "Sende ağlıyorsun! Bana diyorsun ama sende ağlıyorsun. Baksana anonim ben herkesi üzüyorum. Neden varım ki? Boşu boşuna var olmuşum-"

"Şişşt! Deme öyle. Demeyeceksin! Asla bir şeyler için kendini suçlamayacaksın. Biliyorum, her şeyi biliyorum. Birisini üzmemek için elinden geleni yapıyorsun çünkü sesin zaafın bu. Ruhun eziliyor, kırılıyor. Kendini suçluyorsun çoğu şeyde." Dedi anonim. Sesi beni sakinleştirmişti... "Annenle babanın senin yüzünden kavga ettiğini zannediyorsun ama öyle değil be Sisilim. Bunu biliyorsun ama kendini suçluyorsun. Bunu bilmeme rağmen bir şey yapamıyorum.. kahretsin!" Dedi.

"Anonim..."

"Efendim, Sisilim?"

"Ne zaman karşıma çıkacaksın? Ne zaman göreceğim seni? Sesin beni bu kadar sakinleştirmişken... karşıma çık anonim, lütfen."

"Ne- ne? Ben mi karşına çıkayım? Sesim seni s-sakinleştirdi mi?" Demişti anonim kekeleyerek. "Bak deme öyle bayılacağım şimdi." Dediğinde kıkırdamıştım.

"Ben bayılıp geleceğim-" telefondan hışırtı sesi geldiğinde şoka uğramıştım.

"Anonim?" Telefona baktığımda kapatmamıştı. Endişeyle "Anonim bayıldın mı?!!"

Şimdi hakiki bir Siktir!

—————

Ya ben bu anonimi yerim yerimm!!! Tipini yerim ben onu. Tabi siz onun tipini bilmiyorsunuz ama neyse... ama çoook tattlıı🤤

Bu bölümü kötü bitirmek istemedim açıkcası ki ne kadar iyi bitirdim bilmiyorum jdşfkdşckxlncşdjd

Şeyyyy, Sizi seviyorum.

Gurur | Texting (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin