63.bölüm/•

433 45 91
                                    

Sanırım çok heyecanlıyım. Sonunda bizimkileri buluşturacağım ve nasıl yapacağım inanın ki heyacandan unuttum xnözksşskJdlsjslsjslsklsk Karantinada çok güzel şeyler düşünmüştüm ama hepsi aklımdan uçup gitti djsljdlsjcönxks

Neysee inşallah beğenirsiniz🤗

İyi okumalar💖
— — —

Gece nasıl uyuduğumu bilmeden dalıp gitmiştim. Sabah anneannemin beni uyandırması ile kalkmıştım. Sabah biraz neşeli olduğumdan, bu halimi garipsemişti. Bir sürü soru sordu Ama tek kelime etmemiştim.

Okula gitmem gerekiyordu. Raporum bir haftalıktı ve bitmişti. Tuvalete gidip işlerimi hallettiğimde dolabımdaki Okul formamı çıkartıp giyindim. Uzun saçımı tarayıp saç yağı ile düzelttim.

Dudağımı dişlediğimde aklımdaki şeyi yapıp yapmama konusunda biraz tereddütteyim.

Ucunda ölüm yoktu Ya:) Yap gitsin!

Omuz silktim. Aynen. Sonuçta ucunda ölüm yoktu.

Makyaj masamın başına geçtiğimde hafif pembe parlatıcı rujumu sürdüğümde bakışlarım maskaramı arıyordu.

Burada değildi! Maskaramı arıyorum ya asla bulamam şimdi!

Annemin odasında olabileceği aklıma geldiğinde oflayarak odamdan çıktım. Sağımda kalan tarafa doğru yürüdüğümde koridorun başındaki odaya girdim.

Yavaşça açtığımda asla ama asla beklemediğim bir görüntü ile karşılaştım.

Annem ve babam yatakta birlikte uyuyordu?

Annem ve babam sarılarak uyuyordu!

Şokumu atlatmam annemin hafif kıpırdanması ile son buldu. Hızlıca annemin makyaj masasına ilerleyip çekmeyeyi açtım. Gördüğüm makyaj malzemeleri ile şok oldum.

Ne ara almıştı, be?

Hepsini alma isteğini yok edip elime geçen bir tane maskarayı aldığım gibi çekmeceyi kapattım. Kapatmadan önce hafif pembe/Şeftalimsi bir tonda olan allıkla duruverdim. Elime onu da aldığımda bu sefer bana göz kırpan Eyeliner'la göz göze geldim. Onu da aldığımda hızlıca odadan çıktım.

Odama hızlıca ilerlerken bir anda koridorda anneannem karşıma çıktı. Bağırmamla anneannemin "Sus kız annenle baban uyanacak!" Demesi bir oldu.

"Ya anneanne ödüm koptu! Niye bir anda karşıma çıktın ya!" Dediğimde yüzünü buruşturdu. "Cırlama sabah sabah." Elimdekileri ve çıktığım odaya baktığında kaşlarını çattı. "Ne yapıyorsun sen?"

Hemen bakışlarımı kaçırıp omuz silktim. "Hiiiç."

"Doğru söyle kız! O elindeki bokları güzelim yüzüne mi süreceksin?!" Dediğinde sırıttım. Anneanneme sanki gizli bir şey söyleyecekmişim gibi yaklaştım ve sırıttım. "Sana da sürelim mi? Belki taliplerin artar!" Dediğimde anneannem ayağındaki terliğe eğildiğinde kahkaha atarak odama kaçtım.

"Terbiyesiz! Anneannenle ne biçim konuşuyorsun sen!"

Amman iyilikte yaramıyor! :)

Elimdekileri makyaj masasına koyup hızlıca yüz kremimi alıp yüzüme güzelcene sürdüm. Kremi Yüzüme yedirdiğimde hızlıca Eyeliner'ı açtım. Aynaya yaklaşıp dikkatlice ve iki gözüme de sürdüğümde bugün kesinlikle şanslı günündeydim. Tam dengeli olmuştu! Ben şok!

Allığın kapağını açtığımda bir kez daha renk tonuna aşık olmuştum. Çok hafif bir şekilde yanağıma sürdüğümde hafif geri çekilip yüzüme baktım. Yüzüm, allık sayesinde canlı gözüküyordu. Maskarayı da sürdüğümde utanmıştım.

Gurur | Texting (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin