65.Bölüm/•

408 53 17
                                    

Multimedya: Sisil Su Yıkılmaz🖤

Bu arada ne zamandır geciktirdiğim bir teşekkür borçluyum size. 7K olmuşuz. Dile kolay... Eskiden 200-300 okumayken asla böyle okunacağını tahmin etmezdim... Aşııırrıı duygusal bir pandayım şu an♥️ 7K'dan fazlaca TEŞEKÜR EDERİM💝 Ağlamaya gidiyom:(

Yazım hataları varsa affola💖

İyi okumalar🔗
- - - -

Mesajı yazıp telefonu cebime koyduğumda nizar beni biraz ileride bekliyordu.

Kapıyı tıktıklayıp içeri girdiğimde müdür beyciğim masasında çay içiyordu.

Gülümseyip "Müdür beyciğim," Diyip kollarımı açtım. "Randevumuza biraz geç kaldım ama kusuruma bakmayın." Diyip sırıttım.

Müdür gülümsediğinde şok oldum.

Müdür beyciğime ne oluyordu?

"Hoş geldin, Sisil yavrum." Dediğinde kalbime indi.

"Ha?" Diye tepki verdiğimde müdür bana yine güldü. Ben şüphe ile nizara döndüğümde o da şaşkınlıkla babasına bakıyordu.

"Gel, otur." Diyip önündeki siyah deri koltuğu işaret etti.

Ne yapacağımı şaşırmış bir şekilde şüphelene şüphelene dediği yere oturdum.

"Müdür beyciğim benim ölüm haberimi mi aldınız? O yüzden mi bu kadar mutlusunuz?" Dediğimde müdür kahkaha attı.

Ne oluyor lan?

"Allah korusun, Sisil." Dediğinde kaşlarım çatıktı. Anlamıyordum. Çünkü müdür öğrencilere karşı böyle yakın davranmazdı pek.

"Ben senle konuşmak istiyordum sadece." Dediğinde kafa sallayıp "Ne konu hakkında?"

"Hem beni yanlış anlamanı istemem hem de kırılmanı istemem." Dedi. "Ben hep neden Öğrencilerime karşı mesafeli davranıyorum biliyor musun?" Diye sorduğunda kafamı aşağı yukarı sallayıp bir fikrimin olduğunu belirttim. "Öğrenciler cıvımasını istemediğiniz için mi?" Diye sordum.

"Evet, Öyle de denilebilir." Dedi. Sonra devam etti. "Peki, Böyle senle atışmamın sebebi ne biliyor Musun?" Diye sorduğunda kuşkuyla nizara baktım göz ucuyla.

Kafasını iki yana sallayıp bilmediğini belirtti.

"Yani nasıl desem," Dedim ve devam ettim. "Yaramaz olduğum İçin felan mı?" Diye sordum. "Ya da sevmediğiniz için?" Müdür yine güldüğünde ne yapacağımı şaşırdım.

"Bak Sisil," Dedi. "Ben sevdiğim kişilere karşı hep böyleyimdir." Nizarı işaret etti. "Nizarda bilir." Dedi. Nizarın kafa salladığını gördüğümde tekrar müdüre döndüm. "Eee? Yani beni seviyor musunuz? Valla mı?" Dediğimde müdür tebessüm ederek devam etti.

"Tabi ki öyle. Ben bütün öğrencilerimi severim ama bazen sizde de olur. Her insanda olur. Bazı insanları daha çok seversiniz kanınız kaynar. Değil mi?" Dediğinde kafamı aşağı yukarı salladım. "Bende de öyle işte. Beni yanlış anlayıp kalbini kırmak istemem. O yüzden açıklama yapıyorum. Öğrencilerimi sevdiğim için onlarla uğraşırım ben." Dediğinde bir değişik olmuştum.

Yani anlatılmıyor bu olay ama annem ve babam bile bu dönemde Beni takmayan kişilerdi. Müdür tarafından kızı gibi sevildiğimi hissetmek duygulandırmıştı.

Aklıma gelen şey ile ellerimdeki bakışları çekip müdüre döndüm. "Hocam, eğer benim bir haftadır yaşadıklarım İçin böyle diyorsanız lütfen yapmayın." Dediğimde müdür anlamadığını belirtir şekilde baktı. Sanırım Nizar bir şeyler anlatmıştı...

"Bir haftadır yaşadıkların mı? Ne yaşadın?" Dedi. "O yüzden mi bir haftadır okulda yoktun?" Dediğinde sertçe yutkundum. Bilmiyormuş. Ben Nizardan şüphelenmiştim ve şu an çok utanıyorum.

"Yani işte, bilirsiniz. Aile içinde olan kargaşa da denilebilir." Dediğimde müdür kafa salladı. Biliyordum, bu aile içinde yaşadığım şeyleri çoğu insan biliyordu.

Müdür nizara dönüp "Oğlum sen çık ben sisil ile bu konu hakkında konuşacağım." Dediğinde Nizar ayağı kalkıyordu.

Nizarı durdurup "Hayır gerek yok." Dedim. "Nizar biliyor çünkü yanımdaydı." Dedim utana sıkıla.

Müdür şaşkınlıkla "Nasıl biliyordu?" Dediğinde omuz silktim. "Bilirsiniz onurla yakın arkadaşlar. Oradan biliyor."

"Hmm doğru." Dedi. "Eğer konuşmak istersen ben buradayım." Dedi müdür beyciğim.

Gülümsedim. "Gerek yok, müdür beyciğim." Diyip güldüm. "Bende sizden özür dileyeyim. O kadar şey dedim." Dediğimde utanıp kafamı sağa çevirdim. Nizarla bakışlarımız buluştuğunda sırıtmıştı. Şerefsizzz nasıl gülüyor!

Müdür güldüğünde "Ben senin gibi kişileri severim. Cesur olan ve kendine güvenen insanlar..." Dediğinde gururlanarak "Ne sandınız? Tabi ki öyleyim." Dediğimde gülmüştük.

Mğdür ile sohbet ederken Nizar, "Baba benim çıkmam lazım. İşim var. Okula bugün daha gelmem diye tahmin ediyorum. Direkt eve geçerim." Dediğinde müdür "Tamam, oğlum." Diyip göz kırptı. "İşin vardır senin." Dediğinde Nizarın sevgilisi mi var düşüncesi aklıma hücum etmişti. Nizar da sırıttığında emin olmuştum. İçim rahatlamıştı. Gururun yanlış anlamasına izin vermezdim artık.

"Görüşürüz, baba." Nizar bana dönüp "Sende kendine dikkat et, siy-" birden sustuğunda anlamamıştım. "Sisil yani. Görüşürüz." Diyip ben daha cevap vermeden arkasını dönüp gitti.

Siy- derken birden sustu? Siy... ne lan bu kelimenin devamı?

Müdür ile sohbetimize devam ettiğimizde konuştukça gülüyorduk. Biraz sonda Zil çaldığında biraz daha sohbet edip derse girmek için odadan çıkmıştım.

Onur'un yanına gittiğimde sırada oturmuş telefonla konuşuyordu. Yüzündeki sırıtmaya bakacak olursak Oya'yla konuşuyordu.

Koşar adım sıraya oturup Onur'un kulağından hemen telefonu çektim. "Oya? Nasılsın bebeyimm?" Diye sorduğumda karşıdan erkek sesi geldi. Şok olmuşcasına Onur'a dönerken ikimizin de gözleri kocaman açık birbirimize bakıyorduk.

"Sisil?" Diyen sesi çok iyi tanıyordum.

GURUR!?

- - -

Hehehheghehe çok heyecanlıyım yavvv dmödmdlkedşkd yavaş yavaş buluşturuyorum ve sırrrlaaar ortaya çıkıyuuurrr😂😂😂

Neyseee işte bebeyimler ben gidiyorum kendinize çooook iyi bakın. Sizi seviyoree görüşürükk♥️

Gurur | Texting (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now