18.Bölüm/•

576 64 117
                                    

Multimedya; Sisil Su🐾

Oğlum 174 yorumun gelmesi nedir? Diğer bölümdeki yorumlardan haberiniz var mı? Sizi yerim, mıncıklarım💞

Sizi seviyorum. İyi okumalar🖤

————

Sisil; Ben, ben ne diyeceğimi İnan ki bilmiyorum. Anonim, ben aşka inanmıyorum. Bana aşkı öğreten kimse olmadı. Ben aşkı hiç yaşamadım. Yaşamaya gerek duymadım. (21.19)

Sisil; Küçükken anaokulunda sevdiğim bir çocuk olmadı. İlkokulda veya ortaokulda da olmadı. Hiç bir zaman. Hayal kurmadım. Mesela anaokulunda sadece babamın prensesiyim demiyordum. Ben babamın tatlı cadısıydım. Ben böyle kabul etmiştim. Ben küçükken hoşlandığın çocuk benle oynamadığı için ağlamadım, saçma gelirdi bana. Dudaklarımı büzüp o benle oynamıyor demedim. Her zaman aynıydım ama küçükken Ben babamın annemi sevdiği bir adamla evlenmek isterdim. Evet bu hayallerimde yer alıyordu. Ama onların aşklarına bakıyorum şimdi... bakılacak bir şey kalmamış. (21.24)

Sisil; Anonim, (21.24)

Sisil; ben özür dilerim. Bana aşık olduğun için. Seni bana aşık ettiğim için. Ben... ben sana umut veremem ki. Ben sana, seni seveceğim diyemem. Ben, ben sana hiç bir şey diyemem. Benim kalbim paramparça. Hani insan kalbinde dört kutucuk vardır ya. Benim hepsi kırıldı. Onarılamaz. Hepsi vücudumda dağılmış. Sana inanmak isterim ama inanamam. Ben kalbimin sesini hiç bir zaman dinlemedim. Ben her zaman akılçı oldum. her zaman bana mantıklı Geleni yaptım. Bana mantık lazım her zaman. (21.30)

Sisil; Ben mantıksız yapamam. (21.30)

Sisil; Sana belki diyemem. Belkilere, keşkelere yer yoktu benim hayatımda. Benim hayatımda mantığa yer vardı hep. Ben buna alıştım. (21.31)

Sisil; Ben özür dilemeyi veya teşekkür etmeyi seven birisi değilim. Hatta nefret ederim ama anonim, (21.31)

Sisil; Sana hem teşekkür ederim hemde senden özür dilerim. (21.32)

Sisil; Beni sevdiğin için teşekkür ederim. (21.32)

Sisil; Seni sevemediğim için, sana belki diyemediğim için özür dilerim. (21.32)

Sisil; Kendine iyi bak. (21.33)

————

Kendinize iyi bakın🖤

Gurur | Texting (TAMAMLANDI)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora