32.Bölüm/•

451 53 68
                                    

Multimedya; Sisil Su🖤

Günleeer sonra geldim☺️💙

iyi okumalar, ciğerlerim🙏🏻
— — —
Bacaklarımı karnıma doğru çekip arkamdaki duvara yaslandım. Boynum ağrımaya başlamıştı. Bir de burası baya bir soğuktu. Bu soğukluğun sebebi onuru kaybetmeyi düşündüğüm için olabilir miydi? Olmasındı.

Onur neredeydi? Neden hala beni bulamadı? O kadar da zor bir yerde değildim. Her zaman geldiğim yerlerdeydim.

Zil çoktan çalmıştı. Ve sanırım buraya geldiğimden beridir 20 dakika geçmişti. Peki, Onur nerde? O çocukla kavga etmiş miydi? Ya ettiyse ne olacak? Onun yüzüne bakmamak nasıl bir duyguydu? Hiç tatmamıştım. İnşallah da tatmazdım.

Yine dolan gözlerimi sertçe sildiğimde alt kattaki yangın merdiveninin kapısı sertçe açılıp, "Sisil?!" Diye bağırılmıştı. Yerimden sıçramıştım resmen, hayvan.

Bu bağırış onurdan başkası değildi.

Ben sessizlikten yanaydım. Ama Onur'un beni bulmasını istiyordum. Bacağımla ilerdeki orta boylardaki eski tahtayı düşürdüğümde alt kattaki Onur sessizliğe büründü. Sonra merdivenlerden koşar adım çıkıp buraya geldi Onur.

Sende az değilsin sisil, hee!

Tam gözlerinin içine baktım Onur'un. Yüzüne baktığımda dudağının kanadığını gördüm. Kaşlarım acıyla büküldüğünde kafamı dizime yaslayıp Onur'a bakmayan tarafa çevirdim. Onur hızlı adımlarla yanıma geldiğinde hemen yamacıma çöktü.

Ellerini kollarıma koyduğunda hıçkırdım. "Ah sisil, ah!" Diyip bana sarıldı. "Aptal velet," diyip başımın üstünden öptü beni.

"Kavga ettin mi onla?" Dediğimde kalbime bir hançer saplandı. "Evet," dedi bir kez daha başımın üstünden öperken.

"Sarılma bana o zaman," dedim hıçkırırken. "Bakmayacağım yüzüne." Diyip ona bakmadan ittim. Tabi ki beni bırakmamıştı.

"Kavga ettim ama ona vurmadım. O bana vurdu ben elimi bile kaldırmadım. Çünkü bir tane aptal velet beni tehdit etti, can evimden." Dedi. Tebessüm ettiğini hissettiğimde kafamı ona doğru çevirdim. Gözlerim dudağına kaydığında kalbim yanıyordu. Çok acıyor muydu? Acımasındı.

"Niye kavga ediyorsun onla? O bana karışmadı ki bir şey yapmadı yani. Yapamaz da.."

"Sus sisil! Sinir sabrım kalmadı zaten. Şimdi sözünü bile dinlemeden o şerefsizi dövesim var."

"Sen bana karıştığını anlamadan önce neden onun yanına gittin?" Diye sordum. Kaşları çatıldı onurun. Daha ne kadar çatılacaksa artık.

"Oyanın eski arkadaşı bu Piç." Dediğinde kaşlarımı anlamadığımı belirttiğim şekilde çattım. Ne diyo bu biri tercüme etsin.

"Ee?" Dediğimde devam etti. "Kaç kez sıkıştırmış oyamı. Bana söylerse de bana büyük zararlar vereceğini söylemiş. Oyamda korkmuş tabi. Bana söylemedi. Sonra anlattı bana." Onurun kaşlarının çatıklığı gitti. "Ama nasıl ağlıyordu canımın içi." Dediğinde kalbimde orman yangını başladı. Gözlerim doldu.

Nasıl bir insanlığa dönüştü insanoğlu?

Onurdan gözlerimi kaçırdığımda, "Yok yok yok. Bak bana sisil." Dediğinde onura bakamamıştım. "Senin bir suçun yok. Beni tehdit etmen de önemli değ-"

Onurun sözlerini sözlerimle böldüm. "Git o çocuğu bul onur. Git bul ne bileyim tehdit et oyaya bir daha dokunmayacağı bir tehdit. Bir şey yap onur. Nasıl bir insan bir kadına böyle bir harekette bulunabilir? Nasıl yapar?"

"Git, onur. Eğer gitmezsen kendimi daha kötü hissederim. Oyayı korumalısın."

— — —

Eveeeettt Mal gibi bir bölüm oldu kdşwjdşsndçdn

Offf! Benim ilham meleğim gitti hiç bir şey yazamıyorum. Ne yapacağım???

Nereyi nasıl bağlayacağımı bile şaşırdım... Kalbim çıt göz yaşım pıt.

-Neyse inşallah güzel bölümlerle geleceğim size. Bu ara bölümsüü gibi olsun😢

~Sizi seviyorum 💙

Gurur | Texting (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin