61.

1.3K 156 33
                                    

Nasledujúce ráno sa Taehyung zobudil skoro a zafňukal nad bolesťou, ktorá mu odrela do hlavy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nasledujúce ráno sa Taehyung zobudil skoro a zafňukal nad bolesťou, ktorá mu odrela do hlavy. Bol zabalený do prikrývky, no cítil, že vedľa neho sú ďalšie osoby. Posadil sa a zažmurkal, keď mu cez okno zasvietilo do očí slnko.

Porozhliadol sa a uvidel Jungkooka, ako drží Jimina, ktorý držal zase jeho. Boli roztomilí a Taehyung sa usmial, na čo zacítil prenikavý zápach.

Starostlivo sa postavil z posteľ a zachvel sa, keď na koži pocítil chlad. Nemal tričko. Zamračil sa a išiel si po jedno do šatníka, keď uvidel zdroj toho odporného pachu.

Boli to oranžové zvratky na zemi.

Taehyung prehltol a odišiel, porozhliadol sa dookola a našiel iba Hoseoka, ktorý bol rozvalený na stolične oproti stene. Hlavu mal do divného uhlu a na brade mal zvyšky oranžových syrových guličiek. Hádam, že našiel osobu, ktorá sa povracala.

„Hoseok!" zachripel Taehyung, trhnúc celým telom. Hoseok nahlas zastonal a pustil balík syrových guličiek, ktoré držal. Otvoril oči a vydal ďalší zvuk, odtlačiac Taehyungové ruky preč. Taehyung pozdvihol obočie, keď uvidel modrinu na Hoseokovej lícnej kosti. Čo sa stalo minulú noc?

Hoseok prižmúril oči a pokúsil sa postaviť, no skončilo to pádom a nárazom do Jiminovej poličky, čo spôsobilo, že niektoré knihy z nej spadli.

„Čo -" započul Jiminov hlas. Posadil sa, pretrel si oči a nahlas si povzdychol.

Jimin zobudil Jungkooka.

„Čo tu tak kurevsky smrdí?" spýtal sa Jimin a zakašlal.

Taehyung ukázal na miesto za dverami

„Hoseok sa povracal."

Hoseok sa konečne postavil.

„Oh, áno. To som bol určite ja."

Taehyung sa zatváril znechutene.

„Idem... idem do sprchy. Jimin kde je -"

„Zaboč vpravo a sú to prvé dvere na chodbe," zamrmlal Jimin.

Hoseok prikývol a treskol dverami.

Jungkook rozmotal svoje nohy z tých Jiminových. Zastonal a chytil sa za hlavu.

„Čo sa stalo minulú noc?"

Taehyung sa porozhliadol po rozhádzanej izbe. Stoličky boli rozhádzané po izbe, v občerstvení na stole boli kaluže vody, fľaše od alkoholu boli rozhádzané po stole a samozrejme aj zvratky.

„Kde sú ostatný?" spýtal sa Taehyung.

Pozrel sa späť na svojich priateľov a zachvel sa, akonáhle si uvedomil, že je bez trička. Jungkook si to všimol a pomaly cestou k šatníku schmatol mikinu pre Taehyunga.

FATE  [VMinKook; TR] ✔Where stories live. Discover now