25.

1.6K 155 6
                                    

Po návštevných hodinách povedal Taehyung každému, aby odišiel, nepotreboval nikoho, kto by tam s ním zostal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po návštevných hodinách povedal Taehyung každému, aby odišiel, nepotreboval nikoho, kto by tam s ním zostal. Nebol v dobrej nálade, keď mu Jungkook povedal, že jeho sestra odišla. Jasné, chcel byť sám a tým trom to naznačil.

Takže Jin zobral Jungkooka domov. Jungkook bol vystresovaný. Jeho mama bola chorá a teraz bol Taehyung napadnutý v škole. Prečo sa zdalo, že ľuďom, o ktorých sa zaujímal, sa vždy niečo stalo?

„Jungkook, nemaj o neho starosti," povedal Jin, keď sa dostali dovnútra. Ich matka už spala, no televízia v obývačke stále vrieskala.

Jin pristúpil a vypol ju.

„Si hladný? Nemyslím si, že si dneska jedol," spýtal sa Jin, na čo išiel do kuchyne.

„Nie. Iba chcem ísť do postele," povedal Jungkook.

Jin sa pozrel na jeho rameno.

„Iste. Po tom, čo sa naješ."

Tak Jungkook čakal, kým mu Jin spravil vajíčka a toalst. Po tom, čo Jungkook všetko zhltol, zahundral dobrú noc Jinovi, ktorý upratoval obývačku, na čo si vyzliekol oblečenie a skočil do postele, zaspiac od vyčerpania.

 Po tom, čo Jungkook všetko zhltol, zahundral dobrú noc Jinovi, ktorý upratoval obývačku, na čo si vyzliekol oblečenie a skočil do postele, zaspiac od vyčerpania

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Po dvoch dňoch nechal doktor Taehyunga odísť.

Taehyung sedel na Jiminovej posteli a nechal sa chlapcom hýčkať.

„Si si istý, že nechceš, aby som ti niečo spravil? Mohol by som ti spraviť mäso!"

Taehyung sa nad jeho dychtivosťou zasmial.

„Chim, nemôžeš ani variť."

Jiminová tvár zružovela. Nevedel prečo, no v poslednej dobe ho Taehyung takto volal a to spôsobovalo, že celé jeho vnútro bolo zmätené. Hlúpa zamilovanosť.

Jimin zafučal.

„Môžem sa o to pokúsiť."

Taehyung sa naňho iba usmial. Doktor dal Taehyungovi nejaký druh hojivej masti a krému, aby sa jeho rany hojili rýchlejšie. Mal modriny a taktiež mohol vidieť aj rany a stehy, no vrátane toho bola jeho tvár v poriadku.

FATE  [VMinKook; TR] ✔Where stories live. Discover now