26.

1.5K 154 3
                                    

Bol piatok a Taehyung sa konečne mohol vrátiť späť do školy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bol piatok a Taehyung sa konečne mohol vrátiť späť do školy. Jeho tvár sa stále hojila a nemohol sa prudko pohybovať kvôli svojim rebrám, no všetko ostatné bolo fajn. Jungkook s Jiminom mu dýchali za krkom a trvali na tom, že ho nenechajú samého. Ak s ním nebol Jungkook, bol s ním Jimin a naopak.

Taehyung bol trošku otrávený, pretože ľudia sa na nich celý deň divne pozerali. Niektorí boli empatickí a ostatní iba hrubí. Jimin sa sotva vzdal svojej úlohy a nemal srdce na to, aby mu povedal, že si ich nemá všímať. Chudák chlapec bol pripravený bojovať s kýmkoľvek, kto sa priblížil k Taehyungovi.

Podľa všetkého, dvaja šikanátori boli na celý týždeň vylúčení. Vylúčenie ale naozaj pre Taehyunga nezmenilo, pretože len čo sa v pondelok vrátia, znovu sa bude musieť skrývať.

„Chim, potrebujem ísť na toaletu," povedal Taehyung, kráčajúc k chalanským toaletám cez prepletenú chodbu.

„Dobre, budem čakať pred dverami."

Taehyung si povzdychol a odišiel, zatiaľ čo Jimin čakal vonku. Bolo to absurdné. Jimin preskočil takmer všetky triedy ako nič. Tí starší študenti tam ani neboli a Jimin ho chránil, akoby bol Taehyung prezidentom.

Keď bol hotový, vyšiel a uvidel Jimina, ako upútal jedno z populárnych dievčat, s ktorými sa rozprával.

„Poď, Jimin. Z akého dôvodu s nimi chodíš von? Vieš, že predávajú drogy. Prinajmenšom jeden z nich vyzerá sexy," povedalo štíhle, nízke dievča a nepatrne si odhrnulo kučeravé vlasy z ramena.

Taehyung si myslel, že bola pekná. No s takou osobnosťou vyzerala škaredo.

„Štveš ma, vieš iba klebetiť," povedal Jimin, otočil sa a zachytil Taehyungov pohľad. Podišiel a usmial sa na neho.

„Poďme."

„Dobre, Jimin. Ak si vyberieš ich, už sa s nami nebudeš môcť viac rozprávať. Som si istá, že tvoji rodičia by boli prekvapení, ak by to vedeli," povedalo dievča, na čo Jimin pretočil očami.

„Ospravedlňujem sa, že to cítiš takýmto spôsobom," povedal naspäť, na čo schmatol Taehyunga za ruku a viedol ho preč.

Taehyung si povzdychol.

„Zničili sme ti život?"

Jimin si odfrkol.

„Nie. Môj život začal, keď som stretol vás dvoch. Nemáš ani len tušenie, ako som vďačný za to, že sme sa v tú noc všetci rozhodli ísť k rybníku," povedal Jimin. Taehyung sa pri jeho slovách usmial.

Jungkook sa z ničoho nič objavil a kráčal vedľa nich.

„Takže, spravil som nejaký prieskum a zistil som, kde tí bastardi bývajú. Jimin, chceš s tým dnes večer niečo spraviť?"

FATE  [VMinKook; TR] ✔Where stories live. Discover now