29. fejezet: Édes rabság 🔞

3.4K 89 11
                                    

Figyelem! A rész olvasása csak saját felelősségre ajánlott.🔞 Jó olvasást hozzá 😊

Azrael viharos szenvedéllyel csókolta az alatta fekvő Lizzyt és egyszerűen nem tudta rávenni magát, hogy abbahagyja. Kezével gyöngéden simogatni kezdte bársonyosan sima bőrét a karján, majd lejjebb csúsztatva kezét Lizzy derekát cirógatta könnyedén érintve azt.

A férfi szinte már nem is tudta mit művel, csak simogatta és csókolta a lányt, aki végre kiszabadítva kezeit átfonta Azrael nyakát a karjaival, a lábát pedig a derekára csavarta. Felemelte csípőjét, hogy még közelebb kerüljön a férfihoz, aki erre férfias nyögést adott ki.

Azrael kissé felemelte a fejét félbehagyva ezzel a csókot és lihegve tekintett le a pihegő lányra, majd újra lehajolt nem bírva visszafogni vágyát, és megint megcsókolta őt. Lizzy boldogan simult közelebb hozzá, egyre többre vágyva szintén simogatni kezdte Azrael testét.

A férfi keze lágyan felkúszott Lizzy pólója alatt a hasán át a puha melleire, amiket először óvatosan, majd egyre bátrabban kezdett masszírozni. Lizzy teste forrón izzott és bizsergett az érintés hatására,  kifejezve ezen örömét belenyögött a csókba.

Azrael abbahagyta a csókot, de az ajka továbbra sem hagyta abba a kényeztetést, ahogy a keze sem. A férfi Lizzy állát csókolta, ami aztán átsiklott a nyakára és lágyan simogatta azt az ajkaival. Keze eközben a lány telt melleivel játszadozott, ami egyre hangosabb nyögésekre ösztönözte Lizzyt.

- Lizzy, mondd mit művelünk? - kérdezte Azrael a lányra emelve fejét. - Nem tehetjük ezt, hiszen ezzel megszegem az angyalok törvényeit. Engem nem erre teremtettek.

- Ahhoz képest, elég jól csinálod - emlékeztette a lány Azraelt az imént átéltekre. - Fogd fel úgy, mintha én csábítottalak volna el, és akkor nem szeged meg a törvényeket.

- Az még rosszabb. A kísértésbe esés is bűn - ingatta a fejét a férfi.

- Akkor most mi lesz? Abbahagyjuk, mikor ennyire feltüzelted a vágyam? Mert, ha igen akkor most szólj, hogy elmenjek Rodven-hez, aki talán nem ijed meg az ostoba törvények miatt.

Azrael tekintete erre felizzott, ahogy meghallotta Rodven nevét. Tudta, hogy a lány nem menne hozzá, de egy szomorú és visszautasított lány bármire képes. Nem akart a törvények ellen szegülni, viszont a lányt pedig nem akarta elveszíteni. Ő akarta megadni a lánynak, amit akart és amire ő is vágyott.

- Mondtam, hogy barátkozhatsz vele, de semmi több nem lehet köztetek. Te az enyém vagy - mondta a férfi és lehajolva újra megcsókolta a lányt, de olyan szenvedéllyel, mint még talán eddig soha.

Lizzy boldogan viszonozta az édes csókot és nem tudta elhinni, hogy az, ami most vele történik tényleg a valóság. Azrael csókolja és simogassa őt, arra készült, hogy elvegye azt, amit ő önként ajánlott fel, és remélhette csak, hogy valóban el is veszi. 

Azrael kissé felemelkedett a csókból, majd a lány pólóját felhúzta és a hasára hajolva csókolni kezdte azt ajkaival. Lizzy lehunyta a szemét és felsóhajtott attól a kellemes érzéstől, ami lassan elindult a testében és egyenesen a lába közéig vonult. A férfi látta, hogy a lány élvezi azt, amit a testével tesz, ezért ajkát feljebb csúsztatta a mellei közé. 

Mivel a ruhadarab útban volt, Azrael lassan lehúzta a lányról a pólót és Lizzy kissé elpirulva takarta el magát, elvégre férfi őt így még nem látta. A férfi elmosolyodott ezen a tettén, ám ez nem állította meg őt és gyöngéden lefejtette a lány kezeit a melléről.

- Gyönyörű vagy, angyalkám, nincs mit szégyellned - suttogta a férfi mosolyogva.

- Nem te vagy meztelen, így nem tudod milyen érzés mutogatnod magad - pirult el újra Lizzy.

Angyal Krónikák 1. - Azrael, a Halál angyala ✔(Átírás alatt)Where stories live. Discover now