21. fejezet: Angyalok fogságában

2.4K 119 24
                                    

Lizzy az eget bámulta elszomorodó tekintettel a szobája ablakából, és arra gondolt vajon mit rontott el, hogy Azrael ennyire eltávolodott tőle. A születésnapja óta eltelt egy hét és azóta Lizzy a színét se látta a férfinak.

Miután felébredt a férfi karjaiban, Azrael hazavitte és munkájára hivatkozva elment, azóta pedig semmi hír nem volt róla. A lány úgy érezte, hogy a férfi menekül tőle, és ettől nagyon fájt a szíve.

A lány végül abbahagyta az ég bámulását, és nagyot sóhajtva bezárta az ablakot, majd elindult a kedvenc helyére, a vízeséshez ahol azokat a csodás órákat töltötte.

Lassan kilépett a szobájából és lesietett a lépcsőn. Már épp kilépett volna az ajtón, amikor váratlanul Lucifer jelent meg a rá jellemző mennydörgés és tűzcsóvák közepette.

A lány gyorsan elbújt a lépcső alatt, mert valahogy nem volt hangulata ahhoz, hogy a férfi viccelődését hallgassa. Szerette a férfit, de ebben a pillanatban csak egyedül akart lenni és gondolkozni.

Lucifer láthatóan nem vette észre, egyenesen a nappaliban festegető Emily mögé lépett és vigyorogva gyengéden ráütött a nő hátsójára. A nő megrezzent egyet, és halkan kiáltott egyet. Ezután megfordult és egy pofont akart leverni Lucifernek a szemtelensége miatt, de a férfi megragadta a kezét és megakadályozta.

- Ejnye, csak nem egy pofonnal akartál köszönni nekem, szépségem? - kérdezte a férfi mosolyogva és lassan elengedte a nő kezét, de csak azért, hogy utána gyorsan megragadja a derekát, így az egészen közel került hozzá.

- Még szép, hogy azzal! - válaszolt mérgesen Emily. - Kölcsön kenyér visszajár. Ha te ütögetsz engem, akkor én is megtehetem - emelte fel fejét büszkén a nő.

- Én jobb szeretném, ha ezt a csinos kacsódat inkább valami másra használnád - húzta a száját vigyorra a férfi, majd a nő füléhez hajolt és pajkosan beleharapott, mire Emily halkan felnyögött. - Megmutassam mire használhatod még a kezedet? Hidd el sokkal élvezetesebb dolgokat tehetsz vele, mint az én ütögetésem, bár, ha te az a fajta nő vagy, aki ilyesmiket szeret, akkor benne vagyok abban is.

- Álmodozz csak, perverzkém, de ha ilyesmit akarsz, akkor keress magadnak erre olyan nőt, aki hajlandó rá, mert én biztos nem - mondta a nő elfordulva a férfitól. - Biztos rengeteg vállalkozó hölgy akad majd.

Lucifer elmosolyodott, majd megfogta a nő állát és maga felé fordította a fejét. Emily érdeklődve nézett a férfira, aki egészen közel hajolt az ajkaihoz.

- Nem kell aggódnod, szépségem. Évek óta csak egyetlen nő hozz lázba engem - mondta Lucifer lágyan simogatva a nő nyakát, majd ahogy keze egyre lejjebb indult a nő testén Emily halkan, szinte észrevehetetlenül felnyögött a simogatástól. - Egy nő miatt forr csak  úgy a vérem, hogy egyetlen érintése elég nekem, hogy a vágyam azonnal fellobbanjon. Ez a nő pedig te vagy - mondta Lucifer, majd a nő ajkaira tapasztotta a sajátját.

Emily belenyögött a csókba, majd amikor a férfi gyengéden harapdálva az ajkait engedélyt kért a mélyebb csókra, a nő végül megadta magát. Lehetetlen volt ellenállnia annak a férfinak, aki már évek óta olyan érzéseket hoz felszínre benne, amitől a teste izzik a forróságtól. Bár még mindig nem voltak emlékei, de azt érezte, hogy a férfi fontos volt a számára.

Emily nem tudott tovább gondolkozni, mert Lucifer félredöntve a nő fejét vad szenvedéllyel csókolni kezdte őt. A nő átfonta Lucifer nyakát és ugyanazzal a hévvel viszonozta a mindent elsöprő és egész testét átforrósító csókot.

Lizzy a lépcső mögül figyelte őket és szinte tátva maradt a szája, hogy  édesanyját ennyire felszabadultnak látta, kicsit irigy is volt rá, hogy ilyen élményben része volt.

Angyal Krónikák 1. - Azrael, a Halál angyala ✔(Átírás alatt)Where stories live. Discover now